Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON
sorteaza  

Cafea Vegetala

NiKa Coffe - Produs nou

Prezentul produs Nika Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa Cichorium intybus. Cicoarea are rădăcina bogata în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific. Inulina obținută din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire, deoarece stimulează digestia și reduce valoarea nutritică a hranei. Cel mai important beneficiu pe care îl aduce inulina este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemenator cu cel al cafelei. De aceea, de mulți ani cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea. Cicoarea este folosită din vechime pentru tratarea diverselor afecţiuni, în special cele legate de digestie şi constipaţie. În plus, există anumite cercetări recente care relevă faptul că această cafea ar fi indicată persoanelor diabetice, deoarece conţine insulină. Iată ce alte beneficii aduce cafeaua de cicoare: - calmează durerile abdominale; - te scapă de constipaţie, stimulând digestia; - nu vei avea probleme cu somnul, deoarece nu conţine cofeină; - protejează ficatul şi fierea; - combate oboseala şi ajută la concentrare; - ajută la detoxifierea organismului; - este recomandată persoanelor care doresc să slăbească. În plus, trebuie să ştii că cicoarea are numeroase vitamine (A, B, C, E şi K) şi minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu, magneziu), aducând un aport însemnat de nutrienţi organismului. Recomandare: Cicoarea poate fi un înlocuitor de succes al cafelei, putând fi consumată în orice moment al zilei, chiar și de copii. Are proprietăți de energizare și ajută funcțiile digestive, dar nu are cofeina. Astfel persoanele care nu au voie să consume cofeina sau carora nu le este indicată cofeina pot folosi cicoarea cu succes pentru ritualul cafelei de dimineață. Ingrediente: radacina de cicoare prăjită 100% Mod de preparare: Puneți într-o ceașcă 1linguriță de cicoare (5g) și adăugați 100ml de apă fierbinte. Puteți adăuga lapte, ceai, frișcă sau condimente (scorțișoara, ghimbir, cardamom, etc). Se poate consuma și rece sau sub formă de frappe, cu înghețată și frișcă. Se poate adăuga la compoziția prăjiturilor și altor deserturi. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le foloseste adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Contraindicații: La persoanele sensibile, poate determina fenomene de intoleranţă sau alergie, la un consum de peste 100 grame/zi. Valori Nutritionale: Proteine: 50g Fier: 18g Grăsimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine Mononesaturate Omega 9: 1,8g Vitamina B1: 1.02 mg Carbohidrați: 26g Vitamina B2: 0.26 mg Fibre: 21g Vitamina B3: 34.6 mg Zaharuri: 5g Vitamina B6: 0.33 mg Minerale Vitamina gamma E: 3.66mg Calciu: 140mg Vitamina alfa E: 0.33mg Sodiu: 110mg

pret: 9.00 RON
9
Macaffe - Produs nou

Prezentul produs Macaffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus, rădăcină de maca, dong quai, glycyrrhiza glabra, Zingiber Officinale, Syzygium aromaticum. Principalul obiectiv al acestui produs alimentar îl constituie combaterea activă a simptomelor asociate menopauzei și a efectelor conexe ale ecesteia. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Maca – ajuta intărirea sistemului imunitar, revitalizează persoanele trecute de vârsta a II-a, energizant, adjuvant in osteoparoză și anemie, principal normalizator al problemelor hormonale la femei, regularizator al menstruației, ameliorează durerile, stopează simptomele cauzate de menopauză. Dong Quai – supranumită ginsengul feminin, se folosește ca remediu în îmbunătățirea afecțiunilor cauzate de menopauză și recomandat în ameliorarea problemelor hormonale, analgezic și antiinflamator. Glycyrrhiza glabra – lemnul dulce – substanță bogată în estrogeni naturali, substanțe hormonale vegetale benefice combaterii puseurilor menopatice. Zingiber Officinale (cunoscut ca și ghimbir) - Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Cafeaua cu ghimbir ajută la digestie, fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, are efecte anti-ulcer, calmează greţurile matinale, este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, diminuează durerile menstruale. Ghimbirul este foarte eficient pentru o digestie sănătoasă. Cafeaua cu ghimbir este foarte eficientă împotriva cancerului, tulburarilor sexuale, reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare. Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunilor respiratorii, are efecte puternic analgezice. Este un bun remediu împotriva stresului. Mod de preparare: Puneți într-o ceașcă 1linguriță de Macaffee (5g) și adăugati 100ml de apă fierbinte. Puteți adăuga lapte, ceai, frișcă sau condimente (scorțișoara, ghimbir, cardamom, etc). Recomandare: A nu se depăși doza zilnică recomandată de 3-5 cafele de Macaffee pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. A nu se administra Macaffee copiilor sub 14 ani, femeilor gravide sau femeilor care alăptează. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Proteine: 50g Fier: 18g Grăsimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine Mononesaturate Omega 9: 1,8g Vitamina B1: 1.02 mg Carbohidrați: 26g Vitamina B2: 0.26 mg Fibre: 21g Vitamina B3: 34.6 mg Zaharuri: 5g Vitamina B6: 0.33 mg Minerale Vitamina gamma E: 3.66mg Calciu: 140mg Vitamina alfa E: 0.33mg Sodiu: 110mg

