Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Cum cumpar

Pasul 1: Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor.  Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos"

Pasul 2: Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, in partea de sus-dreapta, in dreptul icon-ului "cos cumparatori" veti fi informat despre numarul de produse din cos si valoarea totala. Dand click pe "cos cumparaturi" veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "continua cumparaturile".

Pasul 3: Detaliile de comanda

Dupa ce ati ales produsele, va logati in cont sau va creati un cont nou. Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa creati un cont nou 

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din stanga si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa selectati tipul de plata si sa apasati pe butonul.

Pasul 4: Factura proforma

Dupa finalizarea comenzii veti primi prin intermediul mail-ului factura proforma, continand toate produsele si cantitatile comandate de dumneavoastra.