Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Produse noi

Ulei de Palo Santo - Produs nou

PALO SANTOCopacul sfânt sau ramura sfântă. Localnicii folosesc Palo Santo pentru sanctificare. Are o mare asemănare cu copacul de tămâie. Atunci când copacul moare, în interiorul său începe să se formeze uleiul; cu cât zace mai mult, cu atât se formează o cantitate mai mare de ulei. Are o proporție foarte mare de limonene (62-68%) și alfa-pinene. Poate fi de asemenea folosit ca parfum, pentru a elibera energia negativă.- Face parte din familia Burseracae.- Plantă originară din Ecuador.- Metodă de extracţie: distilare cu aburi din coajă, lemn și ramuri.- Ajută: celulele osoase, căile respiratorii, sistemul imunitar. Ajută: celulele osoase, căile respiratorii, sistemul imunitar.Proprietati: anticancerigen, antiblastic, anti-inflamator, antibacterian, antifungic, antiviralIndicatii: inflamatii, refacerea cartilagiului de la genunchi, articulatii, artrita, reumatism, guta, probleme respiratorii, principal adjuvant in terapiile antistres.Aplicări:- 2-4 picaturi local- inhalare directa- se ia ca supliment alimentar 10-15 picaturi intr-o capsula o datasaude doua ori pe zi- 1-6 picaturi sublingual sau intr-un pahar cu apa.Istoric:Palo Santo provine din aceeași familie botanică din care face parte tămâia, deși se găsește în America de Sud. Asemenea tămâiei, Palo Santo este cunoscut drept un ulei spiritual, cu o tradiţie adânc înrădăcinată, în care se folosea de către incași pentru a purifica și curăţa aerul de energii negative si pentru noroc. In America de Sud este folosit pentru a indeparta tantarii, pentru febra, infectii, boli de piele. Shamanii il folosesc in ceremoniile de vindecare. Până și numele în spaniolă reflectă cât de apreciat este acest ulei: Palo Santo înseamnă „lemn sfânt ori sacru”.Ingrediente:- Limonen (55-65%)- Alfa-terpineol(8-12%)- Menthofuran (5-8%)- Para Cymene- Carvone- Beta Bisabolene- Fenenol(Componentele pot varia în funcţie de zona din care a fost cules lemnul -din zoana de coastă sau din regiunea centrală, și după cum este trunchiul - roșu sau alb).Atenţionări:- Nu il folositi la copii sub 8 luni.- A nu se depasi doza zilnica recomandata.- Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala.- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat.- Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta usoare depuneri care nu afecteaza calitatea.- A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj.- A se pastra la loc uscat si racoros.- A nu se lasa la indemana copiilor.Producator: LABORATOARELE MERLIN

pret: 110.00 RON
110
Ulei de oregano - Produs nou

Oregano OilCare sunt beneficiile Oregano Oil?Antifungice (anti-ciuperci):Studiile in vitro demonstreaza ca Oregano Oil blocheaza dezvoltarea diversilor fungi precum ciuperca Candia, si chiar elimina aceste ciuperci din organism, din acest motiv se utilizeaza pentru efectele sale antifungice. Aceasta are un efect antimicrobian pe un spectru larg de bacterii, inclusiv Escherichia coli, Klebsiella pneumonia, Salmonella enterica si Staphylococcus aureus. Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, datorita continutului de carvacrol, actioneaza mai bine decat antibioticele, distrugand si microbii rezistenti la aceste medicamente.Efect Anti-parazitare:Exista studii ce arata ca uleiul de oregano are un efect mult mai puternic de deparazitare, de exemplu, parazitul giardia (Giardia duodenalis) este eliminat mult mai rapid decat medicamentele folosite in medicina alopata.Efect anti-inflamator:Proprietatile antiinflamatoare ale uleiului de oregano ajuta la tratarea artritei si a durerilor articulare. Acidul rosmarinic este unul dintre agentii activi din oregano, altul este cyclooxygenase 2 (COX-2) care actioneaza in mod similar precum ibruofen, naproxen si aspirina.Efect antioxidant:Uleiul de oregano are un potential crescut al activitatii antioxidate, prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului infonutrienti. Oregano este una dintre plantele cele mai bogate in antioxidanti contine de 42 de ori mai multi antioxidanti decat marul, de exemplu.Utilizare externa:Oregano Oil Uleiul de oregano ar trebui sa fie aplicat direct pe zona afectata de 1-2 ori pe zi, sau mai mult, daca este necesar. In caz de reactii adverse (mancarime etc), va rugam sa opriti utilizarea.Pe piele: Pentru a trata micile intepaturi de insecte, rani sau furunguri, se freaca cu cateva picaturi de ulei de oregano zona afectata. Se repeta, daca este necesar.

pret: 40.00 RON
40
Orient Coffee - Produs nou

Prezentul produs Orient

pret: 14.00 RON
14
Monk Coffee - Produs nou

Prezentul produs MonK Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus, cocos hidrogenat, proteine de soia, antiaglomerant si scortisoara.