pret: 14.00 RON
14
Elixir Coffe - In curand

Prezentul produs Elixir Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus și Ganoderma Lucidum (elixirul tinereții). Principalul obiectiv al acestui produs îl constituie suportul pentru eficiența medicamentelor anticanceroase, eliminarea durerilor asociate acestei boli, prevenirea senilității și a bolilor asociate acesteia, refacerea ficatului și a pancreasului. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Ganoderma Lucidum (elixirul tinereții) – aceasta conține substanțe anti-cancerigene care fortifică sistemul imunitar și este un adjuvant în toate tipurile de cancer: mamar, esofagian, intestinal, de colon, uterin. Efectele terapeutice ale ganodermei sunt urmatoarele: ● analgezic; efect antialergic; efect de prevenție a afecțiunilor respiratorii; antiinflamator; antibacterial, impotriva stafilococilor, streptococilor; antioxidant, eliminand radicalii liberi; activitate antitumorala; efect antiviral, inducând producția de interferon; reduce tensiunea arterială; reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește hemodinamica arterială; antidepresiv, reduce efectele cafeinei și relaxează muschii; efect expectorant și antitusiv; creșterea nivelului de imunitate; efect anti-HIV în vitro și în vivo; îmbunătățește funcția adrenocorticală. Institutul de Terapii Alternative Merlin recomandă consumul preventiv, reducând astfel riscul apariției cancerului. Ganoderma ajută în mod considerabil la vindecarea următoarelor boli si afecțiuni: ● cancer, boli cardiace, remediu anti îmbătrânire, obezitate, energizare, artrită, colesterol, diabet, gastrită, alzheimer, parkinson, imunitate, herpes, boli autoimune, HIV, stress. Datorită proprietăților ei curative, ciuperca mai este numită și planta tinereții sau elixirul eternității. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cana de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarna apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnica recomandată de 3-5 cafele de ganoderma (Elixir Coffee®) pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. A nu se administra Elixir Caffee copiilor sub 14 ani, femeilor gravide sau femeilor care alăptează. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Proteine: 50g Fier: 18g Grăsimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine Mononesaturate Omega 9: 1,8g Vitamina B1: 1.02 mg Carbohidrați: 26g Vitamina B2: 0.26 mg Fibre: 21g Vitamina B3: 34.6 mg Zaharuri: 5g Vitamina B6: 0.33 mg Minerale Vitamina gamma E: 3.66mg Calciu: 140mg Vitamina alfa E: 0.33mg Sodiu: 110mg

pret: 10.00 RON
10
Guarana Coffe - Produs nou

Prezentul produs Guarana Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus, guarana. Principalul obiectiv al acestui produs este crearea unei băuturi energizante vegetale cu un efect prelungit. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Semințele de Guarana au un conținut foarte mare de cofeină (4 - 8% cafeină), mai mult decât boabele de cafea care conțin (1 - 2,5% cafeină). De ce este atât de consumată băutura din Guarana? Guarana are reputația de a fi un bun stimulent, crescând rezistența la stres și la oboseală, dar și vigilența psihică. Pudra de Guarana se poate consuma în ceaiuri sau sucuri proaspete de fructe sau legume. Este cunoscut faptul că din seminețele de Guarana se obțin pastile de slăbit. Consumul de guarana duce la pierderea în greutate prin tăiere poftei de mâncare. Împrospătează mintea și corpul, guarana fiind absorbită foarte încet de organism. Efectul unei băuturi energizante cu Guarana poate dura în jur de 4 - 6 ore. Proprietățile cafelei de Guarana: - îndepărtează febra - reduce inflamațiile - întârzie îmbătrânirea organismului - stimulează reflexele organismului și memoria - ajută la reglarea activității gastro-intestinale normale - ajută la îndepărtarea stresului, oboselii, anxietății și depresiilor - întărește rezistența organismului la efort fizic îndelungat - înlătură durerile de cap și durerile musculare - poate preveni apariția arteroscrelozei - îmbunătățește funcțiile inimii Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cană de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Contraindicații: Băuturile pe bază de guarana nu trebuiesc consumate de către persoanele care suferă de: diabet, epilepsie, boli ale rinichilor, tiroidă, hipertensiune, decât dacă medicul curant le permite. A nu se administra Guarana copiilor sub 12 ani, femeilor gravide sau femeilor care alăptează. Este interzis consumul de către orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori NutritionaleProteine: 50g Fier: 18g Grăsimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine Mononesaturate Omega 9: 1,8g Vitamina B1: 1.02 mg Carbohidrați: 26g Vitamina B2: 0.26 mg Fibre: 21g Vitamina B3: 34.6 mg Zaharuri: 5g Vitamina B6: 0.33 mg Minerale Vitamina gamma E: 3.66mg Calciu: 140mg Vitamina alfa E: 0.33mg Sodiu: 110mg

pret: 16.00 RON
16
Ginger Coffe - Produs nou

Prezentul produs Ginger Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale dupa cum urmeaza: Cichorium intybus, Elettaria Amomum, Zingiber Officinale, extract din coaja de lamaie. Principalul obiectiv al acestui produs este crearea unei băuturi recomandate în tulburările digestive, calmarea grețurilor matinale care apar în special la femeile insărcinate, precum și găsirea unor soluții în reducerea inflamațiilor articulare, a durerilor reumatice și a durerilor de cap. Componentele acestui produs mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus are rădăcina bogată în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific. Inulina obținută din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire, deoarece stimulează digestia și reduce valoarea nutritică a hranei. Cel mai important beneficiu pe care îl aduce inulina este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemenator cu cel al cafelei. De aceea, de mulți ani, cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea. Cicoarea este folosită din vechime pentru tratarea diverselor afecţiuni, în special cele legate de digestie şi constipaţie. În plus, există anumite cercetări recente care relevă faptul că această cafea ar fi indicată persoanelor diabetice, deoarece conţine insulină. Iată ce alte beneficii aduce cafeaua de cicoare: calmează durerile abdominale; te scapă de constipaţie, stimulând digestia; nu vei avea probleme cu somnul, deoarece nu conţine cofeină; protejează ficatul şi fierea; combate oboseala şi ajută la concentrare; ajută la detoxifierea organismului; este recomandată persoanelor care doresc să slăbească. Cicoarea are numeroase vitamine (A, B, C, E şi K) şi minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu, magneziu), aducând un aport însemnat de nutrienţi organismului. Elettaria Amomum (cunoscut ca și cardamon) - Cardamomul este o plantă ce face parte din aceeași familie cu ghimbirul. Cardamomul este folosit pentru afecțiuni digestive, infecții ale gingiilor, congestie și pentru dizolvarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi. Cardamomul ajuta la purifcarea organismului, este un foarte bun detoxifiant. Zingiber Officinale (cunoscut ca și ghimbir) - Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Cafeaua de ghimbir ajută la digestie, fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, are efecte anti-ulcer, calmează greţurile matinale, este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, diminuează durerile menstruale. Cafeaua de ghimbir este foarte eficientă împotriva cancerului, tulburărilor sexuale, reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare.Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii, are efecte puternic analgezice. Este un bun remediu împotriva stresului. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cana de 100 ml. Se indulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depași doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Ginger Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de către orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Produsul, având la bază ghimbir, nu este recomandat persoanelor cu probleme ale stomacului și plămânilor. Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc 0.42 mg (4%) Grăsimi: 0.3 g Vitamina A: 286 μg (36%) Carbohidrați: 4.7 g Beta caroten 3430 μg (32%) Fibre: 4 g lutein zeaxanthin 10300 μg Zaharuri 0.7 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.06 mg (5%) Minerale: Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.1 mg (8%) Calciu: 100 mg (10%) Vitamina B3: Niacin (B3) 0.5 mg (3%) Sodium: 45 mg Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 1.159 mg (23%) Fier: 0.9 mg (7%) Vitamina B6: 0.105 mg (8%) Fosfor: 47 mg (7%) Vitamina B9: Folate (B9) 110 μg (28%) Magneziu: 30 mg (8%) Vitamina C 24 mg (29%) Mangan 0.429 mg Vitamina gamma E: 2.26 mg (15%) Potasiu 450 mg (9%) Vitamina K: 297.6 μg (283%)

