Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Despre noi


Suntem distribuitori autorizati ai produselor Laboratoarelor Merlin.

Compania “Laboratoarele Merlin” a fost fondata si este functionala din anul 1999. Ea pune in practica rodul cercetarilor aprofundate ale Institutului de Terapii Alternative Merlin, iar distributia se realizeaza prin ”Merlin Pharma” pentru suplimentele alimentare sau prin Merlin Coffee pentru cafelele vegetale si prin partenerii acestora agreati teritorial. In componenta de portofoliu a companiei se regasesc numeroase brevete, inventii si marci industriale ale dr. Liviu Pandele. 

● Acesta are competente si recunoasteri internationale in ceea ce priveste terapiile naturiste si alternative, creand nenumararate produse si aplicatii. 
● Cele mai cunoscute și populare produse alimentare ale companiei sunt: berea de ghimbir, ginger power, precum și mierea de yacon și ghimbir, vinul de ghimbir, icrele de chia.
● Cele mai cunoscute produse dedicate terapiilor alternative sunt: Normacolon® - detoxifiere, Gabrillin-ul® - tratament anticancer, Dentabiotic® - pentru combaterea infecțiilor dentare, Antibioveg® - cel mai bun antibiotic vegetal din lume, Nevralveg® - cel mai bun sedativ vegetal, uleiul de oregano, uleiul de palo santo – cel mai bun remediu antistress, Insulvit® - insulină vegetală, Erectylle® - considerat cel mai bun adjuvant sexual al momentului, etc.
● Produsele naturale și studiile de bază asupra cărora compania și Institutul de Terapii Alternative Merlin excelează sunt pe urmatoarele plante și extracte din plante: ghimbir, curcuma, cicoare, baobab, maca, chia, păpădie, lecitină, guarana și ganoderma. Institutul de Terapii Alternative Merlin susține nenumărate sesiuni, disertații, donații destinate persoanelor de generația a III-a. Institutului de Terapii Alternative Merlin dispune de un centru de biorezonanță investigativă.
● La ora actuală se desfășoară, în colaborare cu organizații și asociații internationale, cercetări aprofundate asupra diminuării efectelor alzheimerului, reumatismului osteoarticular, măririi imunității organismului, combaterea efectelor cauzate de stress,menopauzei, hepatitei A,B, C, D, diabetului,cancerului,etc. 
Produsele complexe abordate în cadrul procesului de creație al Laboratoarelor Merlin, certificate prin studii comparate, realizate și de terți, inclusiv prin informații extrase din nenumărate publicații, se pretează ca aplicabilitate pentru diverse situații limită unde necesită o îmbunătățire a situației generale a individului. 
● Aceste produse nu sunt medicamente sau suplimente alimentare, cu excepția celor distribuite de ”Merlin Pharma”.
● A se consulta însă îndeaproape medicul de familie pentru a certifica faptul că nu suferiți de alergii sau intoleranță la oricare dintre produsele sau componentele acestora, descrise mai sus. 
● Laboratoarele Merlin au implementate în funcționalitatea lor Standardele ISO 22000 – HACCP, ISO 18001 și ISO 20000 privind siguranța alimentelor și sunt autorizate de Direcția de Sanatate Publica cu nr. 549/A/03.04.2014 și Direcția Sanitară Veterinară cu nr. 7123/20.05.2014. 
● Laboratoarele Merlin au primit pentru produsele sale premiul ”Golden Award 2014” din partea Casei de Comerț Balcanice și Balkan Business Awards 2015.
● Laboratoarele Merlin au primit pentru produsele sale, în anul 2015, calificativul ”Balkan Bio Product”, având implementate în cadrul activității de producție standardele HACCP - SIGURANTA ALIMENTELOR - ISO 22000, materiile prime având circuitul trasabilității asigurat pâna la producătorul agricol. 
● Laboratoarele Merlin au demarat procedurile de certificare a produselor companiei pentru conformitate ”HALAL” și pentru conformitate ”KOSHER”.

“Crezând vei ajunge să vezi”
“Credendo vides”