Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Info livrare

Daca produsul nu este conform cu specificatiile de pe site, nu sunt functionale, coletele prezinta deteriorari, sau produsele  v-au fost livrate gresit, le puteti returna gratuit.

Fiecare dintre noi poate gresi la un moment dat, indiferent de cate masuri de precautie ne-am lua. Stim de asemenea ca e posibil ca la un moment dat sa facem o alegere mai putin inspirata. Acum puteti sta linistit. Aveti posibilitatea sa ne trimiteti produsele comandate inapoi intr-un termen maxim de 30 de zile de la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Noi iti vom da banii inapoi integral, sau iti vom trimite alte produse, in functie de dorinta dumneavoastra. Totul pe cheltuiala noastra. 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care nu corespund cerintelor sale. Conform legii, produsele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la primire, dar noi am extins perioada de returnare la 30 de zile calendaristice. Produsele trebuie returnate  in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara sa fi fost uzate. Contravaloarea produselor returnate se va recupera in maxim 30 de zile calendaristice. 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de  Tache Elena Mirela Intreprindere Individuala.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand, pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de  Tache Elena Mirela Intreprindere Individuala.

Daca se doreste returnarea contravalorii produsului, noi va inapoiem integral suma de bani.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, ascutiri sau care au fost folosite si uzate.

Pentru coletele ce prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (chitanta, factura, specificatii tehnice). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor ( chei , placute de schimb, etc) produsului atrage imposibilitatea returnarii, iar   Tache Elena Mirela Intreprindere Individuala nu poate fi facuta raspunzatoare.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului prin Curier, exclus Posta Romana.

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Scrieti-ne in sectiunea " Contact " motivul returnarii.

2. Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, factura si chitanta. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. 

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, prin Curier la adresa Tache Elena Mirela Intreprindere Individuala , Bld.Garii nr.17, Bl.4A, Ap.21,  precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere, precum si de plata coletului. In cazul in care doriti sa schimbati produsele cu altele, urmatorul colet va fi expediat pe cheltuiala  Tache Elena Mirela Intreprindere Individuala.

Renuntarea la comanda:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e..