Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Promotii

Elixir Coffe - In curand

Prezentul produs Elixir Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus și Ganoderma Lucidum (elixirul tinereții). Principalul obiectiv al acestui produs îl constituie suportul pentru eficiența medicamentelor anticanceroase, eliminarea durerilor asociate acestei boli, prevenirea senilității și a bolilor asociate acesteia, refacerea ficatului și a pancreasului. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Ganoderma Lucidum (elixirul tinereții) – aceasta conține substanțe anti-cancerigene care fortifică sistemul imunitar și este un adjuvant în toate tipurile de cancer: mamar, esofagian, intestinal, de colon, uterin. Efectele terapeutice ale ganodermei sunt urmatoarele: ● analgezic; efect antialergic; efect de prevenție a afecțiunilor respiratorii; antiinflamator; antibacterial, impotriva stafilococilor, streptococilor; antioxidant, eliminand radicalii liberi; activitate antitumorala; efect antiviral, inducând producția de interferon; reduce tensiunea arterială; reduce nivelul de colesterol, îmbunătățește hemodinamica arterială; antidepresiv, reduce efectele cafeinei și relaxează muschii; efect expectorant și antitusiv; creșterea nivelului de imunitate; efect anti-HIV în vitro și în vivo; îmbunătățește funcția adrenocorticală. Institutul de Terapii Alternative Merlin recomandă consumul preventiv, reducând astfel riscul apariției cancerului. Ganoderma ajută în mod considerabil la vindecarea următoarelor boli si afecțiuni: ● cancer, boli cardiace, remediu anti îmbătrânire, obezitate, energizare, artrită, colesterol, diabet, gastrită, alzheimer, parkinson, imunitate, herpes, boli autoimune, HIV, stress. Datorită proprietăților ei curative, ciuperca mai este numită și planta tinereții sau elixirul eternității. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cana de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarna apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnica recomandată de 3-5 cafele de ganoderma (Elixir Coffee®) pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. A nu se administra Elixir Caffee copiilor sub 14 ani, femeilor gravide sau femeilor care alăptează. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Proteine: 50g Fier: 18g Grăsimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine Mononesaturate Omega 9: 1,8g Vitamina B1: 1.02 mg Carbohidrați: 26g Vitamina B2: 0.26 mg Fibre: 21g Vitamina B3: 34.6 mg Zaharuri: 5g Vitamina B6: 0.33 mg Minerale Vitamina gamma E: 3.66mg Calciu: 140mg Vitamina alfa E: 0.33mg Sodiu: 110mg

pret: 10.00 RON
10
Ginger Coffe - Produs nou

Prezentul produs Ginger Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale dupa cum urmeaza: Cichorium intybus, Elettaria Amomum, Zingiber Officinale, extract din coaja de lamaie. Principalul obiectiv al acestui produs este crearea unei băuturi recomandate în tulburările digestive, calmarea grețurilor matinale care apar în special la femeile insărcinate, precum și găsirea unor soluții în reducerea inflamațiilor articulare, a durerilor reumatice și a durerilor de cap. Componentele acestui produs mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus are rădăcina bogată în inulină, prebiotic natural, cu proprietăți asupra sănătății dovedite științific. Inulina obținută din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajută în curele de slăbire, deoarece stimulează digestia și reduce valoarea nutritică a hranei. Cel mai important beneficiu pe care îl aduce inulina este stimularea dezvoltării microflorei potrivite în intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capătă un gust asemenator cu cel al cafelei. De aceea, de mulți ani, cicoarea reprezintă o alternativă pentru cafea. Cicoarea este folosită din vechime pentru tratarea diverselor afecţiuni, în special cele legate de digestie şi constipaţie. În plus, există anumite cercetări recente care relevă faptul că această cafea ar fi indicată persoanelor diabetice, deoarece conţine insulină. Iată ce alte beneficii aduce cafeaua de cicoare: calmează durerile abdominale; te scapă de constipaţie, stimulând digestia; nu vei avea probleme cu somnul, deoarece nu conţine cofeină; protejează ficatul şi fierea; combate oboseala şi ajută la concentrare; ajută la detoxifierea organismului; este recomandată persoanelor care doresc să slăbească. Cicoarea are numeroase vitamine (A, B, C, E şi K) şi minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu, magneziu), aducând un aport însemnat de nutrienţi organismului. Elettaria Amomum (cunoscut ca și cardamon) - Cardamomul este o plantă ce face parte din aceeași familie cu ghimbirul. Cardamomul este folosit pentru afecțiuni digestive, infecții ale gingiilor, congestie și pentru dizolvarea calculilor biliari și a pietrelor la rinichi. Cardamomul ajuta la purifcarea organismului, este un foarte bun detoxifiant. Zingiber Officinale (cunoscut ca și ghimbir) - Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Cafeaua de ghimbir ajută la digestie, fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, are efecte anti-ulcer, calmează greţurile matinale, este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, diminuează durerile menstruale. Cafeaua de ghimbir este foarte eficientă împotriva cancerului, tulburărilor sexuale, reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare.Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii, are efecte puternic analgezice. Este un bun remediu împotriva stresului. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cana de 100 ml. Se indulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depași doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Ginger Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de către orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Produsul, având la bază ghimbir, nu este recomandat persoanelor cu probleme ale stomacului și plămânilor. Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc 0.42 mg (4%) Grăsimi: 0.3 g Vitamina A: 286 μg (36%) Carbohidrați: 4.7 g Beta caroten 3430 μg (32%) Fibre: 4 g lutein zeaxanthin 10300 μg Zaharuri 0.7 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.06 mg (5%) Minerale: Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.1 mg (8%) Calciu: 100 mg (10%) Vitamina B3: Niacin (B3) 0.5 mg (3%) Sodium: 45 mg Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 1.159 mg (23%) Fier: 0.9 mg (7%) Vitamina B6: 0.105 mg (8%) Fosfor: 47 mg (7%) Vitamina B9: Folate (B9) 110 μg (28%) Magneziu: 30 mg (8%) Vitamina C 24 mg (29%) Mangan 0.429 mg Vitamina gamma E: 2.26 mg (15%) Potasiu 450 mg (9%) Vitamina K: 297.6 μg (283%)