pret: 10.00 RON
10
Dandelion Coffe - Produs nou

Prezentul produs Dandelion Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Taraxacum officinale, extract de rădăcină de Cichorium intybus și armurarium. Principalul obiectiv al acestui produs îl constituie stimularea hepatică, acțiunea lentă diuretică, combaterea activă a efectelor cauzate de gută și reumatism, a diabetului zaharat (alături de frunzele de dud și de afin), de asemenea este considerat cel mai puternic remediu vegetal din lume pentru combaterea activă a hepatitei A, B, C, precum și a cirozei hepatice în faza incipientă. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Taraxacum officinale (cunoscută ca radacina de păpădie) – adjuvant în hepatită, insuficiență hepatică, retenție de apă, obezitate, gută, reumatism, colesterol. Taraxacum officinale este un izvor de vitamine (A, B, C, și D), proteine, glucide, dar și tanin, sterol, colină și acid cafeic. Este recomandat tuturor persoanelor care suferă de dereglari glandulare. Se mai recomandă: •în obezitate •când suferiți de boli de ficat Are foarte multe efecte benefice printre care: •mărește secreția de bilă •normalizează circulația sângelui •are acțiune diuretică •elimină toxinele din corp •crește pofta de mâncare •bolile de piele se vindecă mult mai repede cand consumați ceai de păpădie •ameliorează reumatismul și guta Armurariu (Silybum marianum) – ciulinii Maicii Domnului cum mai sunt numiți, sunt în prezent unul dintre cele mai puternice remedii naturiste contra hepatitei A, B, C, cirozei hepatice, intocsicații cu metale grele, alcoolism. Cercetări de ultimă oră arată că consumul frecvent activează sistemul imunitar, luptând eficient contra cancerului de prostată și hepatic. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cană de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Dandelion Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Produsul, având la bază ghimbir, nu este recomandat persoanelor cu probleme ale stomacului și plamanilor. În cazul femeilor însărcinate se recomandă prudență și nu consum în exces. Nu se consumă înaintea operațiilor chirurgicale. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc 0.42 mg (4%) Grasimi: 0.3 g Vitamina A: 286 μg (36%) Carbohidrati: 4.7 g Beta caroten 3430 μg (32%) Fibre: 4 g lutein zeaxanthin 10300 μg Zaharuri 0.7 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.06 mg (5%) Minerale: Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.1 mg (8%) Calciu: 100 mg (10%) Vitamina B3: Niacin (B3) 0.5 mg (3%) Sodium: 45 mg Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 1.159 mg (23%) Fier: 0.9 mg (7%) Vitamina B6: 0.105 mg (8%) Fosfor: 47 mg (7%) Vitamina B9: Folate (B9) 110 μg (28%) Magneziu: 30 mg (8%) Vitamina C 24 mg (29%) Mangan 0.429 mg Vitamina gamma E: 2.26 mg (15%) Potasiu 450 mg (9%) Vitamina K: 297.6 μg (283%)

pret: 14.00 RON
14
Canna Coffe - In curand

Prezentul produs Canna Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus, pudră proteică din semințe de cânepă (Hemp), faina liofilizata de chia, Syzygium aromaticum, extract de ghimbir, anason verde. Principalul obiectiv al acestui produs este acela de a asigura cei 21 aminoacizi pe care organismul uman nu îi poate produce și de a asigura acizii omega 6 și omega 3 precum și de adjuvant general al sistemului circulator cardiovascular, de asemenea produsul nr. 1 în combaterea AVC (accident cardio vascular) . Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Pudră proteică din semințe de cânepă (Hemp) și fibra din canepa se combină pentru a încetini digestia, ceea ce previne salturile bruște ale nivelului de zahăr din sânge, și de aceea iți susține energia corpului. O dieta bogată în cânepă favorizează regularitatea digestiei. Când sunt presărate pe cereale sau fructe la micul dejun, proteinele și fibrele din cânepa ajută la realizarea sațietății, ceea ce previne pofta de gustări și te menține sătul pentru mai mult timp. Acizii grași omega-3 din cânepa reduc riscul de boală cardiovasculară, coboară presiunea sanguină și s-ar putea chiar să țina la distanță Alzheimer-ul. Semințele de cânepa sunt una dintre puținele surse de omega-3 gasite la plante. Acizii omega-6 din cânepa stimulează creșterea pielii și părului, mențin sănătatea oaselor, regularizează metabolismul și ajută funcționarea creierului. Semințele de cânepă conțin toți aminoacizii esențiali, care imbunătățesc controlul mușchilor, funcția mentală, și menținerea normală a celulelor, mușchilor, țesuturilor și organelor. Făina liofilizată de chia reprezintă o sursă excelentă de fibre, antioxidanți, proteine, vitamine, minerale. Are cel mai ridicat conținut de omega 3 dintre toate semințele din plante. Conţine: De 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte boabe, seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană. Syzygium aromaticum - cuişoarele sunt antioxidante foarte puternice, ele încarcă organismul cu energie, fortificând sistemul imunitar. Terapia cu aceşti muguri are un efect dovedit în combaterea infecţiilor, inflamaţiilor, în prevenirea formării cheagurilor de sânge şi a îmbătrânirii premature. De aceea, le recomand în tratarea răcelilor, a oricăror afecţiuni respiratorii sau digestive (precum colita de putrefacţie şi balonarea), având efecte antibacteriene, sudorifice şi calmante. Ceaiul de cuişoare calmează tusea, astmul, durerile de cap sau pe cele cauzate de măsele şi de sinuzită Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cană de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Canna Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. A nu se administra Macaffee copiilor sub 14 ani, femeilor gravide sau femeilor care alăptează. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc: 0.42 mg (4%)