pret: 9.00 RON
9
Guarana Powder - Produs nou

Guarana este o plantă lemnoasă, tropicală, care crește în pădurile amazoniene din Brazilia. Semințele sunt cunoscute ca „fructele tinereții”. Ingredientul principal al Guaranei este guaranina, un compus chimic identic cu cafeina din cafea sau teina din ceai. Guarana se utilizează, în general, ca stimulent. Este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii precum și ca afrodiziac. Stimulează sistemul nervos central și glandele suprarenale, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și metabolismul glucidic. Este de mare ajutor persoanelor care desfășoară o muncă intelectuală, elevilor și studenților, în perioada examenelor, contribuie la funcționarea optimă a creierului, la îmbunătățirea capacității de concentrare și a memoriei. În cazul sportivilor, aceste substanțe bioactive îmbunătățesc performanțele, forța fizică și rezistența. Testele clinice au demonstrat că datorită particularităților sale chimice, se absoarbe mai lent în organism, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient și mai îndelungat pe care-l generează. Guaranina, conținută de guarana, acționează precum cafeina, însă nu are efectele adverse ale acesteia. Mai conține teobromină și teofilină, substanțe care se regăsesc în ceai sau ciocolată și care au proprietăți termogenice și de îmbunătățire a stării psihice. În combinație cu ginseng devine o sursă rapidă de energie. Guarana mai este indicată și în timpul curelor de slăbire, pentru persoanele care suferă de obezitate și celulită, deoarece este un supliment nutritiv care scade pofta de mancare. Guarana – elixirul tinereții fără bătrânete și al sănătății de fier Denumită de indienii amazonieni „elixirul tinereții”, Guarana este una dintre plantele cu rol esențial în consolidarea unui organism puternic și sanatos. Beneficiile guaranei pentru sanatate Deși se regasește în compoziția numeroaselor băuturi răcoritoare sau produse alimentare ori a ceaiurilor, administrarea substanțelor active din plantă prin pulbere directă fără adaosuri chimice, este cea mai sigură și eficientă metodă prin care poți beneficia de proprietățile ei miraculoase. Pulberea de Guarana produsă de Laboratoarele Merlin și distribuită de Merlin Coffee reprezintă una dintre cele mai rapide si simple metode prin care poti beneficia de acest elixir al tineretii vesnice. Combate durerea de cap și migrenele; Îmbunătățește reflexele; Oferă anduranță și rezistență la stres; Este tonică și stimulantă pentru creier dar și mușchi; Conferă o stare de bine, îmbunătățește starea de spirit; Energizează organismul și combate oboseala Realizarea unei cure ocazionale cu extract de guarana reprezintă o infuzie de energie și vitalitate în organism, propice pentru îndepărtarea simptomelor cauzate de stres și oboseală. Guarana te ajută să te simți mai puternic, mai energic și mai plin de viață în fiecare zi. Extractul de guarana este un tonic excelent, în special după perioade susținute de efort fizic și psihic prelungit. Stimulează gândirea și îmbunătățește performanțele intelectuale Substanțele active din guarana ajută la îmbunătățirea memoriei, atenției și concentrării, stimulând gândirea în toate procesele ei. În plus, stimulează performanțele cognitive și intelectuale, ajutându-te să fii mai inteligent și agil în gândire, în fiecare zi. Taie pofta de mâncare și ajută la slăbit Guarana este un remediu indicat și în curele de slăbit, întrucât are un rol esențial în suprimarea poftei de mâncare și reducerea aportului caloric introdus zilnic în organism. În plus, stimulează metabolismul să ardă mai repede și mai multe calorii, ajutând la scăderea în greutate și la remodelarea corporală. Intărește sistemul imunitar, protejând organismul de boli Pe lângă efectul energizant pe care-l ofera organismului, Guarana este și un puternic imunostimulator. Crește rezistența corpului la infecții și alergii, în special în perioadele de vârf ale anului: primăvara, iarna, toamna etc. Guarana conține o cantitate mare de guaranina (are aceleași proprietăți ca și cofeina, însă fără a produce aciditate gastrică și alte reacții neplăcute date de consumul cronic de cafea). Ca sa-ți faci o părere cu privire la cantități, o ceașca de apă în care s-a amestecat o linguriță de pudră de guarana : ● conține de două ori mai multă cofeină decât o ceașcă de cafea ● conține teofilină și guaranină (guaranina este muuuult mai potentă decât cofeina) În mod garantat consumul de guarana: ● te va ajuta în lupta cu kilogramele în plus, accelerandu-ți metabolismul și favorizând arderile depozitelor adipoase subcutanate, de-asemeni, scade apetitul și scade nivelurile de grasimi RELE din sânge. ● detoxifică și purifică organismul ● iți oferă un plus de energie și vitalitate (să nu uiți faptul că guarana conține două ingrediente fortifiante, teobromina si teofilina, ingrediente întâlnite și în ciocolată) ● imbunătățește memoria și concentrarea, crește randamentul intelectual și te scapă de durerile de cap ● elimină acidul lactic acumulat în mușchi, după antrenamentele lungi și solicitante ● este un vasodilatator eficient și susține capacitatea de efort a inimii. ● echilibrează funcționarea sistemul nervos autonom și crește rezistența la durere ● crește rezistența la alergii ● scade riscul de tromboză și îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular ● iți oferă o cantitate apreciabilă de antioxidanți (așadar previne îmbătrânirea precoce) ● înlătură inapetența (lipsa poftei de mâncare), apărută în anumite boli,ș echilibrează dorința de aport energetic (hrană) a organismului Mod de administrare Pulberea de guarana se administrează înaintea meselor și în special dimineața, pentru a oferi energia necesară organismului. Se recomandă administrarea a 2-4 grame pe zi, în funcție de recomandările medicului. Contraindicații și precauții Guarana nu are efecte secundare, singurii care trebuie să evite guarana și cofeina fiind persoanele cu tensiune arterială mare sau cu probleme cardio-vasculare, ca și gravidele sau femeile care alăptează. Specialiștii recomandș precauție și consultarea medicului în ceea ce privește administrarea guaranei la persoanele care suferă de: – ulcer sau gastrită; – hipertensiune arterială; – afecțiuni cardiovasculare; – insomnii sau alte tulburări ale somnului etc. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 50g Fier: 18g Grăsimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine

