Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON
sorteaza  

Produse pe baza de uleiuri esentiale

Care sunt beneficiile Oregano Oil?

Antifungice (anti-ciuperci):

Studiile in vitro demonstreaza ca Oregano Oil blocheaza dezvoltarea diversilor fungi precum ciuperca Candia, si chiar elimina aceste ciuperci din organism, din acest motiv se utilizeaza pentru efectele sale antifungice. Aceasta are un efect antimicrobian pe un spectru larg de bacterii, inclusiv Escherichia coli, Klebsiella pneumonia, Salmonella enterica si Staphylococcus aureus. Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, datorita continutului de carvacrol, actioneaza mai bine decat antibioticele, distrugand si microbii rezistenti la aceste medicamente.

Efect Anti-parazitare:

Exista studii ce arata ca uleiul de oregano are un efect mult mai puternic de deparazitare, de exemplu, parazitul giardia (Giardia duodenalis) este eliminat mult mai rapid decat medicamentele folosite in medicina alopata.

Efect anti-inflamator:

Proprietatile antiinflamatoare ale uleiului de oregano ajuta la tratarea artritei si a durerilor articulare. Acidul rosmarinic este unul dintre agentii activi din oregano, altul este cyclooxygenase 2 (COX-2) care actioneaza in mod similar precum ibruofen, naproxen si aspirina.

Efect antioxidant:

Uleiul de oregano are un potential crescut al activitatii antioxidate, prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului infonutrienti. Oregano este una dintre plantele cele mai bogate in antioxidanti contine de 42 de ori mai multi antioxidanti decat marul, de exemplu.

Utilizare externa:

Oregano Oil Uleiul de oregano ar trebui sa fie aplicat direct pe zona afectata de 1-2 ori pe zi, sau mai mult, daca este necesar. In caz de reactii adverse (mancarime etc), va rugam sa opriti utilizarea.

Pe piele: Pentru a trata micile intepaturi de insecte, rani sau furunguri, se freaca cu cateva picaturi de ulei de oregano zona afectata. Se repeta, daca este necesar.

Ulei de oregano - Produs nou

Oregano OilCare sunt beneficiile Oregano Oil?Antifungice (anti-ciuperci):Studiile in vitro demonstreaza ca Oregano Oil blocheaza dezvoltarea diversilor fungi precum ciuperca Candia, si chiar elimina aceste ciuperci din organism, din acest motiv se utilizeaza pentru efectele sale antifungice. Aceasta are un efect antimicrobian pe un spectru larg de bacterii, inclusiv Escherichia coli, Klebsiella pneumonia, Salmonella enterica si Staphylococcus aureus. Cercetatorii britanici au comparat actiunea uleiului obtinut din oregano cu actiunea a 18 antibiotice dintre cele mai populare. S-a dovedit ca oregano, datorita continutului de carvacrol, actioneaza mai bine decat antibioticele, distrugand si microbii rezistenti la aceste medicamente.Efect Anti-parazitare:Exista studii ce arata ca uleiul de oregano are un efect mult mai puternic de deparazitare, de exemplu, parazitul giardia (Giardia duodenalis) este eliminat mult mai rapid decat medicamentele folosite in medicina alopata.Efect anti-inflamator:Proprietatile antiinflamatoare ale uleiului de oregano ajuta la tratarea artritei si a durerilor articulare. Acidul rosmarinic este unul dintre agentii activi din oregano, altul este cyclooxygenase 2 (COX-2) care actioneaza in mod similar precum ibruofen, naproxen si aspirina.Efect antioxidant:Uleiul de oregano are un potential crescut al activitatii antioxidate, prevenind degradarea celulelor din corp prin oxidare. Aceasta calitate se datoreaza continutului infonutrienti. Oregano este una dintre plantele cele mai bogate in antioxidanti contine de 42 de ori mai multi antioxidanti decat marul, de exemplu.Utilizare externa:Oregano Oil Uleiul de oregano ar trebui sa fie aplicat direct pe zona afectata de 1-2 ori pe zi, sau mai mult, daca este necesar. In caz de reactii adverse (mancarime etc), va rugam sa opriti utilizarea.Pe piele: Pentru a trata micile intepaturi de insecte, rani sau furunguri, se freaca cu cateva picaturi de ulei de oregano zona afectata. Se repeta, daca este necesar.

pret: 40.00 RON
40
Ulei de Palo Santo - Produs nou

PALO SANTOCopacul sfânt sau ramura sfântă. Localnicii folosesc Palo Santo pentru sanctificare. Are o mare asemănare cu copacul de tămâie. Atunci când copacul moare, în interiorul său începe să se formeze uleiul; cu cât zace mai mult, cu atât se formează o cantitate mai mare de ulei. Are o proporție foarte mare de limonene (62-68%) și alfa-pinene. Poate fi de asemenea folosit ca parfum, pentru a elibera energia negativă.- Face parte din familia Burseracae.- Plantă originară din Ecuador.- Metodă de extracţie: distilare cu aburi din coajă, lemn și ramuri.- Ajută: celulele osoase, căile respiratorii, sistemul imunitar. Ajută: celulele osoase, căile respiratorii, sistemul imunitar.Proprietati: anticancerigen, antiblastic, anti-inflamator, antibacterian, antifungic, antiviralIndicatii: inflamatii, refacerea cartilagiului de la genunchi, articulatii, artrita, reumatism, guta, probleme respiratorii, principal adjuvant in terapiile antistres.Aplicări:- 2-4 picaturi local- inhalare directa- se ia ca supliment alimentar 10-15 picaturi intr-o capsula o datasaude doua ori pe zi- 1-6 picaturi sublingual sau intr-un pahar cu apa.Istoric:Palo Santo provine din aceeași familie botanică din care face parte tămâia, deși se găsește în America de Sud. Asemenea tămâiei, Palo Santo este cunoscut drept un ulei spiritual, cu o tradiţie adânc înrădăcinată, în care se folosea de către incași pentru a purifica și curăţa aerul de energii negative si pentru noroc. In America de Sud este folosit pentru a indeparta tantarii, pentru febra, infectii, boli de piele. Shamanii il folosesc in ceremoniile de vindecare. Până și numele în spaniolă reflectă cât de apreciat este acest ulei: Palo Santo înseamnă „lemn sfânt ori sacru”.Ingrediente:- Limonen (55-65%)- Alfa-terpineol(8-12%)- Menthofuran (5-8%)- Para Cymene- Carvone- Beta Bisabolene- Fenenol(Componentele pot varia în funcţie de zona din care a fost cules lemnul -din zoana de coastă sau din regiunea centrală, și după cum este trunchiul - roșu sau alb).Atenţionări:- Nu il folositi la copii sub 8 luni.- A nu se depasi doza zilnica recomandata.- Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala.- Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat.- Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta usoare depuneri care nu afecteaza calitatea.- A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj.- A se pastra la loc uscat si racoros.- A nu se lasa la indemana copiilor.Producator: LABORATOARELE MERLIN

pret: 110.00 RON
110