pret: 11.00 RON
11
Maca Powder - Produs nou

Informații generale despre maca Maca este o plantă răspândită în Peru, Bolivia, Paraguay, Argentina. Numele științific este Lepidium meyenii; uneori denumită și ginseng peruvian, deși nu face parte din aceeași familie cu ginsengul, fiind un reprezentant din familia muștarului. Maca este un cocteil de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D și E, oligoelemente: calciu, mangneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, cositor, aluminiu, zinc, bismut, fosfor, iod și fier, deasemenea maca conține aminoacizi, acizi grași, saponină, tanin, estreri, macamidă (tip special de amidă), flavonoizi, ce imbunătățesc funcțiile corpului și un concentrat de ingrediente active (glucosinolați): izocianați, care conferă proprietăți de tonifiere, anti-stres și afrodisiace. Maca este, de asemenea, o sursă bogată de steroli vegetali, incluzând sitosterol, campestrol, ergosterol, brasicasterol, și ergostadienol - 19 aminoacizi, acizi grași precum acidul linoleic (omega 3) și acidul oleic (omega 9). Din punct de vedere al conținutului de minerale, maca depașește în valoare cartofii și morcovii. Utilizări terapeutice și beneficii Maca are proprietăți fungistatice, bacteriostatice, anticarcinogene, antioxidante, îmbunătățind per total nivelul energetic, rezistența la stress, memoria și învățarea, permite menținerea dinților sănătoși și asigură rezistența oaselor. - Proprietăți adaptatogene –planta maca are proprietăți adaptogene. Plantele adaptogene ajută la creșterea rezistenței organismelor la stress, indiferent dacă stresul este de natura fizică sau emoțională. Integratorii naturali din plante ajută la normalizarea funcțiilor corpului, în special, funcția endocrină a glandei suprarenale. - Hormonal natural – Sistemul nostru endocrin (glandular) controlează și reglează activitățile organismului prin eliberarea de hormoni care influențează și toate funcțiile organismului. Rădăcina de maca este un puternic hormon natural. Concentrația mare de nutrienți alimentează direct sistemul endocrin și creaza condiții de funcționare a acestuia. Rădăcina de maca are reputația de aliment energizant, este eficace în restabilirea funcției suprarenalei, normalizarea funcțiilor tiroidei și pancreasului, tratează hipoglicemia, crește imunitatea mediată de timus și optimizează activitatea hormonilor reproducători. - Creșterea libidoului - Utilizarea de maca pentru a stimula apetitul sexual este în creștere, atât bărbații cât și femeile descoperind beneficiile sale. - Ușurează simptomele menopauzei - Cercetătorii au constatat că, la femeile care au luat suplimente de maca, simptomele asociate cu menopauza, cât și cu sindromul premenstrual s-au ameliorat. La femeile care folosesc această plantă medicinală sunt mai rare bufeurile, schimbările de dispoziție și transpirațiile nocturne. - Energie crescută - La fel ca alte plante adaptogene, maca determină în mod natural stimularea glandei suprarenale și crește totodata energia. Plantele adataptogene susțin glandele suprarenale și nu provoacă epuizare ca alte stimulente ale SNC, cum ar fi cofeina. Totodată s-a demonstrat că maca crește vitalitatea și rezistența organismului. - Simptomele disfuncției sexuale - Diversele simptome ale disfuncției sexuale, la bărbați și femei, pot fi ameliorate cu maca. Studiile clinice arată că maca îmbunătățește producția de spermă, motilitatea și volumul lichidului seminal la barbați, crește libidoul la ambele sexe. Crește sensibilitatea țesutului erectil și, de asemenea, îmbunătățește starea de spirit, reduce anxietatea, ambii factori având un efect pozitiv asupra dorinței sexuale. Acesta este motivul pentru care rădăcina de maca este uneori menționata ca "viagra naturală". - Creșterea masei musculare - Cercetătorii au descoperit că sportivii folosesc rădăcina de maca ca o alternativă naturală a steroizilor anabolizanți utilizați pentru creșterea masei musculare. Medicii au constatat că maca nu conține substanțe chimice sau alte toxine care interferează cu producția de hormoni din organism, ceea ce o face un produs eficient pentru dezvoltarea masei musculare. Maca este folosită și ca o alternativă sănătoasă la steroizii uțilizati pentru creșterea performanțelor atletice. - Hipertensiune arterială - Reduce tensiunea arterială diastolică, fiind benefică pentru cei care suferă de hipertensiune arterială. Maca este folosită în boala Alzheimer (AD) ca un stimulant cerebral. - Menopauza - Pentru femeile care nu sunt la menopauză, dar suferă de dereglări ale ciclului mestrual maca s-a dovedit benefică. - Beneficii diverse - Extractul de maca protejează împotriva iradierii cu raze UV. De asemenea, la cei care suferă de stări depressive, maca îmbunătățește rezistența la stress și scade anxietatea. Maca are un rol important în îmbunătățirea calității spermei, întărirea oaselor și a sistemului imunitar. Doza zilnică de maca (Mod de preparare și consum) Rădăcina de maca este utilizată ca aliment. Poate fi inclusă în dieta regulată, fiind un reglator natural al poftei de mâncare. Ca supliment alimentar pentru preparare, se utilizează o formulă certificată. Nu depășiți consumul a 4 grame zilnic. Doza ce se dorește a fi utilizată este cea recomandată de medic. Contraindicații: Ca adaptogen, rădăcina de maca nu produce efecte negative asupra organismului atunci când este consumată în dozele recomandate.Nu se recomandă utilizarea rădăcinii de maca în timpul sarcinii și alăptării. Efecte adverse la copiii mici, la femeile însărcinate, care alăptează sau la persoanele cu boli hepatice sau renale nu au fost stabilite. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Protein 1–1.4 g Amino Acids Minerals Carbohydrates: 6–7.5 g Alanine: 63.1 mg Calcium: 25 mg Fats (lipids): 220 mg Arginine: 99.4 mg Copper: 0.6 mg Fiber: 850 mg Aspartic acid: 91.7 mg Iron: 1.5 mg Ash: 490 mg Glutamic acid: 156.5 mg Iodine: 52 mcg Sterols: 5–10 mg Glycine: 68.3 mg Manganese: 80 mcg Calories: 32.5 Histidine: 41.9 mg Potassium: 205 mg HO-Proline: 26.0 mg Sodium: 1.9 mg B2: 39 mcg Isoleucine: 47.4 mg Zinc: 380 mcg B6: 114 mcg Leucine: 91.0 mg Linoleic: 72 mcg C: 28.6 mg Lysine: 54.5 mg