pret: 42.00 RON
42
Curcuma Powder - Produs nou

Curcuma longa - Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudită cu ghimbirul şi cultivată în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit în bucătăria indiană drept condiment. În scop terapeutic se foloseşte rădăcina. Acţiunea curcumei (turmericului) Turrmericul are acţiune colagogă, coleretică, stimulează eliberarea bilei, creşte capacitatea ficatului de a elimina toxinele, acţiune antimutagenică,anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor (cancer de sân, de stomac, de colon, de plămâni, de piele), acţiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, are proprietăţi antibiotice, antibacteriene, antivirale, îmbunătăţeşte circulaţia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer şi efectele ei prin dizolvarea microplăcilor care se formează între neuronii din creier, creşte mobilitsatea articulaţiilor, tendoanelor, reduce tumefacţia, febrifug, calmează tusea, durerea în gât, înmoaie secreţiile bronşice, acţiune hemostatică, cicatrizantă. Se folosește ca: •antioxidant; anti-inflamator; antiviral; antibacterial; antifungic; protector hepatic; încetinește dezvoltarea diverselor forme de cancer; antiparazitar; antidiabetic; antialergic; împotriva artritei; adjuvant în Alzheimer; în medicina tradițională indiană, curcuma este utilizată pentru stimularea digestiei (mărește secreția biliară), ca antibiotic natural,depurativ al sângelui,în astm, diabet,conjunctivită,dureri dentare ,dar și pentru proprietățile sale anti -inflamatorii. Contra tulburărilor digestive - Dacă suferiți de colon iritabil, de" stomac deranjat", greață, pierderea poftei de mâncare, curcuma este condimentul de aur care tratează multe din aceste tulburări digestive. Prin stimularea ficatului și a vezicii biliare,curcuma îmbunătățește digestia. De asemenea previne apariția ulcerului,având un rol protector asupra mucoasei gastrice. Adjuvant în cancer - În Asia,unde se consumă curcuma,cancerul de colon este rar întâlnit,în comparație cu alte părți ale lumii. Studii în vitro au demonstrat că, substanța activă din curcuma, curcumina, posedă o reală acțiune anticancerigenă și asupra altor forme de cancer: de stomac, sân, prostată, leucemie.Curativ se foloște o linguriță pe zi ,în amestec cu piper negru pentru o mai bună absorbție intestinală. Calmant al durerii - Curcuma este un anti-inflamator natural, a cărui acțiune este comparabilă cu cea a cortizonului. Condimentul poate să fie folosit ca analgezic pentru a calma durerea asociată cu reumatismul, durerile musculare, menstruale, artrita, tendinita. Stimulează imunitatea - Curcumina este un antioxidant mai puternic decât vitamina E, de aceea este util în lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi au tendința de a slăbi organismul nostru atunci cand este expus la o stare de stres, schimbări climaterice, făcându-l mai vulnerabil la viruși, etc. Împotriva creșterii în greutate - Consumată zilnic, curcuma are un efect real de "ardere a grăsimii", datorită acțiunii benefice asupra metabolismului grăsimilor. Răni, zgârieturi, paraziți - În India, curcuma este des utilizată ca antiseptic extern (sub forma de pudra) pentru tăieturi, zgârieturi, răni, vânătăi, arsuri, dar și ca agent antibacterian. Luată intern, luptă împotriva problemelor pielii (eczemă, psoriazis, acnee), dar și a paraziților intestinali. Bolile degenerative ale creierului - Curcumina previne pierderea funcției cognitive și prin urmare, este de un real ajutor în boala Alzheimer. Previne afecțiunile cardio–vasculare - Curcuma combină două proprietăți de protecție ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajută la reducerea nivelului de colesterol, și în al doilea rând, acesta îmbunătățește fluxul de sânge scăzând agregarea plachetara. Cu toate acestea, trebuie acordată atenție la cantitatea de turmeric consumată dacă, în paralel, luați anticoagulante, deoarece acest lucru poate crește riscul de sângerare. Calmant al durerilor menstruale - Ca și în cazul artritei și reumatismului,datorită calităților anti-inflamatorii și analgezice pe care le are , curcuma reduce durerile menstruale.În afară de curcuma, este bine să luăm în această perioadă suplimente de omega 3 și să reducem consumul de zahăr și cafea. Remediu pentru poliartrita reumatoidă - Studiile clinice au scos în evidenţă faptul că turmericul are efecte antioxidante foarte puternice. Fiind antioxidant, turmericul poate neutraliza radicalii liberi (chimicalele care pot circula prin corp și care afectează serios celulele sănătoase și membranele celulare). Protecție cardio-vasculară - Turmericul poate preveni oxidarea colesterolului în organism. Colesterolul oxidat este cel care deteriorează vasele de sange și se acumulează în artere, provocând de multe ori atac de cord sau accidente vasculare cerebrale. Prevenirea oxidării colesterolului poate ajuta la încetinirea aterosclerozei și a bolilor de inimă cauzate de diabetul zaharat. Protejează pe cei predispuşi la boala Alzheimer - Există dovezi tot mai numeroase care sugerează că turmericul asigură protecție împotriva bolilor neurodegenerative. Studiile epidemiologice arata că în rândul persoanelor indiene în vârstă, care folosesc frecvent turmericul precum condiment, incidenţa bolilor neurologice cum este Alzheimer este foarte mică. Indicaţii terapeutice Preparatele fitoterapeutice pe bază de turmeric sau consumul condimentului propriu-zis sunt indicate în caz de tulburări circulatorii, hematoame, luxaţii, contuzii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulenţă, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecţii respiratorii, cancer, afecţiuni reumatismale. Mod de preparare: Pudra se poate administra câte o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi în amestec cu suc de fructe sau legume. Infuzie din rădăcină - se prepara din o linguriţă de pudra la o cană cu apă, se pot consuma 2 căni pe zi. Contraindicaţii: Folosită în cantităţi mari, rădăcina de turmeric poate produce iritaţie gastrică iar în zonele în care se foloseşte în mod tradiţional la condimentarea alimentelor incidenţa ulcerului gatric este mult mai frecventă. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale Proteine: 7.83 g 15.7% Potasiu: 2525.00 mg Grasimi: 9.88 g 14.1% Zinc: 4.35 mg Carbohidrati: 64.93 g 24% Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.15 mg Fibre: 21.10 g 84.4% Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.23 mg Zaharuri: 3.21 g 3.6% Vitamina B3: Niacin (B3) 5.14 mg Minerale Vitamina B6: 1.80 mg Calciu: 183.00 mg Vitamina C: 25.90 mg Sodium: 38.00 mg Vitamina E: 3.10 mg Fier: 41.42 mg Vitamina K: 13.40 mg Fosfor: 268.00 mg Vitamina J: 49.20 mg Magneziu: 193.00 mg Betaina: 9.70 mg Seleniu: 4.50 mcg Apa: 11.36 g Mangan: 7.83 mg Fitosteroli: 82.00 mg