pret: 10.00 RON
10
Dandelion Coffe - Produs nou

Prezentul produs Dandelion Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Taraxacum officinale, extract de rădăcină de Cichorium intybus și armurarium. Principalul obiectiv al acestui produs îl constituie stimularea hepatică, acțiunea lentă diuretică, combaterea activă a efectelor cauzate de gută și reumatism, a diabetului zaharat (alături de frunzele de dud și de afin), de asemenea este considerat cel mai puternic remediu vegetal din lume pentru combaterea activă a hepatitei A, B, C, precum și a cirozei hepatice în faza incipientă. Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Taraxacum officinale (cunoscută ca radacina de păpădie) – adjuvant în hepatită, insuficiență hepatică, retenție de apă, obezitate, gută, reumatism, colesterol. Taraxacum officinale este un izvor de vitamine (A, B, C, și D), proteine, glucide, dar și tanin, sterol, colină și acid cafeic. Este recomandat tuturor persoanelor care suferă de dereglari glandulare. Se mai recomandă: •în obezitate •când suferiți de boli de ficat Are foarte multe efecte benefice printre care: •mărește secreția de bilă •normalizează circulația sângelui •are acțiune diuretică •elimină toxinele din corp •crește pofta de mâncare •bolile de piele se vindecă mult mai repede cand consumați ceai de păpădie •ameliorează reumatismul și guta Armurariu (Silybum marianum) – ciulinii Maicii Domnului cum mai sunt numiți, sunt în prezent unul dintre cele mai puternice remedii naturiste contra hepatitei A, B, C, cirozei hepatice, intocsicații cu metale grele, alcoolism. Cercetări de ultimă oră arată că consumul frecvent activează sistemul imunitar, luptând eficient contra cancerului de prostată și hepatic. Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cană de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Dandelion Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. Produsul, având la bază ghimbir, nu este recomandat persoanelor cu probleme ale stomacului și plamanilor. În cazul femeilor însărcinate se recomandă prudență și nu consum în exces. Nu se consumă înaintea operațiilor chirurgicale. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc 0.42 mg (4%) Grasimi: 0.3 g Vitamina A: 286 μg (36%) Carbohidrati: 4.7 g Beta caroten 3430 μg (32%) Fibre: 4 g lutein zeaxanthin 10300 μg Zaharuri 0.7 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.06 mg (5%) Minerale: Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.1 mg (8%) Calciu: 100 mg (10%) Vitamina B3: Niacin (B3) 0.5 mg (3%) Sodium: 45 mg Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 1.159 mg (23%) Fier: 0.9 mg (7%) Vitamina B6: 0.105 mg (8%) Fosfor: 47 mg (7%) Vitamina B9: Folate (B9) 110 μg (28%) Magneziu: 30 mg (8%) Vitamina C 24 mg (29%) Mangan 0.429 mg Vitamina gamma E: 2.26 mg (15%) Potasiu 450 mg (9%) Vitamina K: 297.6 μg (283%)

pret: 14.00 RON
14
Canna Coffe - In curand

Prezentul produs Canna Coffee este Marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci și are în componența sa un mix de produse vegetale după cum urmează: extract de rădăcină de Cichorium intybus, pudră proteică din semințe de cânepă (Hemp), faina liofilizata de chia, Syzygium aromaticum, extract de ghimbir, anason verde. Principalul obiectiv al acestui produs este acela de a asigura cei 21 aminoacizi pe care organismul uman nu îi poate produce și de a asigura acizii omega 6 și omega 3 precum și de adjuvant general al sistemului circulator cardiovascular, de asemenea produsul nr. 1 în combaterea AVC (accident cardio vascular) . Componentele produsului mai sunt recomandate pentru: Cichorium intybus – adjuvant în detoxifierea organismului, în special al ficatului; conține numeroase vitamine A, B, C, E, K, și minerale Fe (fier), Ca (Calciu), K (potasiu) și Mg (magneziu). Cicoarea a fost folosită incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist. Ajută la purificarea ficatului și a sângelui, crește fluxul de bilă, ajută la sănătatea vezicii biliare. Inulina din cafeaua de cicoare taie senzația de foame. Cicoarea conține 20% inulină, un puternic prebiotic ce protejează împotriva acumulărilor de colesterol. Crește absorbția calciului și magneziului și conduce la creșterea bacteriilor bune din intestine, ajutând colonul. Inulina reduce colesterolul din organism, precum și trigliceridele – principalele cauze pentru atacuri de inimă și accidente vasculare (AVC). Pudră proteică din semințe de cânepă (Hemp) și fibra din canepa se combină pentru a încetini digestia, ceea ce previne salturile bruște ale nivelului de zahăr din sânge, și de aceea iți susține energia corpului. O dieta bogată în cânepă favorizează regularitatea digestiei. Când sunt presărate pe cereale sau fructe la micul dejun, proteinele și fibrele din cânepa ajută la realizarea sațietății, ceea ce previne pofta de gustări și te menține sătul pentru mai mult timp. Acizii grași omega-3 din cânepa reduc riscul de boală cardiovasculară, coboară presiunea sanguină și s-ar putea chiar să țina la distanță Alzheimer-ul. Semințele de cânepa sunt una dintre puținele surse de omega-3 gasite la plante. Acizii omega-6 din cânepa stimulează creșterea pielii și părului, mențin sănătatea oaselor, regularizează metabolismul și ajută funcționarea creierului. Semințele de cânepă conțin toți aminoacizii esențiali, care imbunătățesc controlul mușchilor, funcția mentală, și menținerea normală a celulelor, mușchilor, țesuturilor și organelor. Făina liofilizată de chia reprezintă o sursă excelentă de fibre, antioxidanți, proteine, vitamine, minerale. Are cel mai ridicat conținut de omega 3 dintre toate semințele din plante. Conţine: De 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte boabe, seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană. Syzygium aromaticum - cuişoarele sunt antioxidante foarte puternice, ele încarcă organismul cu energie, fortificând sistemul imunitar. Terapia cu aceşti muguri are un efect dovedit în combaterea infecţiilor, inflamaţiilor, în prevenirea formării cheagurilor de sânge şi a îmbătrânirii premature. De aceea, le recomand în tratarea răcelilor, a oricăror afecţiuni respiratorii sau digestive (precum colita de putrefacţie şi balonarea), având efecte antibacteriene, sudorifice şi calmante. Ceaiul de cuişoare calmează tusea, astmul, durerile de cap sau pe cele cauzate de măsele şi de sinuzită Mod de preparare: se pun 5 grame de produs într-o cană de 100 ml. Se îndulcește cu îndulcitorul preferat. Se toarnă apă caldă. Recomandare: A nu se depăși doza zilnică recomandată de 3-5 cafele Canna Coffee® pe zi. Contraindicații: Este interzis consumul de catre orice persoană care prezintă intoleranță la produsul și componentele respective. A nu se administra Macaffee copiilor sub 14 ani, femeilor gravide sau femeilor care alăptează. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Proteine: 1.7 g Zinc: 0.42 mg (4%)