pret: 50.00 RON
50
Baobab Milk - Produs nou

Baobab-ul (Adansonia Digitata) este un copac african, venerat de mii de ani de localnici care îl numesc "Copacul vieții". Pudra de baobab se formează în interiorul fructului cu coajă tare, de mărimea unei nuci de cocos. Pudra se deshidratează natural, astfel că produsul de față nu a fost procesat prin extracție la cald sau prin înghețare. Pudra are o culoare gălbuie și are un gust unic, puțin acrișor, pe care majoritatea îl descriu ca o combinație între caramel, pară, vanilie și grapefruit. BENEFICII ASUPRA SĂNĂTĂȚII Pudra de baobab este recunoscută pentru conținutul său foarte ridicat de vitamina C, aproape 300 mg de vitamina C la 100 g de fruct, adică de 6 ori mai mult decât într-o portocală. Pe lângă vitamina C, pudra de baobab conține și vitamina B2 (riboflavina) și vitamina B3 (niacina sau vitamina PP). Pudra de baobab este foarte bogată în antioxidanți, având un coeficient de anihilare a radicalilor liberi egal cu cel al fructelor goji berries și de 3 ori mai mare decat cel al afinelor. Dincolo de continutul nerivalizat de vitamina C și puterea sa antioxidantă, pudra de baobab conține mai mult calciu decât laptele, mai mult fier decât carnea roșie, mai mult potasiu decât 1 banana și mai mult magneziu și calciu decât spanacul. Pudra de baobab conține mai multe fibre decât alte fructe (mere, piersici, caise, banane). Un aport adecvat de fibre alimentare ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și scade nivelul colesterolului total și LDL. Responsabilă pentru acest lucru este pectina - una din sursele de fibre din baobab. Tot aceasta s-a dovedit a spori bacteriile probiotice de la nivelul intestinului gros. - revitalizează și îmbunătățește capacitatea organismului de a transforma mâncarea în energie (vitamina C și acidul malic); îmbunătățește sistemul imunitar (vitamina C); promoveaza sănătatea sistemului digestiv (fibre); promovează sănătatea sistemului nervos (potasiu); optimizează absorbția fierului (fier vitamina C). Baobab-ul este numit şi "Copacul vieţii"! Trunchiul său poate ajunge la 9 metri în diametru, este fibros şi umed. Fructele au o coajă tare şi ating mărimea unei nuci de cocos. Pudra de baobab se formează în interiorul lor, printr-un proces natural de deshidratare, astfel încât, la recoltare, se păstrează nealterate. Baobabul este şi o sursă de fibre, de ulei vegetal, de coloranţi şi combustibil. Pudra de baobab are o culoare gălbuie şi un gust puţin acrişor, descris de mulţi drept o combinaţie între caramel, grapefruit şi pepene galben. Uniunea Europeană a autorizat acest produs în anul 2008. Specialiştii în nutriţie îl recomandă copiilor, persoanelor active şi celor aflate în convalescenţă. Pudra de baobab se poate amesteca în limonadă, apă, în ceai, sucuri de fructe, în cereale sau în iaurt. Aceasta conţine 14 vitamine şi minerale esenţiale, şi are una dintre cele mai ridicate puteri antioxidante comparativ cu alte fructe, după cum susţin specialiştii. Acest praf ar avea în componenţă de 6 ori mai multă vitamina C decât o portocală şi mai mult calciu decât laptele. Bate şi fierul dintr-o roşie şi înmagazinează mai mult potasiu decât banana sau mai mult magneziu decât spanacul. Intrece alte fructe şi la cantitatea de fibre conţinută şi are efect anti-îmbătrânire. Specialiştii mai spun despre pudra de baobab că are un coeficient de anihilare a radicalilor liberi de 2 ori mai mare decât rodiile şi de 3 ori peste afine. Dacă nu aţi mai consumat până acum, recomandat ar fi să începeţi cu doze mici şi chiar să întrebaţi medicul dacă aveţi probleme de sănătate. Așadar, pudra de baobab este foarte bună pentru imunitate și împotriva răcelilor, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Până acum am folosit pudra de baobab doar în suc, dar se mai poate adăuga atât la limonadă, cât și la sosurile picante, accentuand gustul. Sau îl puteți utiliza pentru a îngroșa unele compoziții, pentru că are un procent ridicat de pectină (25%). Mod de preparare și consum: Amestecați 5 grame de produs cu băuturile sau iaurturile preferate. Contraindicații: nu există. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Vlaori Nutritionale Grăsimi: 0.3 g Proteine: 3.6 g Carbohidrați : 26.1 g Fibre: 50 g Calciu: 320 mg Zaharuri: 18 mg Sodiu: 1.85 mg Potasiu: 2150 mg Magneziu: 148 mg Vitamina C: 120 mg