pret: 10.00 RON
10
Ginger Powder - Produs nou

Ghimbirul face parte din familia Zingiberacea și este considerat un aliat remarcabil pentru sănătate, putând trata multe afecţiuni şi oferi rapid beneficii pentru sistemul digestiv. A fost utilizat ca plantă medicinală încă din antichitate pentru a ameliora problemele reumatice şi pentru a trata semnele de răceală şi gripă. Cercetările asupra ghimbirului au scos la iveală proprietăţi şi o eficienţă surprinzator de bună a ceaiului de ghimbir în tratarea cancerului de colon şi a celui ovarian. Ghimbir – beneficii şi proprietăţi curative Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Ghimbirul ajută la digestie fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, el acţionând prin descompunerea proteinelor pentru a elibera stomacul şi intestinele de gaze iar consumat sub forma de ceai sau cafea vegetala după mesele îmbelşugate este excelent pentru recăpătarea controlului asupra digestiei. Ghimbirul are efecte anti-ulcer Calmează greţurile matinale - Ghimbirul este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, calmează greţurile matinale care apar la unele femei însărcinate. ATENTIE! În sarcină se consumă o cană de ceai de ghimbir la două zile. Este un remediu eficient, care poate să fie folosit în siguranţă de femeile însărcinate care se confruntă cu acest simptom neplăcut. Diminuează durerile menstruale Ghimbirul este un remediu natural şi foarte util în diminuarea durerile menstruale. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, facilitând circulaţia sanguină în tot corpul. Ajută la prevenirea şi tratarea greţurilor cauzate de mişcare şi calmează ameţelile, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare (AVC). Cel mai bun remediu impotriva vertijului asociat cu ginkgo biloba sau gotu kola. Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii Ghimbirul este foarte eficient împotriva cancerului Ghimbirul este unul dintre cei mai redutabili duşmani ai cancerului, considerat chiar a avea un efect antitumoral în leucemii.Extrasele de ghimbir stimulează imunitatea prin creşterea activităţii timusului şi splinei, precum şi producţia de fagocite. Şi în cancerul de sân este indicat consumul de ghimbir, care se pare că ar inhiba invazia, motilitatea şi aglutinarea celulelor canceroase. Tulburări sexuale Cercetatarile ştiinţifice efectuate asupra ghimbirului atestă faptul că această plantă aromatică este utilă persoanelor care suferă de tulburări sexuale. Potrivit specialiştilor, efectul „viagra” al ghimbirului poate îmbunătăţi viată sexuală, acesta acţionând asupra organelor genitale, îmbunătăţind circulaţia sangvină. Reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice Ghimbirul reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă. De asemenea, dacă beţi o cană de ceai de ghimbir după ce aţi depus efort fizic, puteţi evita apariţia febrei musculare şi a durerilor de încheieturi, în general. În cazul inflamatiilor locale, de tipul luxatiilor sau entorselor, compresele cu ghimbir fac minuni. Scade nivelul colesterolului rău Studiile recente arată că ghimbirul scade nivelul colesterolului rău din organism, reducând riscul bolilor de inimă. Contribuie la o bună circulaţie a sângelui, printr-un complex optim de minerale şi aminoacizi, eficient în lupta cu bolile cardiovasculare. În plus, această plantă întăreşte imunitatea organismului, printr-o combinaţie de antioxidanţi care, în paralel, se dovedeşte eficientă şi în lupta cu colesterolul şi chiar în prevenirea cancerului. Ghimbirul are efecte analgezice puternice Este un bun remediu împotriva stresului și are efecte puternic analgezice. Precauţii şi contraindicaţii: Ghimbirul nu ar trebui folosit de către persoanele cu inflamaţii ale stomacului sau plămânilor. Efectele secundare sunt rare şi apar atunci când se foloseşte fără discernământ sau se consumă în cantităţi mari, zilnic. Totuşi, există persoane sensibile, cărora le poate provoca arsuri la stomac. În cazul femeilor însărcinate, se recomandă prudenţă; se poate administra ghimbir, împotriva greturilor şi ameţelilor, dar nu pe termen lung. Persoanele cu pietre la fiere trebuie să se sfătuiască cu medicul înainte de a recurge la un tratamament cu ghimbir. Evitaţi să luaţi ghimbir, cu două săptămâni înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală. Reacţii cu alte medicamente ale ghimbirului Ghimbirul poate prelungi starea de somn, dacă este luat împreună cu barbituricele. Consumul zilnic de ghimbir poate să intervină în absorbţia fierului şi a vitaminelor liposolubile. Ghimbirul sporeşte puterea unor medicamente ca aspirina, clopidogrel (Plavix), ticlopidine (Ticlid), warfarin (Coumadin), fapt ce poate duce la apariţia unor hemoragii (stimulează circulaţia). Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 8.98 g Mangan: 33.3 mg (1586%) Grasimi: 4.24 g Potasiu: 1320 mg (28%) Carbohidrati: 71.62 g Zinc: 3.64 mg (38%) Fibre: 14.1 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.046 mg (4%) Zaharuri: 3.39 g Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.17 mg (14%) Minerale Vitamina B3: Niacin (B3) 9.62 mg (64%) Calciu: 114 mg (11%) Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 0.477 mg (10%) Sodium: 27 mg (2%) Vitamina B6: 0.626 mg (48%) Fier: 19.8 mg (152%) Vitamina B9: Folate (B9) 13 μg (3%) Fosfor: 168 mg (24%) Vitamina C: 0.7 mg (1%) Magneziu: 214 mg (60%)