pret: 11.00 RON
11
Maca Powder - Produs nou

Informații generale despre maca Maca este o plantă răspândită în Peru, Bolivia, Paraguay, Argentina. Numele științific este Lepidium meyenii; uneori denumită și ginseng peruvian, deși nu face parte din aceeași familie cu ginsengul, fiind un reprezentant din familia muștarului. Maca este un cocteil de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D și E, oligoelemente: calciu, mangneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, cositor, aluminiu, zinc, bismut, fosfor, iod și fier, deasemenea maca conține aminoacizi, acizi grași, saponină, tanin, estreri, macamidă (tip special de amidă), flavonoizi, ce imbunătățesc funcțiile corpului și un concentrat de ingrediente active (glucosinolați): izocianați, care conferă proprietăți de tonifiere, anti-stres și afrodisiace. Maca este, de asemenea, o sursă bogată de steroli vegetali, incluzând sitosterol, campestrol, ergosterol, brasicasterol, și ergostadienol - 19 aminoacizi, acizi grași precum acidul linoleic (omega 3) și acidul oleic (omega 9). Din punct de vedere al conținutului de minerale, maca depașește în valoare cartofii și morcovii. Utilizări terapeutice și beneficii Maca are proprietăți fungistatice, bacteriostatice, anticarcinogene, antioxidante, îmbunătățind per total nivelul energetic, rezistența la stress, memoria și învățarea, permite menținerea dinților sănătoși și asigură rezistența oaselor. - Proprietăți adaptatogene –planta maca are proprietăți adaptogene. Plantele adaptogene ajută la creșterea rezistenței organismelor la stress, indiferent dacă stresul este de natura fizică sau emoțională. Integratorii naturali din plante ajută la normalizarea funcțiilor corpului, în special, funcția endocrină a glandei suprarenale. - Hormonal natural – Sistemul nostru endocrin (glandular) controlează și reglează activitățile organismului prin eliberarea de hormoni care influențează și toate funcțiile organismului. Rădăcina de maca este un puternic hormon natural. Concentrația mare de nutrienți alimentează direct sistemul endocrin și creaza condiții de funcționare a acestuia. Rădăcina de maca are reputația de aliment energizant, este eficace în restabilirea funcției suprarenalei, normalizarea funcțiilor tiroidei și pancreasului, tratează hipoglicemia, crește imunitatea mediată de timus și optimizează activitatea hormonilor reproducători. - Creșterea libidoului - Utilizarea de maca pentru a stimula apetitul sexual este în creștere, atât bărbații cât și femeile descoperind beneficiile sale. - Ușurează simptomele menopauzei - Cercetătorii au constatat că, la femeile care au luat suplimente de maca, simptomele asociate cu menopauza, cât și cu sindromul premenstrual s-au ameliorat. La femeile care folosesc această plantă medicinală sunt mai rare bufeurile, schimbările de dispoziție și transpirațiile nocturne. - Energie crescută - La fel ca alte plante adaptogene, maca determină în mod natural stimularea glandei suprarenale și crește totodata energia. Plantele adataptogene susțin glandele suprarenale și nu provoacă epuizare ca alte stimulente ale SNC, cum ar fi cofeina. Totodată s-a demonstrat că maca crește vitalitatea și rezistența organismului. - Simptomele disfuncției sexuale - Diversele simptome ale disfuncției sexuale, la bărbați și femei, pot fi ameliorate cu maca. Studiile clinice arată că maca îmbunătățește producția de spermă, motilitatea și volumul lichidului seminal la barbați, crește libidoul la ambele sexe. Crește sensibilitatea țesutului erectil și, de asemenea, îmbunătățește starea de spirit, reduce anxietatea, ambii factori având un efect pozitiv asupra dorinței sexuale. Acesta este motivul pentru care rădăcina de maca este uneori menționata ca "viagra naturală". - Creșterea masei musculare - Cercetătorii au descoperit că sportivii folosesc rădăcina de maca ca o alternativă naturală a steroizilor anabolizanți utilizați pentru creșterea masei musculare. Medicii au constatat că maca nu conține substanțe chimice sau alte toxine care interferează cu producția de hormoni din organism, ceea ce o face un produs eficient pentru dezvoltarea masei musculare. Maca este folosită și ca o alternativă sănătoasă la steroizii uțilizati pentru creșterea performanțelor atletice. - Hipertensiune arterială - Reduce tensiunea arterială diastolică, fiind benefică pentru cei care suferă de hipertensiune arterială. Maca este folosită în boala Alzheimer (AD) ca un stimulant cerebral. - Menopauza - Pentru femeile care nu sunt la menopauză, dar suferă de dereglări ale ciclului mestrual maca s-a dovedit benefică. - Beneficii diverse - Extractul de maca protejează împotriva iradierii cu raze UV. De asemenea, la cei care suferă de stări depressive, maca îmbunătățește rezistența la stress și scade anxietatea. Maca are un rol important în îmbunătățirea calității spermei, întărirea oaselor și a sistemului imunitar. Doza zilnică de maca (Mod de preparare și consum) Rădăcina de maca este utilizată ca aliment. Poate fi inclusă în dieta regulată, fiind un reglator natural al poftei de mâncare. Ca supliment alimentar pentru preparare, se utilizează o formulă certificată. Nu depășiți consumul a 4 grame zilnic. Doza ce se dorește a fi utilizată este cea recomandată de medic. Contraindicații: Ca adaptogen, rădăcina de maca nu produce efecte negative asupra organismului atunci când este consumată în dozele recomandate.Nu se recomandă utilizarea rădăcinii de maca în timpul sarcinii și alăptării. Efecte adverse la copiii mici, la femeile însărcinate, care alăptează sau la persoanele cu boli hepatice sau renale nu au fost stabilite. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Protein 1–1.4 g Amino Acids Minerals Carbohydrates: 6–7.5 g Alanine: 63.1 mg Calcium: 25 mg Fats (lipids): 220 mg Arginine: 99.4 mg Copper: 0.6 mg Fiber: 850 mg Aspartic acid: 91.7 mg Iron: 1.5 mg Ash: 490 mg Glutamic acid: 156.5 mg Iodine: 52 mcg Sterols: 5–10 mg Glycine: 68.3 mg Manganese: 80 mcg Calories: 32.5 Histidine: 41.9 mg Potassium: 205 mg HO-Proline: 26.0 mg Sodium: 1.9 mg B2: 39 mcg Isoleucine: 47.4 mg Zinc: 380 mcg B6: 114 mcg Leucine: 91.0 mg Linoleic: 72 mcg C: 28.6 mg Lysine: 54.5 mg