pret: 26.00 RON
26
Lecithin Powder - Produs nou

Structura chimică a lecitinei Lecitina este o substanță naturală fosforată, din clasa lipidelor, care se găsește în special în creier, mușchiul cardiac, gălbenușul de ou. Este constituită din acid fosforic, glicerină, cholină și acizi grași. Lecitina are un rol important în formarea membranelor celulare. În mod natural are aspectul de ceară moale și este higroscopică. Lecitina se prepară și din uleiul sau făina de soia. Lecitina este o substanță asemănătoare grăsimilor care prin componențele sale, colina și inozitololul, deține roluri importante în organismul uman.Rolul cel mai cunoscut al lecitinei este cel din cadrul proceselor de memorie și învățare, însă lecitina mai deține și alte funcții importante în organism datorită uneia din componentele sale – colina. Deși o cantitate foarte mică de colină este sintetizată în ficat, pe această cale nu poate fi produsă o cantitate suficientă pentru necesitățile organismului, de aceea este important aportul de colină din alimentatie. Astfel colina din alimente va fi depozitată în ficat,creier și rinichi. Dintre funcțiile deosebit de importante ale colinei amintim doar câteva: -Sprijinirea sistemului enzimantic al ficatului, care detoxifică ficatul și elimină chimicalele poluante ale mediului precum și toxinele medicamentelor -Metabolismul grasimilor din ficat: colina este necesară pentru transportul trigliceridelor și a altor grăsimi din ficat în țesuturi -Sinteza acetilcolinei: Colina va fi transformată în creier și nervi în acetilcolina, cel mai important neurotransmitator, care transmite emoții și stări comportamentale în creier. Cauze ale deficitului de colină -Bolile cronice- cum ar fi bolile inflamatorii ale colonului , artrita măresc riscul pentru deficit de colină -Consumul de alcool- consumul regulat de alcool reduce nivelul de colină din organism -Probleme de digestive- persoanele care au o afecțiune a glandelor secretorii ale stomacului , preiau colina deficitar, și pot prezenta deficit de colină -Creșterea - în timpul sarcinii și alăptării este crescut necesarul de colină Urmările deficitului de colină -Risc crescut pentru cancer de ficat, depuneri de grăsime în ficat, deficiențe ale funcției rinichilor, deficiențe în creștere, tensiune mărită, deficit în procesele de memorie și învățare, infertilitate Care sunt rolurile importante ale colinei în organismul uman? Unul dintre cele mai importante roluri este dezintoxicarea ficatului și eliminarea medicamentelor și substanțelor chimice. Colina stimulează sistemul enzymatic al ficatului care vă dezintoxică ficatul și ajută la eliminarea medicamentelor, alcoolului și substanțele chimice din mediul înconjurator precum și metalele grele.De asemenea suplimentele de colină și lecitină pot sprijini ficatul în cadrul proceselor de vindecare în urma unor infecții virale cum ar fi hepatita sau ciroza hepatică. Funcțiile creierului sunt sprijinite prin aportul suplimentelor de colină și lecitină din creier, acetilcolina ia parte la procesul de memorare a amintirilor și ambele substanțe fac posibilă creșterea capacitatii de efort intelectual. Chiar și în cadrul bolii Alzheimer aportul de colină poate ajuta la diminuarea simptomatologiei datorită creșterii nivelului de acetilcolina. Suplimentele alimentare care conțin colina mai au un rol secundar deloc de neglijat și anume micșorarea nivelului de trigliceride și a colesterolului total și LDL, precum și creșterea nivelului de HDL Colesterol, prin această acțiune se realizează scaderea riscului pentru arterioscleroză. In concluzie, pentru creșterea și menținerea nivelului de colină din organism este recomandat consumul de alimente care conțin aceste substanțe în mod predominant cum ar fi: ficatul și carnea de vită, ouă, alune, conopidă și lapte, dar și aportul suplimentar prin folosirea unor suplimențe nutritive de calitate care conțin min. 1000 mg de lecitină de extracție vegetală - a se vedea produsele Laboratoarelor Merlin. Acest consum suplimentar este recomandat atât persoanelor care trec printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere intelectual (sesiune, examene etc.) dar și persoanelor în vârstă care doresc să își mențină mult timp funcția creierului intactă. Lecitina ne ajută și la slăbire Lecitina ne poate ajuta și să slăbim, datorită capacității sale de a sparge grăsimile în molecule mai mici. Astfel, organismul poate utiliza acești acizi grași pentru energie în loc să-i folosească în stocarea de grăsime. Lecitina poate preveni calculii biliari, după cum arată anumite cercetări citate de Huntington College of Health Sciences. Lecitina – Beneficii pentru sănătate Studiile au demonstrat că ajută la îmbunătățirea memorie și concentrării și poate chiar ajuta la prevenirea Alzheimer-ului. Ajută la prevenirea aterosclerozei, protejează împotriva bolilor cardiovasculare, intervine în funcțiile creierului și ajută la absorbția tiaminei (vitamina B1) în ficat și a vitaminei A în intestine. Lecitina din ou poate fi bună pentru cei care sufera de SIDA, herpes, sindrom de oboseală cronică și dereglări imunitare asociate îmbătrânirii. Studii recente au demonstrat că acționează mai bine la persoanele cu aceste boli decât o face varianta din soia. Observații: Suplimentarea este în general considerată sigură. Dar prea mult din orice poate fi întotdeauna o problema. Doze foarte mari de lecitină pot induce anumite reacții adverse cum ar fi: provocarea transpirației, greață, vărsături, balonare și diaree. Contraindicații: Datorită conținutului de colină, care stimulează creierul, persoanele care suferă de tulburare bipolară sau depresie, sau alte probleme neurologice, nu ar trebui sa ia orice tip de lecitină sau colină fără a consulta în prealabil un medic specialist. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Grăsimi: 88 g Grăsimi nesaturate: 12 g Carbohidrați: 8 g Grăsimi polisaturate: 30 g Grăsimi saturate: 12 g Fosfolipide: 77%