pret: 12.00 RON
12
Lecithin Powder - Produs nou

Structura chimică a lecitinei Lecitina este o substanță naturală fosforată, din clasa lipidelor, care se găsește în special în creier, mușchiul cardiac, gălbenușul de ou. Este constituită din acid fosforic, glicerină, cholină și acizi grași. Lecitina are un rol important în formarea membranelor celulare. În mod natural are aspectul de ceară moale și este higroscopică. Lecitina se prepară și din uleiul sau făina de soia. Lecitina este o substanță asemănătoare grăsimilor care prin componențele sale, colina și inozitololul, deține roluri importante în organismul uman.Rolul cel mai cunoscut al lecitinei este cel din cadrul proceselor de memorie și învățare, însă lecitina mai deține și alte funcții importante în organism datorită uneia din componentele sale – colina. Deși o cantitate foarte mică de colină este sintetizată în ficat, pe această cale nu poate fi produsă o cantitate suficientă pentru necesitățile organismului, de aceea este important aportul de colină din alimentatie. Astfel colina din alimente va fi depozitată în ficat,creier și rinichi. Dintre funcțiile deosebit de importante ale colinei amintim doar câteva: -Sprijinirea sistemului enzimantic al ficatului, care detoxifică ficatul și elimină chimicalele poluante ale mediului precum și toxinele medicamentelor -Metabolismul grasimilor din ficat: colina este necesară pentru transportul trigliceridelor și a altor grăsimi din ficat în țesuturi -Sinteza acetilcolinei: Colina va fi transformată în creier și nervi în acetilcolina, cel mai important neurotransmitator, care transmite emoții și stări comportamentale în creier. Cauze ale deficitului de colină -Bolile cronice- cum ar fi bolile inflamatorii ale colonului , artrita măresc riscul pentru deficit de colină -Consumul de alcool- consumul regulat de alcool reduce nivelul de colină din organism -Probleme de digestive- persoanele care au o afecțiune a glandelor secretorii ale stomacului , preiau colina deficitar, și pot prezenta deficit de colină -Creșterea - în timpul sarcinii și alăptării este crescut necesarul de colină Urmările deficitului de colină -Risc crescut pentru cancer de ficat, depuneri de grăsime în ficat, deficiențe ale funcției rinichilor, deficiențe în creștere, tensiune mărită, deficit în procesele de memorie și învățare, infertilitate Care sunt rolurile importante ale colinei în organismul uman? Unul dintre cele mai importante roluri este dezintoxicarea ficatului și eliminarea medicamentelor și substanțelor chimice. Colina stimulează sistemul enzymatic al ficatului care vă dezintoxică ficatul și ajută la eliminarea medicamentelor, alcoolului și substanțele chimice din mediul înconjurator precum și metalele grele.De asemenea suplimentele de colină și lecitină pot sprijini ficatul în cadrul proceselor de vindecare în urma unor infecții virale cum ar fi hepatita sau ciroza hepatică. Funcțiile creierului sunt sprijinite prin aportul suplimentelor de colină și lecitină din creier, acetilcolina ia parte la procesul de memorare a amintirilor și ambele substanțe fac posibilă creșterea capacitatii de efort intelectual. Chiar și în cadrul bolii Alzheimer aportul de colină poate ajuta la diminuarea simptomatologiei datorită creșterii nivelului de acetilcolina. Suplimentele alimentare care conțin colina mai au un rol secundar deloc de neglijat și anume micșorarea nivelului de trigliceride și a colesterolului total și LDL, precum și creșterea nivelului de HDL Colesterol, prin această acțiune se realizează scaderea riscului pentru arterioscleroză. In concluzie, pentru creșterea și menținerea nivelului de colină din organism este recomandat consumul de alimente care conțin aceste substanțe în mod predominant cum ar fi: ficatul și carnea de vită, ouă, alune, conopidă și lapte, dar și aportul suplimentar prin folosirea unor suplimențe nutritive de calitate care conțin min. 1000 mg de lecitină de extracție vegetală - a se vedea produsele Laboratoarelor Merlin. Acest consum suplimentar este recomandat atât persoanelor care trec printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere intelectual (sesiune, examene etc.) dar și persoanelor în vârstă care doresc să își mențină mult timp funcția creierului intactă. Lecitina ne ajută și la slăbire Lecitina ne poate ajuta și să slăbim, datorită capacității sale de a sparge grăsimile în molecule mai mici. Astfel, organismul poate utiliza acești acizi grași pentru energie în loc să-i folosească în stocarea de grăsime. Lecitina poate preveni calculii biliari, după cum arată anumite cercetări citate de Huntington College of Health Sciences. Lecitina – Beneficii pentru sănătate Studiile au demonstrat că ajută la îmbunătățirea memorie și concentrării și poate chiar ajuta la prevenirea Alzheimer-ului. Ajută la prevenirea aterosclerozei, protejează împotriva bolilor cardiovasculare, intervine în funcțiile creierului și ajută la absorbția tiaminei (vitamina B1) în ficat și a vitaminei A în intestine. Lecitina din ou poate fi bună pentru cei care sufera de SIDA, herpes, sindrom de oboseală cronică și dereglări imunitare asociate îmbătrânirii. Studii recente au demonstrat că acționează mai bine la persoanele cu aceste boli decât o face varianta din soia. Observații: Suplimentarea este în general considerată sigură. Dar prea mult din orice poate fi întotdeauna o problema. Doze foarte mari de lecitină pot induce anumite reacții adverse cum ar fi: provocarea transpirației, greață, vărsături, balonare și diaree. Contraindicații: Datorită conținutului de colină, care stimulează creierul, persoanele care suferă de tulburare bipolară sau depresie, sau alte probleme neurologice, nu ar trebui sa ia orice tip de lecitină sau colină fără a consulta în prealabil un medic specialist. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Grăsimi: 88 g Grăsimi nesaturate: 12 g Carbohidrați: 8 g Grăsimi polisaturate: 30 g Grăsimi saturate: 12 g Fosfolipide: 77%