pret: 50.00 RON
50
Baobab Milk - Produs nou

Baobab-ul (Adansonia Digitata) este un copac african, venerat de mii de ani de localnici care îl numesc "Copacul vieții". Pudra de baobab se formează în interiorul fructului cu coajă tare, de mărimea unei nuci de cocos. Pudra se deshidratează natural, astfel că produsul de față nu a fost procesat prin extracție la cald sau prin înghețare. Pudra are o culoare gălbuie și are un gust unic, puțin acrișor, pe care majoritatea îl descriu ca o combinație între caramel, pară, vanilie și grapefruit. BENEFICII ASUPRA SĂNĂTĂȚII Pudra de baobab este recunoscută pentru conținutul său foarte ridicat de vitamina C, aproape 300 mg de vitamina C la 100 g de fruct, adică de 6 ori mai mult decât într-o portocală. Pe lângă vitamina C, pudra de baobab conține și vitamina B2 (riboflavina) și vitamina B3 (niacina sau vitamina PP). Pudra de baobab este foarte bogată în antioxidanți, având un coeficient de anihilare a radicalilor liberi egal cu cel al fructelor goji berries și de 3 ori mai mare decat cel al afinelor. Dincolo de continutul nerivalizat de vitamina C și puterea sa antioxidantă, pudra de baobab conține mai mult calciu decât laptele, mai mult fier decât carnea roșie, mai mult potasiu decât 1 banana și mai mult magneziu și calciu decât spanacul. Pudra de baobab conține mai multe fibre decât alte fructe (mere, piersici, caise, banane). Un aport adecvat de fibre alimentare ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și scade nivelul colesterolului total și LDL. Responsabilă pentru acest lucru este pectina - una din sursele de fibre din baobab. Tot aceasta s-a dovedit a spori bacteriile probiotice de la nivelul intestinului gros. - revitalizează și îmbunătățește capacitatea organismului de a transforma mâncarea în energie (vitamina C și acidul malic); îmbunătățește sistemul imunitar (vitamina C); promoveaza sănătatea sistemului digestiv (fibre); promovează sănătatea sistemului nervos (potasiu); optimizează absorbția fierului (fier vitamina C). Baobab-ul este numit şi "Copacul vieţii"! Trunchiul său poate ajunge la 9 metri în diametru, este fibros şi umed. Fructele au o coajă tare şi ating mărimea unei nuci de cocos. Pudra de baobab se formează în interiorul lor, printr-un proces natural de deshidratare, astfel încât, la recoltare, se păstrează nealterate. Baobabul este şi o sursă de fibre, de ulei vegetal, de coloranţi şi combustibil. Pudra de baobab are o culoare gălbuie şi un gust puţin acrişor, descris de mulţi drept o combinaţie între caramel, grapefruit şi pepene galben. Uniunea Europeană a autorizat acest produs în anul 2008. Specialiştii în nutriţie îl recomandă copiilor, persoanelor active şi celor aflate în convalescenţă. Pudra de baobab se poate amesteca în limonadă, apă, în ceai, sucuri de fructe, în cereale sau în iaurt. Aceasta conţine 14 vitamine şi minerale esenţiale, şi are una dintre cele mai ridicate puteri antioxidante comparativ cu alte fructe, după cum susţin specialiştii. Acest praf ar avea în componenţă de 6 ori mai multă vitamina C decât o portocală şi mai mult calciu decât laptele. Bate şi fierul dintr-o roşie şi înmagazinează mai mult potasiu decât banana sau mai mult magneziu decât spanacul. Intrece alte fructe şi la cantitatea de fibre conţinută şi are efect anti-îmbătrânire. Specialiştii mai spun despre pudra de baobab că are un coeficient de anihilare a radicalilor liberi de 2 ori mai mare decât rodiile şi de 3 ori peste afine. Dacă nu aţi mai consumat până acum, recomandat ar fi să începeţi cu doze mici şi chiar să întrebaţi medicul dacă aveţi probleme de sănătate. Așadar, pudra de baobab este foarte bună pentru imunitate și împotriva răcelilor, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Până acum am folosit pudra de baobab doar în suc, dar se mai poate adăuga atât la limonadă, cât și la sosurile picante, accentuand gustul. Sau îl puteți utiliza pentru a îngroșa unele compoziții, pentru că are un procent ridicat de pectină (25%). Mod de preparare și consum: Amestecați 5 grame de produs cu băuturile sau iaurturile preferate. Contraindicații: nu există. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Vlaori Nutritionale Grăsimi: 0.3 g Proteine: 3.6 g Carbohidrați : 26.1 g Fibre: 50 g Calciu: 320 mg Zaharuri: 18 mg Sodiu: 1.85 mg Potasiu: 2150 mg Magneziu: 148 mg Vitamina C: 120 mg