pret: 17.00 RON
17
Ginger Powder - Produs nou

Ghimbirul face parte din familia Zingiberacea și este considerat un aliat remarcabil pentru sănătate, putând trata multe afecţiuni şi oferi rapid beneficii pentru sistemul digestiv. A fost utilizat ca plantă medicinală încă din antichitate pentru a ameliora problemele reumatice şi pentru a trata semnele de răceală şi gripă. Cercetările asupra ghimbirului au scos la iveală proprietăţi şi o eficienţă surprinzator de bună a ceaiului de ghimbir în tratarea cancerului de colon şi a celui ovarian. Ghimbir – beneficii şi proprietăţi curative Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Ghimbirul ajută la digestie fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, el acţionând prin descompunerea proteinelor pentru a elibera stomacul şi intestinele de gaze iar consumat sub forma de ceai sau cafea vegetala după mesele îmbelşugate este excelent pentru recăpătarea controlului asupra digestiei. Ghimbirul are efecte anti-ulcer Calmează greţurile matinale - Ghimbirul este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, calmează greţurile matinale care apar la unele femei însărcinate. ATENTIE! În sarcină se consumă o cană de ceai de ghimbir la două zile. Este un remediu eficient, care poate să fie folosit în siguranţă de femeile însărcinate care se confruntă cu acest simptom neplăcut. Diminuează durerile menstruale Ghimbirul este un remediu natural şi foarte util în diminuarea durerile menstruale. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, facilitând circulaţia sanguină în tot corpul. Ajută la prevenirea şi tratarea greţurilor cauzate de mişcare şi calmează ameţelile, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare (AVC). Cel mai bun remediu impotriva vertijului asociat cu ginkgo biloba sau gotu kola. Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii Ghimbirul este foarte eficient împotriva cancerului Ghimbirul este unul dintre cei mai redutabili duşmani ai cancerului, considerat chiar a avea un efect antitumoral în leucemii.Extrasele de ghimbir stimulează imunitatea prin creşterea activităţii timusului şi splinei, precum şi producţia de fagocite. Şi în cancerul de sân este indicat consumul de ghimbir, care se pare că ar inhiba invazia, motilitatea şi aglutinarea celulelor canceroase. Tulburări sexuale Cercetatarile ştiinţifice efectuate asupra ghimbirului atestă faptul că această plantă aromatică este utilă persoanelor care suferă de tulburări sexuale. Potrivit specialiştilor, efectul „viagra” al ghimbirului poate îmbunătăţi viată sexuală, acesta acţionând asupra organelor genitale, îmbunătăţind circulaţia sangvină. Reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice Ghimbirul reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă. De asemenea, dacă beţi o cană de ceai de ghimbir după ce aţi depus efort fizic, puteţi evita apariţia febrei musculare şi a durerilor de încheieturi, în general. În cazul inflamatiilor locale, de tipul luxatiilor sau entorselor, compresele cu ghimbir fac minuni. Scade nivelul colesterolului rău Studiile recente arată că ghimbirul scade nivelul colesterolului rău din organism, reducând riscul bolilor de inimă. Contribuie la o bună circulaţie a sângelui, printr-un complex optim de minerale şi aminoacizi, eficient în lupta cu bolile cardiovasculare. În plus, această plantă întăreşte imunitatea organismului, printr-o combinaţie de antioxidanţi care, în paralel, se dovedeşte eficientă şi în lupta cu colesterolul şi chiar în prevenirea cancerului. Ghimbirul are efecte analgezice puternice Este un bun remediu împotriva stresului și are efecte puternic analgezice. Precauţii şi contraindicaţii: Ghimbirul nu ar trebui folosit de către persoanele cu inflamaţii ale stomacului sau plămânilor. Efectele secundare sunt rare şi apar atunci când se foloseşte fără discernământ sau se consumă în cantităţi mari, zilnic. Totuşi, există persoane sensibile, cărora le poate provoca arsuri la stomac. În cazul femeilor însărcinate, se recomandă prudenţă; se poate administra ghimbir, împotriva greturilor şi ameţelilor, dar nu pe termen lung. Persoanele cu pietre la fiere trebuie să se sfătuiască cu medicul înainte de a recurge la un tratamament cu ghimbir. Evitaţi să luaţi ghimbir, cu două săptămâni înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală. Reacţii cu alte medicamente ale ghimbirului Ghimbirul poate prelungi starea de somn, dacă este luat împreună cu barbituricele. Consumul zilnic de ghimbir poate să intervină în absorbţia fierului şi a vitaminelor liposolubile. Ghimbirul sporeşte puterea unor medicamente ca aspirina, clopidogrel (Plavix), ticlopidine (Ticlid), warfarin (Coumadin), fapt ce poate duce la apariţia unor hemoragii (stimulează circulaţia). Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 8.98 g Mangan: 33.3 mg (1586%) Grasimi: 4.24 g Potasiu: 1320 mg (28%) Carbohidrati: 71.62 g Zinc: 3.64 mg (38%) Fibre: 14.1 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.046 mg (4%) Zaharuri: 3.39 g Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.17 mg (14%) Minerale Vitamina B3: Niacin (B3) 9.62 mg (64%) Calciu: 114 mg (11%) Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 0.477 mg (10%) Sodium: 27 mg (2%) Vitamina B6: 0.626 mg (48%) Fier: 19.8 mg (152%) Vitamina B9: Folate (B9) 13 μg (3%) Fosfor: 168 mg (24%) Vitamina C: 0.7 mg (1%) Magneziu: 214 mg (60%)