pret: 17.00 RON
17
Baobab Milk - Produs nou

Baobab-ul (Adansonia Digitata) este un copac african, venerat de mii de ani de localnici care îl numesc "Copacul vieții". Pudra de baobab se formează în interiorul fructului cu coajă tare, de mărimea unei nuci de cocos. Pudra se deshidratează natural, astfel că produsul de față nu a fost procesat prin extracție la cald sau prin înghețare. Pudra are o culoare gălbuie și are un gust unic, puțin acrișor, pe care majoritatea îl descriu ca o combinație între caramel, pară, vanilie și grapefruit. BENEFICII ASUPRA SĂNĂTĂȚII Pudra de baobab este recunoscută pentru conținutul său foarte ridicat de vitamina C, aproape 300 mg de vitamina C la 100 g de fruct, adică de 6 ori mai mult decât într-o portocală. Pe lângă vitamina C, pudra de baobab conține și vitamina B2 (riboflavina) și vitamina B3 (niacina sau vitamina PP). Pudra de baobab este foarte bogată în antioxidanți, având un coeficient de anihilare a radicalilor liberi egal cu cel al fructelor goji berries și de 3 ori mai mare decat cel al afinelor. Dincolo de continutul nerivalizat de vitamina C și puterea sa antioxidantă, pudra de baobab conține mai mult calciu decât laptele, mai mult fier decât carnea roșie, mai mult potasiu decât 1 banana și mai mult magneziu și calciu decât spanacul. Pudra de baobab conține mai multe fibre decât alte fructe (mere, piersici, caise, banane). Un aport adecvat de fibre alimentare ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și scade nivelul colesterolului total și LDL. Responsabilă pentru acest lucru este pectina - una din sursele de fibre din baobab. Tot aceasta s-a dovedit a spori bacteriile probiotice de la nivelul intestinului gros. - revitalizează și îmbunătățește capacitatea organismului de a transforma mâncarea în energie (vitamina C și acidul malic); îmbunătățește sistemul imunitar (vitamina C); promoveaza sănătatea sistemului digestiv (fibre); promovează sănătatea sistemului nervos (potasiu); optimizează absorbția fierului (fier vitamina C). Baobab-ul este numit şi "Copacul vieţii"! Trunchiul său poate ajunge la 9 metri în diametru, este fibros şi umed. Fructele au o coajă tare şi ating mărimea unei nuci de cocos. Pudra de baobab se formează în interiorul lor, printr-un proces natural de deshidratare, astfel încât, la recoltare, se păstrează nealterate. Baobabul este şi o sursă de fibre, de ulei vegetal, de coloranţi şi combustibil. Pudra de baobab are o culoare gălbuie şi un gust puţin acrişor, descris de mulţi drept o combinaţie între caramel, grapefruit şi pepene galben. Uniunea Europeană a autorizat acest produs în anul 2008. Specialiştii în nutriţie îl recomandă copiilor, persoanelor active şi celor aflate în convalescenţă. Pudra de baobab se poate amesteca în limonadă, apă, în ceai, sucuri de fructe, în cereale sau în iaurt. Aceasta conţine 14 vitamine şi minerale esenţiale, şi are una dintre cele mai ridicate puteri antioxidante comparativ cu alte fructe, după cum susţin specialiştii. Acest praf ar avea în componenţă de 6 ori mai multă vitamina C decât o portocală şi mai mult calciu decât laptele. Bate şi fierul dintr-o roşie şi înmagazinează mai mult potasiu decât banana sau mai mult magneziu decât spanacul. Intrece alte fructe şi la cantitatea de fibre conţinută şi are efect anti-îmbătrânire. Specialiştii mai spun despre pudra de baobab că are un coeficient de anihilare a radicalilor liberi de 2 ori mai mare decât rodiile şi de 3 ori peste afine. Dacă nu aţi mai consumat până acum, recomandat ar fi să începeţi cu doze mici şi chiar să întrebaţi medicul dacă aveţi probleme de sănătate. Așadar, pudra de baobab este foarte bună pentru imunitate și împotriva răcelilor, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Până acum am folosit pudra de baobab doar în suc, dar se mai poate adăuga atât la limonadă, cât și la sosurile picante, accentuand gustul. Sau îl puteți utiliza pentru a îngroșa unele compoziții, pentru că are un procent ridicat de pectină (25%). Mod de preparare și consum: Amestecați 5 grame de produs cu băuturile sau iaurturile preferate. Contraindicații: nu există. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Vlaori Nutritionale Grăsimi: 0.3 g Proteine: 3.6 g Carbohidrați : 26.1 g Fibre: 50 g Calciu: 320 mg Zaharuri: 18 mg Sodiu: 1.85 mg Potasiu: 2150 mg Magneziu: 148 mg Vitamina C: 120 mg