pret: 26.00 RON
26
Hemp Powder - In curand

Unul dintre cele mai complete nutrițional alimente din lume este pulberea de cânepă. Aceasta conține toți cei 9 aminoacizi esențiali în rație favorabilă, plus omega 3 și 6 și sunt puternic mineralizate. Pudra din semințe de cânepă aflate încă în coajă conține 36.6% protein, fiind alimentul cu cea mai mare concentrație de protein, în afară de alge. Pudra de cânepă conține aminoacizi sulfuroși : metionina, cisteina, cistina, care sunt folosiți imediat de către corp pentru a construi păr, unghii, piele, mușchi și țesut conjuctiv. Pudra de cânepă nu are inhibitori de tripsina și nu produce alergii. Pe lângă acestea, polenul, algele, alte semințe și nuci dăruiesc un conținut susținut de aminoacizi pentru a putea să prosperam pe o dietă crudă. Pudra de cânepă este singurul aliment cunoscut care conține rația perfectă de acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6. Deși semințele de in și altele conțin Omega 3 în cantități terapeutice, pudra de cânepă conține o sursă de Omega 3 și Omega 6 stabilă pe termen lung (inlcuzând GLA) și Omega 9 un mononesaturat benefic frumuseții. Acizii grași esențiali ajută sistemul imunitar, sunt antioxidanți puternici, ne apără de soare și construiesc o piele frumoasă. Acizii grași esențiali ne ajută de asemenea să ardem grăsimile in exces. Pudra de cânepă este cea mai bună sursă de acid gama linolenic, care este un acid esential Omega 6 care are proprietăți antiinflamatorii și de echilibrare hormonală. Pudra din semințele de cânepă negerminate conține clorofilă și o cantitate importantă de lecitină. Acest nutrient este excelent pentru construcția organelor interne (ficat, creier). Deoarece cânepa este o plantă atât de puternică, chiar și recoltele neorganice nu sunt de obicei stropite cu pesticide. Pudra de cânepă este o oază de minerale importante, este una dintre cele mai bogate surse de hrană din lume. In ordinea prezenței : Fosfor – un mineral de depozitare a energiei; Potasiu – un mineral de activare a energiei; Magneziu - construiește oase și deschide mai mult de 300 diferite căi de detoxifiere a organismului; Sulf – un mineral al frumuseții; Calciu - relaxează tractul digestiv și mușchii; Fier – constructor de sânge și oxygenator; Mangan — la fel ca fierul; Zinc- un mineral pentru imunitate, reproductivitate, frumusețe, și funcția suprarenală; Sodiu – echilibrează potasiu, hrănește suprarenalele; Siliciu - construiește oase, mineral de frumusețe; Cupru – inversează părul gri; Platina – un mineral maestru enzymatic; Boron – asistă la asimilarea calciului, normalizează hormonii în timpul menopauzei; Torium; Stronțiu; Barium; Nickel – joacă un rol cheie în metabolismul enzimelor; Germaniu – stă la capătul ADN-ului; Tin – ajută la lupta împotriva calviției; Tungsten; Titan; Zirconiu; Iod – un minaral care inversează hipotiroidia și ajută sistemul imunitar; Crom – mineral pancreatic; Argint – mineral enzymatic; Litiu – mineral alcalin. Mod de utilizare: Pudra de cânepă este bună a se consuma singură, ca o gustare. Merge însă bine și presărată în salate. Chiar și blenduită în smoothie sau dressing-uri dă o savoare aparte. Odată ce ai gustat din ea, este greu să reziști gustului puternic și texturii unturoase deosebit de placute. Daca nu ați mai consumat până acum, mâncați cu grija și creșteti cantitatea în timp. Corpul trebuie să se obișnuiască cu orice aport de alimente noi. O cantitate sigură este de 3-5 linguri/zi pentru un adult și intre 3-5 lingurițe/zi pentru un copil. Pudra de cânepă conţine: 36% ulei, 28% proteine, 14-27% extractive neazotate, 17,8-26,3% celuloză şi 2,5-6,8% cenuşă. Datorită acestei compoziţii, pudra de cânepă poate fi utilizată pentru extragerea de ulei folosit direct în alimentaţie şi la fabricarea margarinei. Uleiul nerafinat se utilizează pentru obţinerea lacurilor, vopselelor, linoleumului, săpunului şi a pânzelor ceruite. Daca iți place să mănânci sănătos, pudra de cânepă nu trebuie să lipsească din alimentația ta. Pudra de cânepă nu are nicio legatură cu canabisul. Ea este făcută din fructele mici și rotunde de cânepă, asemănătoare cu cele de floarea soarelui, cu o aromă delicioasă de nuci și o consistență asemănătoare cu cea a semințelor de susan. Uleiul, făina și semințele de cânepă sunt consumate încă din cele mai vechi timpuri, de civilizațiile asiatice. Pudra de cânepă conține necesarul zilnic de acizi grași esențiali, adica omega 6 și omega 3, care mențin vasele de sânge curate, prevenind apariția bolilor cardiovasculare. De asemenea, pudra de cânepă contine 40% grăsimi, 30% proteine și 15% carbohidrați. Iată ce beneficii iți aduce pudra de cânepă: 1.Este indicată în alimentația viitoarelor mămici, acizii grași esențiali fiind necesari dezvoltării armonioase a copilului. 2.Este o binecuvântare pentru adepții unui regim vegetarian, întrucât se numără printre puținele alimente care furnizează cantitatea optimă de proteine (6 grame pentru fiecare lingură), conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali, printre care și "faimoasele" grăsimi omega-3 și omega-6, pe care corpul le poate prelua doar din alimente. 3.Inlocuirea alimentelor pline de grăsimi saturate cu pudra de cânepă (bogată în grăsimi sănătoase), reduce riscul de infarct, nivelul de colesterol rău (LDL) și predispoziția de a suferi ateroscleroză. 4.Este ideală în alimentația diabeticilor deoarece are un indice glicemic scăzut. 5.Combate artrita reumatoidă. Omega 3 ajută la producerea substanțelor antiiflamatoare care acționeaza asemeni hormonilor. 6.Dacă ești la dietă și vrei să-ți îmbunătățești tranzitul intestinal atunci fibrele pe care le conșine pudra de cânepă vor optimiza confortul și sănătatea ta. 7.Pudra de cânepă îmbunătățește randamentul cerebral, în special funcționarea memoriei. Cercetările de specialitate au arătat că acizii omega-6 și omega-3 din cânepă (semințe sau ulei) pot intârzia sau atenua efectele neurologice ale bolilor precum Alzheimer sau Parkinson. 8.Pudra de cânepă face minuni pentru pielea ta, constituenții săi hrănind celulele și ajutându-le să se regenereze. Extractul de cânepă este folosit și în tratarea unor afecțiuni precum eczema sau psoriazisul. 9.Poate fi consumată de persoanele cu intoleranța la gluten, zahăr, nuci și lapte. 10.Imbunătățește sănătatea celor care, din cauza predispoziției la constipație, nu pot consuma carbohidrați. Conţinutul pudrei de cânepă: • acizi graşi esenţiali (omega 6 şi omega 3), importanţi pentru curăţarea vaselor de sânge. În plus, aceşti acizi previn apariţia bolilor cardiovasculare. • proteine - Seminţele de cânepă – elimină stresul şi ne menţin în formă • vitamine; • minerale (calciu, magneziu, fier şi potasiu); • enzime; • fibre; • antioxidanţi (vitamina E) • fitonutrienti Beneficii pentru minte şi corp • combate stresul • are un indice glicemic scăzut şi tocmai de aceea este indicata persoanelor care suferă de diabet • este indicata gravidelor întrucât acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării armonioase a copilului • dacă vreţi să deveniţi vegetarieni, atunci pudra de canepa vine în ajutorul vostru. Ea suplineste aportul de proteine pe care îl aduce consumul de carne. • îmbunătăţeste tranzitul intestinal • reduce nivelul de colesterol • întăreste sistemul imunitar Pudra de cânepă – elimină stresul şi ne menţine în formă. Se consumă cu regularitate (o dată la două zile, în jur de 20 de grame, la micul dejun, amestecate cu fulgi şi lapte) pentru sănătatea pielii. Datorită aportului mare de acizi graşi, pudra de cânepă flexibilizează textura epidermei, regenerează celulele moarte, dar are şi proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriene. Şi încă ceva foarte important: cânepa are singura sămânţă comestibilă care conţine acid gamma-linolenic, benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei. Pudra de cânepă este, de asemenea, plină de nutrienți care moderează nivelul de zahăr din sange. Contraindicaţii: Pudra de cânepă nu are contraindicaţii, o putem consuma zinic fără să ne temem de reacţii adverse. Doza medie pentru un adult este de 2 linguri zilnic. Pentru a-i păstra toate proprietăţile, important este să nu o preparăm termic, ci să o punem direct în farfurie, în momentul servirii. Excesul de pudră de cânepă, în general, poate fi greu de digerat şi poate să creeze neplăceri dacă mâncăm mult dintr-o dată. Deoarece are valori energetice mari, persoanele care suferă de obezitate nu vor depăşi doza medie indicată. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 37 g 73% Magneziu: 640 mg 160% Grăsimi: 45 g Zinc: 11.5 mg 77% Carbohidrați: 7 g Acizi grași saturați: 3 g Fibre: 3 g 13% Fier: 9.6 mg 53%