pret: 12.00 RON
12
Curcuma Powder - Produs nou

Curcuma longa - Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudită cu ghimbirul şi cultivată în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit în bucătăria indiană drept condiment. În scop terapeutic se foloseşte rădăcina. Acţiunea curcumei (turmericului) Turrmericul are acţiune colagogă, coleretică, stimulează eliberarea bilei, creşte capacitatea ficatului de a elimina toxinele, acţiune antimutagenică,anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor (cancer de sân, de stomac, de colon, de plămâni, de piele), acţiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, are proprietăţi antibiotice, antibacteriene, antivirale, îmbunătăţeşte circulaţia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer şi efectele ei prin dizolvarea microplăcilor care se formează între neuronii din creier, creşte mobilitsatea articulaţiilor, tendoanelor, reduce tumefacţia, febrifug, calmează tusea, durerea în gât, înmoaie secreţiile bronşice, acţiune hemostatică, cicatrizantă. Se folosește ca: •antioxidant; anti-inflamator; antiviral; antibacterial; antifungic; protector hepatic; încetinește dezvoltarea diverselor forme de cancer; antiparazitar; antidiabetic; antialergic; împotriva artritei; adjuvant în Alzheimer; în medicina tradițională indiană, curcuma este utilizată pentru stimularea digestiei (mărește secreția biliară), ca antibiotic natural,depurativ al sângelui,în astm, diabet,conjunctivită,dureri dentare ,dar și pentru proprietățile sale anti -inflamatorii. Contra tulburărilor digestive - Dacă suferiți de colon iritabil, de" stomac deranjat", greață, pierderea poftei de mâncare, curcuma este condimentul de aur care tratează multe din aceste tulburări digestive. Prin stimularea ficatului și a vezicii biliare,curcuma îmbunătățește digestia. De asemenea previne apariția ulcerului,având un rol protector asupra mucoasei gastrice. Adjuvant în cancer - În Asia,unde se consumă curcuma,cancerul de colon este rar întâlnit,în comparație cu alte părți ale lumii. Studii în vitro au demonstrat că, substanța activă din curcuma, curcumina, posedă o reală acțiune anticancerigenă și asupra altor forme de cancer: de stomac, sân, prostată, leucemie.Curativ se foloște o linguriță pe zi ,în amestec cu piper negru pentru o mai bună absorbție intestinală. Calmant al durerii - Curcuma este un anti-inflamator natural, a cărui acțiune este comparabilă cu cea a cortizonului. Condimentul poate să fie folosit ca analgezic pentru a calma durerea asociată cu reumatismul, durerile musculare, menstruale, artrita, tendinita. Stimulează imunitatea - Curcumina este un antioxidant mai puternic decât vitamina E, de aceea este util în lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi au tendința de a slăbi organismul nostru atunci cand este expus la o stare de stres, schimbări climaterice, făcându-l mai vulnerabil la viruși, etc. Împotriva creșterii în greutate - Consumată zilnic, curcuma are un efect real de "ardere a grăsimii", datorită acțiunii benefice asupra metabolismului grăsimilor. Răni, zgârieturi, paraziți - În India, curcuma este des utilizată ca antiseptic extern (sub forma de pudra) pentru tăieturi, zgârieturi, răni, vânătăi, arsuri, dar și ca agent antibacterian. Luată intern, luptă împotriva problemelor pielii (eczemă, psoriazis, acnee), dar și a paraziților intestinali. Bolile degenerative ale creierului - Curcumina previne pierderea funcției cognitive și prin urmare, este de un real ajutor în boala Alzheimer. Previne afecțiunile cardio–vasculare - Curcuma combină două proprietăți de protecție ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajută la reducerea nivelului de colesterol, și în al doilea rând, acesta îmbunătățește fluxul de sânge scăzând agregarea plachetara. Cu toate acestea, trebuie acordată atenție la cantitatea de turmeric consumată dacă, în paralel, luați anticoagulante, deoarece acest lucru poate crește riscul de sângerare. Calmant al durerilor menstruale - Ca și în cazul artritei și reumatismului,datorită calităților anti-inflamatorii și analgezice pe care le are , curcuma reduce durerile menstruale.În afară de curcuma, este bine să luăm în această perioadă suplimente de omega 3 și să reducem consumul de zahăr și cafea. Remediu pentru poliartrita reumatoidă - Studiile clinice au scos în evidenţă faptul că turmericul are efecte antioxidante foarte puternice. Fiind antioxidant, turmericul poate neutraliza radicalii liberi (chimicalele care pot circula prin corp și care afectează serios celulele sănătoase și membranele celulare). Protecție cardio-vasculară - Turmericul poate preveni oxidarea colesterolului în organism. Colesterolul oxidat este cel care deteriorează vasele de sange și se acumulează în artere, provocând de multe ori atac de cord sau accidente vasculare cerebrale. Prevenirea oxidării colesterolului poate ajuta la încetinirea aterosclerozei și a bolilor de inimă cauzate de diabetul zaharat. Protejează pe cei predispuşi la boala Alzheimer - Există dovezi tot mai numeroase care sugerează că turmericul asigură protecție împotriva bolilor neurodegenerative. Studiile epidemiologice arata că în rândul persoanelor indiene în vârstă, care folosesc frecvent turmericul precum condiment, incidenţa bolilor neurologice cum este Alzheimer este foarte mică. Indicaţii terapeutice Preparatele fitoterapeutice pe bază de turmeric sau consumul condimentului propriu-zis sunt indicate în caz de tulburări circulatorii, hematoame, luxaţii, contuzii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulenţă, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecţii respiratorii, cancer, afecţiuni reumatismale. Mod de preparare: Pudra se poate administra câte o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi în amestec cu suc de fructe sau legume. Infuzie din rădăcină - se prepara din o linguriţă de pudra la o cană cu apă, se pot consuma 2 căni pe zi. Contraindicaţii: Folosită în cantităţi mari, rădăcina de turmeric poate produce iritaţie gastrică iar în zonele în care se foloseşte în mod tradiţional la condimentarea alimentelor incidenţa ulcerului gatric este mult mai frecventă. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale Proteine: 7.83 g 15.7% Potasiu: 2525.00 mg Grasimi: 9.88 g 14.1% Zinc: 4.35 mg Carbohidrati: 64.93 g 24% Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.15 mg Fibre: 21.10 g 84.4% Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.23 mg Zaharuri: 3.21 g 3.6% Vitamina B3: Niacin (B3) 5.14 mg Minerale Vitamina B6: 1.80 mg Calciu: 183.00 mg Vitamina C: 25.90 mg Sodium: 38.00 mg Vitamina E: 3.10 mg Fier: 41.42 mg Vitamina K: 13.40 mg Fosfor: 268.00 mg Vitamina J: 49.20 mg Magneziu: 193.00 mg Betaina: 9.70 mg Seleniu: 4.50 mcg Apa: 11.36 g Mangan: 7.83 mg Fitosteroli: 82.00 mg

pret: 10.00 RON
10