pret: 26.00 RON
26
Maca Powder - Produs nou

Informații generale despre maca Maca este o plantă răspândită în Peru, Bolivia, Paraguay, Argentina. Numele științific este Lepidium meyenii; uneori denumită și ginseng peruvian, deși nu face parte din aceeași familie cu ginsengul, fiind un reprezentant din familia muștarului. Maca este un cocteil de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D și E, oligoelemente: calciu, mangneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, cositor, aluminiu, zinc, bismut, fosfor, iod și fier, deasemenea maca conține aminoacizi, acizi grași, saponină, tanin, estreri, macamidă (tip special de amidă), flavonoizi, ce imbunătățesc funcțiile corpului și un concentrat de ingrediente active (glucosinolați): izocianați, care conferă proprietăți de tonifiere, anti-stres și afrodisiace. Maca este, de asemenea, o sursă bogată de steroli vegetali, incluzând sitosterol, campestrol, ergosterol, brasicasterol, și ergostadienol - 19 aminoacizi, acizi grași precum acidul linoleic (omega 3) și acidul oleic (omega 9). Din punct de vedere al conținutului de minerale, maca depașește în valoare cartofii și morcovii. Utilizări terapeutice și beneficii Maca are proprietăți fungistatice, bacteriostatice, anticarcinogene, antioxidante, îmbunătățind per total nivelul energetic, rezistența la stress, memoria și învățarea, permite menținerea dinților sănătoși și asigură rezistența oaselor. - Proprietăți adaptatogene –planta maca are proprietăți adaptogene. Plantele adaptogene ajută la creșterea rezistenței organismelor la stress, indiferent dacă stresul este de natura fizică sau emoțională. Integratorii naturali din plante ajută la normalizarea funcțiilor corpului, în special, funcția endocrină a glandei suprarenale. - Hormonal natural – Sistemul nostru endocrin (glandular) controlează și reglează activitățile organismului prin eliberarea de hormoni care influențează și toate funcțiile organismului. Rădăcina de maca este un puternic hormon natural. Concentrația mare de nutrienți alimentează direct sistemul endocrin și creaza condiții de funcționare a acestuia. Rădăcina de maca are reputația de aliment energizant, este eficace în restabilirea funcției suprarenalei, normalizarea funcțiilor tiroidei și pancreasului, tratează hipoglicemia, crește imunitatea mediată de timus și optimizează activitatea hormonilor reproducători. - Creșterea libidoului - Utilizarea de maca pentru a stimula apetitul sexual este în creștere, atât bărbații cât și femeile descoperind beneficiile sale. - Ușurează simptomele menopauzei - Cercetătorii au constatat că, la femeile care au luat suplimente de maca, simptomele asociate cu menopauza, cât și cu sindromul premenstrual s-au ameliorat. La femeile care folosesc această plantă medicinală sunt mai rare bufeurile, schimbările de dispoziție și transpirațiile nocturne. - Energie crescută - La fel ca alte plante adaptogene, maca determină în mod natural stimularea glandei suprarenale și crește totodata energia. Plantele adataptogene susțin glandele suprarenale și nu provoacă epuizare ca alte stimulente ale SNC, cum ar fi cofeina. Totodată s-a demonstrat că maca crește vitalitatea și rezistența organismului. - Simptomele disfuncției sexuale - Diversele simptome ale disfuncției sexuale, la bărbați și femei, pot fi ameliorate cu maca. Studiile clinice arată că maca îmbunătățește producția de spermă, motilitatea și volumul lichidului seminal la barbați, crește libidoul la ambele sexe. Crește sensibilitatea țesutului erectil și, de asemenea, îmbunătățește starea de spirit, reduce anxietatea, ambii factori având un efect pozitiv asupra dorinței sexuale. Acesta este motivul pentru care rădăcina de maca este uneori menționata ca "viagra naturală". - Creșterea masei musculare - Cercetătorii au descoperit că sportivii folosesc rădăcina de maca ca o alternativă naturală a steroizilor anabolizanți utilizați pentru creșterea masei musculare. Medicii au constatat că maca nu conține substanțe chimice sau alte toxine care interferează cu producția de hormoni din organism, ceea ce o face un produs eficient pentru dezvoltarea masei musculare. Maca este folosită și ca o alternativă sănătoasă la steroizii uțilizati pentru creșterea performanțelor atletice. - Hipertensiune arterială - Reduce tensiunea arterială diastolică, fiind benefică pentru cei care suferă de hipertensiune arterială. Maca este folosită în boala Alzheimer (AD) ca un stimulant cerebral. - Menopauza - Pentru femeile care nu sunt la menopauză, dar suferă de dereglări ale ciclului mestrual maca s-a dovedit benefică. - Beneficii diverse - Extractul de maca protejează împotriva iradierii cu raze UV. De asemenea, la cei care suferă de stări depressive, maca îmbunătățește rezistența la stress și scade anxietatea. Maca are un rol important în îmbunătățirea calității spermei, întărirea oaselor și a sistemului imunitar. Doza zilnică de maca (Mod de preparare și consum) Rădăcina de maca este utilizată ca aliment. Poate fi inclusă în dieta regulată, fiind un reglator natural al poftei de mâncare. Ca supliment alimentar pentru preparare, se utilizează o formulă certificată. Nu depășiți consumul a 4 grame zilnic. Doza ce se dorește a fi utilizată este cea recomandată de medic. Contraindicații: Ca adaptogen, rădăcina de maca nu produce efecte negative asupra organismului atunci când este consumată în dozele recomandate.Nu se recomandă utilizarea rădăcinii de maca în timpul sarcinii și alăptării. Efecte adverse la copiii mici, la femeile însărcinate, care alăptează sau la persoanele cu boli hepatice sau renale nu au fost stabilite. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Protein 1–1.4 g Amino Acids Minerals Carbohydrates: 6–7.5 g Alanine: 63.1 mg Calcium: 25 mg Fats (lipids): 220 mg Arginine: 99.4 mg Copper: 0.6 mg Fiber: 850 mg Aspartic acid: 91.7 mg Iron: 1.5 mg Ash: 490 mg Glutamic acid: 156.5 mg Iodine: 52 mcg Sterols: 5–10 mg Glycine: 68.3 mg Manganese: 80 mcg Calories: 32.5 Histidine: 41.9 mg Potassium: 205 mg HO-Proline: 26.0 mg Sodium: 1.9 mg B2: 39 mcg Isoleucine: 47.4 mg Zinc: 380 mcg B6: 114 mcg Leucine: 91.0 mg Linoleic: 72 mcg C: 28.6 mg Lysine: 54.5 mg