pret: 10.00 RON
10
Ganoderma Powder - In curand

Regina plantelor În medicina tradiţională chineză ganoderma este considerată un ''elixir al nemuririi'', având capacitatea de a creşte longevitatea şi de a vindeca numeroase boli. În China este utilizată de peste 4000 de ani, fiind folosită în tratamentul cancerului, tulburărilor hepatice, hipertensiunii arteriale şi altor maladii. Ganoderma lucidum este o ciupercă din clasa Basidiomycetes, care are în compoziţie peste 200 de substanţe bioactive, ea fiind studiată de oamenii de ştiinţă datorită efectelor farmacodinamice deosebite. Ganoderma este considerată o plantă Rasayana (reîntineritoare) care creşte longevitatea, reduce oboseala mentală şi fizică, menţine vitalitatea organismului, susţine şi modulează sistemul imunitar şi îmbunătăţeşte performanţele organismului. Ganoderma Lucidum, cunoscuta si sub numele de Reishi si Ling Zhi, este o ciuperca cu efecte miraculoase in sanatatea omenirii. Este folosită în Japonia si China de mai bine de 2000 de ani, fiind considerată cea mai veche ciupercă folosită în medicină. În antichitate, la tratamentele cu ciuperca Ganoderma aveau acces numai împărații si cei din vițele regale. În scrierile cele mai vechi din țările asiatice, această ciupercă apare pe primul loc ca și importanță în fitoterapie, înaintea Ginseng-ului. ACŢIUNI MAJORE: antitumoral (induce apoptoza celulelor tumorale şi inhibă angiogeneza), radioprotector, anti-androgenic (prin inhibarea 5-α-reductazei şi blocarea receptorilor androgeni), imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), stimulent al circulaţiei periferice şi cerebrale, hepatoprotector, antioxidant, îmbunătăţeşte oxigenarea ţesuturilor, măreşte longevitatea. ALTE ACŢIUNI: antiinflamator, analgezic, hipolipemiant, slab hipoglicemiant, hipotensiv uşor, antitrombotic, antibacterian. Indicații Se utilizează ca adjuvant în: tumori cu diferite localizări, hipertrofie benignă de prostată, hepatite cronice virale, ciroză hepatică, afecţiuni generate de scăderea imunităţii, regenerator post chimio-terapie şi cobalto-terapie, insuficienţă circulatorie cerebrală şi periferică, tulburări de memorie, afecţiuni cardiace şi în geriatrie. Ganoderma Lucidum: -Este non-toxică și nu produce efecte adverse. -Luată cu regularitate, poate aduce organismul în starea lui inițială, făcând organele să funcționeze normal. -Reglează și modelează sistemul imunitar. -Este cel mai puternic antitumoral. Beneficii ale ciupercii Ganoderma Lucidum: Compoziția primară a ganodermei este alcătuită dintr-un complex de carbohidrați - polizaharide, proteine, aminoacizi. Polizaharidele descoperite în Ganoderma sunt solubile în apa, și au un puternic efect de reducere a tumorilor, de reducere și reglare a tensiunii arteriale, și de reglare a sistemului imunitar. Un alt important component activ al Ganodermei este acidul ganoderic. Studiile efectuate arată că acizii ganoderici ajută la vindecarea alergiilor prin inhibarea eliberării de histamină, îmbunătățește oxigenarea organismului și îmbunătățește funcțiile ficatului. Acești acizi au un gust amar, și nivelul lor poate fi ușor recunoscut după gust în componența produsului. Consumul regulat de Ganoderma poate îmbunătăți substanțial sistemul nostru imunitar, ajută la circulație, și în general ne furnizează o stare de sănătate mai bună. Este un adevarat tonic general pentru organism. De asemenea Ganoderma mai este recomandată și în anxietate, hipertensine arterială, hepatită, bronșită, insomnie, ast. Ganoderma este un concept nou în România, care, cu siguranță, va deveni foarte popular datorită proprietăților și calităților acesteia. De fapt, Ganoderma este o ciupercă, ce poate fi disponibilă în mai multe culori, însă cea roșie este considerată a fi superioară. Ganoderma este un medicament minune, denumită și “Ciuperca Magică“ în Taiwan, China și Japonia. Aceasta mai poartă și denumirea de “planta tinereții“ sau “elixirul eternității“ datorită proprietăților ei miraculoase și efectelor sale benefice asupra organismului. Această ciupercă este atât de populară deoarece conține mai mult de 200 de substanțe active care ajută organismul în nenumărate feluri. Această ciupercă medicinală, Ganoderma conține polizaharide, adenozine și triterpenoide, precum și germaniu organic, astfel încât este un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, tratează bolile de piele și întinerește tenul și organismul. Mai mult decât atât, Ganoderma are un rol esențial în buna funcționare a organismului, deoarece reface funcțiile ficatului și pancreasului, ajută la buna funcționare a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid și de a se vindeca, previne senilitatea și bolile asociate bătrâneții, previne alergiile și luptă cu succes împotriva cancerului. Mai mult decât atât, cercetările științifice au demonstrate că Ganoderma poate ajuta în tratează cancerului și oprește metastazele, elimină durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase. Ce tratează Ganoderma? Nu degeaba Ganoderma este denumită ciuperca minune, deoarece are multiple întrebuințări și numeroase efecte pozitive asupra organismului. Așadar, fiind un medicament natural fără efecte secundare (doar în cazul consumului prelungit de Ganodermă și fără avizul și sfatul vreunui medic s-au semnalat amețeli, dureri de cap și de stomac sau diaree), Ganoderma are o arie largă de acoperire și tratează un spectru larg de boli. La începutul curei cu Ganoderma, în prima săptămână, aceasta depistează