pret: 50.00 RON
50
Dandelion Coffe - Produs nou

Prezentul produs Dandelion Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Taraxacum officinale, extract de rădăcină de Cichorium intybus și armurarium. Principalul obiectiv al acestui produs îl constituie stimularea hepatică, acțiunea lentă diuretică, combaterea activă a efectelor cauzate de gută și reumatism, a diabetului zaharat (alături de frunzele de dud și de afin), de asemenea este considerat cel mai puternic remediu vegetal din lume pentru combaterea activă a hepatitei A, B, C, precum și a cirozei hepatice în faza incipientă. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Taraxacum officinale (cunoscută ca radacina de păpădie) – adjuvant în hepatită, insuficiență hepatică, retenție de apă, obezitate, gută, reumatism, colesterol. Taraxacum officinale este un izvor de vitamine (A, B, C, și D), proteine, glucide, dar și tanin, sterol, colină și acid cafeic. Este recomandat tuturor persoanelor care suferă de dereglari glandulare. Se mai recomandă: •în obezitate •când suferiți de boli de ficat Are foarte multe efecte benefice printre care: •mărește secreția de bilă •normalizează circulația sângelui •are acțiune diuretică •elimină toxinele din corp •crește pofta de mâncare •bolile de piele se vindecă mult mai repede cand consumați ceai de păpădie •ameliorează reumatismul și guta Armurariu (Silybum marianum) – ciulinii Maicii Domnului cum mai sunt numiți, sunt în prezent unul dintre cele mai puternice remedii naturiste contra hepatitei A, B, C, cirozei hepatice, intocsicații cu metale grele, alcoolism. Cercetări de ultimă oră arată că consumul frecvent activează sistemul imunitar, luptând eficient contra cancerului de prostată și hepatic. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cană de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Dandelion Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Produsul, având la bază ghimbir, nu este recomandat persoanelor cu probleme ale stomacului și plamanilor. În cazul femeilor însărcinate se recomandă prudență și nu consum în exces. Nu se consumă înaintea operațiilor chirurgicale. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc 0.42 mg (4%) Grasimi: 0.3 g Vitamina A: 286 μg (36%) Carbohidrati: 4.7 g Beta caroten 3430 μg (32%) Fibre: 4 g lutein zeaxanthin 10300 μg Zaharuri 0.7 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.06 mg (5%) Minerale: Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.1 mg (8%) Calciu: 100 mg (10%) Vitamina B3: Niacin (B3) 0.5 mg (3%) Sodium: 45 mg Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 1.159 mg (23%) Fier: 0.9 mg (7%) Vitamina B6: 0.105 mg (8%) Fosfor: 47 mg (7%) Vitamina B9: Folate (B9) 110 μg (28%) Magneziu: 30 mg (8%) Vitamina C 24 mg (29%) Mangan 0.429 mg Vitamina gamma E: 2.26 mg (15%) Potasiu 450 mg (9%) Vitamina K: 297.6 μg (283%)

pret: 14.00 RON
14
Ginger Coffe - Produs nou

Prezentul produs Ginger Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale dupa cum urmeaza: Cichorium intybus, Elettaria Amomum, Zingiber Officinale, extract din coaja de lamaie. Principalul obiectiv al acestui produs este crearea unei băuturi recomandate în tulburările digestive, calmarea grețurilor matinale care apar în special la femeile insărcinate, precum și găsirea unor soluții în reducerea inflamațiilor articulare, a durerilor reumatice și a durerilor de cap. Componentele acestui produs mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus are rădăcina bogată în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific. Inulina obținută din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire, deoarece stimulează digestia și reduce valoarea nutritică a hranei. Cel mai important beneficiu pe care îl aduce inulina este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemenator cu cel al cafelei. De aceea, de mulți ani, cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea. Cicoarea este folosită din vechime pentru tratarea diverselor afecţiuni, în special cele legate de digestie şi constipaţie. În plus, există anumite cercetări recente care relevă faptul că această cafea ar fi indicată persoanelor diabetice, deoarece conţine insulină. Iată ce alte beneficii aduce cafeaua de cicoare: calmează durerile abdominale; te scapă de constipaţie, stimulând digestia; nu vei avea probleme cu somnul, deoarece nu conţine cofeină; protejează ficatul şi fierea; combate oboseala şi ajută la concentrare; ajută la detoxifierea organismului; este recomandată persoanelor care doresc să slăbească. Cicoarea are numeroase vitamine (A, B, C, E şi K) şi minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu, magneziu), aducând un aport însemnat de nutrienţi organismului. Elettaria Amomum (cunoscut ca și cardamon) - Cardamomul este o plantă ce face parte din aceeași familie cu ghimbirul. Cardamomul este folosit pentru afecțiuni digestive, infecții ale gingiilor, congestie și pentru dizolvarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi. Cardamomul ajuta la purifcarea organismului, este un foarte bun detoxifiant. Zingiber Officinale (cunoscut ca și ghimbir) - Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Cafeaua de ghimbir ajută la digestie, fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, are efecte anti-ulcer, calmează greţurile matinale, este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, diminuează durerile menstruale. Cafeaua de ghimbir este foarte eficientă împotriva cancerului, tulburărilor sexuale, reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare.Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii, are efecte puternic analgezice. Este un bun remediu împotriva stresului. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cana de 100 ml. Se indulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depași doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Ginger Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de către orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Produsul, având la bază ghimbir, nu este recomandat persoanelor cu probleme ale stomacului și plămânilor. Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc 0.42 mg (4%) Grăsimi: 0.3 g Vitamina A: 286 μg (36%) Carbohidrați: 4.7 g Beta caroten 3430 μg (32%) Fibre: 4 g lutein zeaxanthin 10300 μg Zaharuri 0.7 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.06 mg (5%) Minerale: Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.1 mg (8%) Calciu: 100 mg (10%) Vitamina B3: Niacin (B3) 0.5 mg (3%) Sodium: 45 mg Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 1.159 mg (23%) Fier: 0.9 mg (7%) Vitamina B6: 0.105 mg (8%) Fosfor: 47 mg (7%) Vitamina B9: Folate (B9) 110 μg (28%) Magneziu: 30 mg (8%) Vitamina C 24 mg (29%) Mangan 0.429 mg Vitamina gamma E: 2.26 mg (15%) Potasiu 450 mg (9%) Vitamina K: 297.6 μg (283%)

pret: 10.00 RON
10