bolile ce atacă organismul și a toxinelor prezente în corp. Apoi, Ganoderma începe să acționeze eliminând toxinele și purificând organismul. Ganoderma este ideală pentru eliminarea excesului de acid uric și lactic, eliminând totodată toxinele din corp și grăsimile provocate de colesterol. După ce s-a produs detoxifierea organismului, Ganoderma acționează pentru a regla starea de bine din organism și acționează pentru fortifierea, reîntinerirea și menținerea unui nivel optim de funcționare al organismului. Ganoderma vindecă complet durerile de cap și de umeri cauzate de hipertensiune, ajutând la îmbunătățirea presiunii și circulației sangvine și de asemenea, această ciupercă minune reduce atât presiunea sistolică cât și pe cea diastolică. Ganoderma trebuie consumată de cardiaci deoarece tratea ză bolile de inimă, obstrucțiile vasculare cerebrale, previne infarctul miocardic, apoplexia cerebrală și anghina pectorală. Cu ajutorul Ganodermei puteți trata bolile de ficat și de pancreas, determinând revenirea funcțiilor acestor organe la normal și obținerea unor efecte pozitive, precum și bolile digestive. Ulcerul gastric și duodenal sau gastrita pot fi ușor tratate cu ajutorul Ganodermei. Pacienții care suferă de ulcer și și-au pierdut pofta de mâncare, se simt slăbiți, au dureri mari, pot urma un tratament cu Ganoderma pentru a vedea îmbunătățiri semnificative. Mai mult decât atât, Ganoderma tratează reumatismul, bolile renale, diabetul și bolile de piele, precum și durerile asociate menopauzei și mevă confruntați cu dificultăți de concentrare sau chiar cu pierderi de memorie. Poate cea mai importantă funcție a Ganodermei este aceea că previne, tratează și chiar vindecă cancerul. Ganoderma conține polizaharide și germanium, substanțe anti cancerigene care fortifică sistemul imunitar și opresc metastaza cancerului, dar și previn apariția acestei boli. De asemenea, Ganoderma elimină formațiunile canceroase, ușurează durerile insuportabile ale pacienților ce se află în fază terminală și tratează toate tipurile de cancer, precum cel mamar, esofagian, intestinal, de colon sau uterin. În concomitență cu consumul de Ganoderma, se recomandă un stil de viață și un regim alimentar echilibrat, lipsit de stres și alți factori nocivi precum tutunul, alcoolul sau cafeaua consumate în cantități mari. Ganoderma este un tratament naturist care merită încercat. Toate persoanele pot consuma Ganoderma, de la copii ce au depășit vârsta de 10 ani, până la adulți, bătrâni sau femei însărcinate. Ganoderma ajută în mod considerabil la vindecarea următoarelor boli și afecțiuni: 1. CANCER: Consumată preventiv, Ganoderma ajută la reducerea riscului apariţiei cancerului sau în cazul în care această boală s-a declanşat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma conţine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanţi ce au efecte uimitoare asupra tratării acestei boli. 2. BOLI CARDIACE: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea bolilor cardiace şi a atacului cerebral. Are efecte de echilibrare a presiunii arteriale, de îmbunătățire a circulației, de scădere a nivelelor de grăsime din sânge şi de evitare a arterosclerozei, deoarece conține adenozină şi triterpenoide naturale. 3. REMEDIU ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE: Ganoderma conţine o mare cantitate de antioxidanţi precum polifenoli, flavonoide, vitamina C, etc. care luptă împotriva radicalilor liberi, iar germaniul organic ajută la oxigenarea celulară, ceea ce determină combaterea efectelor îmbătrânirii şi asigură longevitatea organismului.. 4. PIERDERE ÎN GREUTATE: Ganoderma ajută corpul să piardă în greutate, arde depozitele de grăsimi şi este un stimulent natural al metabolismului datorită sinergiei compușilor săi. 5. ENERGIZARE: Ganoderma îmbunătățește nivelele de energie atât a corpului cât şi a minţii deoarece germaniul organic conţinut de ciupercă ajută la o oxigenare mai bună a celulelor, crescând nivelul global de energie al organismului. 6. REGENERAREA PIELII: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma protejează pielea efectele dăunătoare ale radicalilor liberi care cauzează apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii. Ganoderma ajută de asemenea în cazul apariției cancerului de piele. 7. ARTRITĂ: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea, reducerea riscului şi combaterea artritei reumatoide datorită sinergiei triterpenoidelor, germaniului organic şi a imunomodulatoarelor care permite controlul inflamaţiilor şi echilibrarea sistemului imunitar. 8. SISTEMUL OSOS: Datorită prezenței calciului şi a vitaminei D, pe lângă compușii care ajută la absorbția calciului se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului osos, iar consumul zilnic de Ganoderma ajută la menţinerea densităţii osoase. 9. COLESTEROL: Ganoderma ajută la reducerea nivelului de colesterol şi îmbunătățește de asemenea proporția dintre colesterolul bun (HDL) şi cel rău (LDL), reducând nivelul colesterolului rău datorită prezenţei triterpenoidelor şi a adenozinei. [0. OBEZITATE: Ganoderma ajută la prevenirea obezităţii şi la reglarea nivelului de glucoză din sânge. Este foarte puţin probabil ca persoanele care au o dietă sănătoasă, fac exerciţii fizice în mod regulat şi consumă ciuperca Ganoderma să devină obezi. 11. DIABET: Ganoderma îmbunătăţeşte metabolismul şi previne apariţia creşterilor bruşte a nivelului de zahăr din sânge, echilibrând metabolismul general al organismului. 12. REGLEAZĂ NIVELUL DE ZAHĂR DIN SÂNGE: Zahărul din sânge tinde să crească odată cu vârsta, însă polifenolii şi polizaharidele conținute de ciuperca Ganoderma ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge. 13. REGLEAZĂ PRESIUNEA SANGUINĂ: Ganoderma ajută la reducerea presiunii sanguine datorită purificării sângelui şi elasticizării arterelor şi a vaselor de sânge. 14. GASTRITĂ: Datorită compuşilor extraordinari pe care îi conţine ganoderma, aceştia luptă în mod eficient împotriva Helicobacter Pylori, bacteria care inflamează mucoasă intestinală şi duodenul. Mai mult chiar, celulele stomacului funcţionează mai bine datorită sinergiei compuşilor care controlează secreţia de acid gastric. 15. CONSTIPAŢIE: Datorită cantităţii mari de fibre nesolubile precum hemiceluloza conţinută de ganoderma, colonul funcţionează în mod adecvat. Aceste fibre îmbunătăţesc funcţiile digestive şi permite eliminarea toxinelor şi a compuşilor dăunători pentru corp. 16. ALZHEIMER: Ganoderma ajută în mod eficient la îmbunătăţirea memoriei şi cu toate că încă nu se cunoaşte un tratament pentru vindecarea maladiei Alzheimer, ciuperca Ganoderma ajută la încetinirea procesului de reducere a acetilcolinei din creier, care este cauza apariţiei acestei maladii. 17. PARKINSON: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma ajută la prevenirea distrugerii celulor creierului, care este una din cauzele apariţiei bolii Parkinson. Dacă se consumă Ganoderma în mod regulat, este foarte puţin probabil ca această boală să apară. 18. DEPENDENŢE: Prin efectul sinergic al compuşilor precum germaniul organic şi al antioxidanţilor, se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului nervos, consumul de Ganoderma fiind de un real folos în controlarea şi stoparea dependeţelor nocive pentru organism. 19. MIGRENE: Compuşii care relaxează sistemul nervos, împreună cu triterpenoidele care controlează apariţia durerilor şi a inflamaţiilor, ajută la controlarea şi combaterea, într-un mod foarte eficient a migrenelor şi cefaleelor. 20. BOLI HEPATICE: Datorită proprietăţilor sale antifibrotice şi imunologice, ciuperca Ganoderma, prin sinergia compuşilor săi, acţionează în mod eficient asupra ficatului, ajutând la prevenirea unei proaste funcţionări a acestui organ extrem de important. 21. BOLI RENALE: Studii ştinţifice realizate în Japonia demonstrează că ciuperca Ganoderma are un efect puternic asupra îmbunătăţirii funcţiei rinichilor. Atât în cazul nefritei cât şi a insuficienţei renale s-a demonstrat că sinergia compuşilor din Ganoderma controlează şi combate problemele de acest tip. 22. TOXINFECŢII ALIMENTARE: Polizaharidă numită Lentinan care se găseşte în ciuperca Ganoderma poate ajuta corpul să distrugă bacteriile care cauzează toxinfecţiile alimentare şi de asemenea distruge toxinele produse de aceste bacterii. 23. IMUNITATE: Polifenolii, flavonoidele, Beta glucanul şi în principal Lentinanul care se găsesc în compoziţia ciupercii Ganoderma ajută la stimularea sistemului imunitar, întărind organismul în lupta sa contra infecţiilor. 24. GRIPĂ ŞI RĂCEALĂ: Consumul regulat al ciupercii Ganoderma ajută la evitarea gripei şi a răcelilor, datorită sinergiei compuşilor săi care îmbunătăţesc în mod considerabil sistemul imunitar. 25. ASTM: Proprietăţile antiinflamatorii ale triterpenoidelor şi ale germaniului permit relaxarea muşchilor care susţin tuburile bronhiale, reducând severitatea episoadelor de astm. Pe lângă efectul imunomodulator al compuşilor din Ganoderma, se evită de asemenea apariţia stărilor de agitaţie. 26. HERPES ŞI ALTE VIRUSURI: Ciuperca Ganoderma, datorită compuşilor săi care întăresc sistemul imunitar şi a germaniului care creşte producţia de interferon este de un real folos atât în prevenirea cât şi în tratarea herpesului şi a altor virusuri precum tipurile de hepatită, papiloma, HIV, etc. 27. ALERGII: Prezenţa triterpenoidelor precum a acidului ganoderic are efecte antihistaminice care diminuează alergiile. Atunci când există alergii, trebuie luat în considerare un consum regulat al ciupercii Ganoderma. 28. BOLI AUTOIMUNE: Datorită efectului Lentinanului şi a altor polizaharide precum beta-glucan se regularizează funcţia sistemului nostru imunitar, combătând astfel bolile precum psoriazis, vitiligo, lupus, artrită, etc. 29. HIV (SIDA): Cercetătorii din Japonia au demonstrat că lentinanul din ciuperca Ganoderma îmbunătăţeşte în mod remarcabil sistemul imunitar şi ajută la reducerea atacului virusului HIV asupra celulelor sănătoase ale sistemului imunitar, ceea ce are ca efect faptul că consumul de Ganoderma poate ajuta la stoparea virusului HIV. 30. STRES: Efectele combinate ale compuşilor Ganodermei permit relaxarea sistemului nervos şi ajută la reducerea stresului şi a anxietăţii, care constituie principalii factori de risc ai bolilor lumii moderne. Contraindicații și precauții Nu se consumă de catre persoanele cu alergie la Ganoderma, intoleranţă la lactoză. Se recomandă prudenţă şi ajustarea tratamentului în caz de asociere cu tratamente anticoagulante. În sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 50g Fier: 18g Grasimi: 12g Fosfor: 1420mg Saturate: 1,2g Magneziu: 865.5mg Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g Vitamine Mononesaturate Omega 9: 1,8g Vitamina B1: 1.02 mg Carbohidrati: 26g Vitamina B2: 0.26 mg Fibre: 21g Vitamina B3: 34.6 mg Zaharuri: 5g Vitamina B6: 0.33 mg Minerale Vitamina gamma E: 3.66mg Calciu: 140mg Vitamina alfa E: 0.33mg Sodium: 110mg

pret: 42.00 RON
42