Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Ginger Powder

12
Pret: 12.00 RON
Adauga cantitate dorita:
Distribuie:

Ghimbirul face parte din familia Zingiberacea și este considerat un aliat remarcabil pentru sănătate, putând trata multe afecţiuni şi oferi rapid beneficii pentru sistemul digestiv. A fost utilizat ca plantă medicinală încă din antichitate pentru a ameliora problemele reumatice şi pentru a trata semnele de răceală şi gripă. Cercetările asupra ghimbirului au scos la iveală proprietăţi şi o eficienţă surprinzator de bună a ceaiului de ghimbir în tratarea cancerului de colon şi a celui ovarian.

Ghimbir – beneficii şi proprietăţi curative

Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice.

Ghimbirul ajută la digestie fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, el acţionând prin descompunerea proteinelor pentru a elibera stomacul şi intestinele de gaze iar consumat sub forma de ceai sau cafea vegetala după mesele îmbelşugate este excelent pentru recăpătarea controlului asupra digestiei.

Ghimbirul are efecte anti-ulcer

Calmează greţurile matinale - Ghimbirul este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, calmează greţurile matinale care apar la unele femei însărcinate.

ATENTIE! În sarcină se consumă o cană de ceai de ghimbir la două zile. Este un remediu eficient, care poate să fie folosit în siguranţă de femeile însărcinate care se confruntă cu acest simptom neplăcut.

Diminuează durerile menstruale

Ghimbirul este un remediu natural şi foarte util în diminuarea durerile menstruale.

Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, facilitând circulaţia sanguină în tot corpul. Ajută la prevenirea şi tratarea greţurilor cauzate de mişcare şi calmează ameţelile, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare (AVC). Cel mai bun remediu impotriva vertijului asociat cu ginkgo biloba sau gotu kola.

Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii

Ghimbirul este foarte eficient împotriva cancerului

Ghimbirul este unul dintre cei mai redutabili duşmani ai cancerului, considerat chiar a avea un efect antitumoral în leucemii.Extrasele de ghimbir stimulează imunitatea prin creşterea activităţii timusului şi splinei, precum şi producţia de fagocite. Şi în cancerul de sân este indicat consumul de ghimbir, care se pare că ar inhiba invazia, motilitatea şi aglutinarea celulelor canceroase.

Tulburări sexuale

Cercetatarile ştiinţifice efectuate asupra ghimbirului atestă faptul că această plantă aromatică este utilă persoanelor care suferă de tulburări sexuale. Potrivit specialiştilor, efectul „viagra” al ghimbirului poate îmbunătăţi viată sexuală, acesta acţionând asupra organelor genitale, îmbunătăţind circulaţia sangvină.

Reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice

Ghimbirul reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă. De asemenea, dacă beţi o cană de ceai de ghimbir după ce aţi depus efort fizic, puteţi evita apariţia febrei musculare şi a durerilor de încheieturi, în general. În cazul inflamatiilor locale, de tipul luxatiilor sau entorselor, compresele cu ghimbir fac minuni.

Scade nivelul colesterolului rău

Studiile recente arată că ghimbirul scade nivelul colesterolului rău din organism, reducând riscul bolilor de inimă. Contribuie la o bună circulaţie a sângelui, printr-un complex optim de minerale şi aminoacizi, eficient în lupta cu bolile cardiovasculare. În plus, această plantă întăreşte imunitatea organismului, printr-o combinaţie de antioxidanţi care, în paralel, se dovedeşte eficientă şi în lupta cu colesterolul şi chiar în prevenirea cancerului.

Ghimbirul are efecte analgezice puternice

Este un bun remediu împotriva stresului și are efecte puternic analgezice.

Precauţii şi contraindicaţii:

Ghimbirul nu ar trebui folosit de către persoanele cu inflamaţii ale stomacului sau plămânilor. Efectele secundare sunt rare şi apar atunci când se foloseşte fără discernământ sau se consumă în cantităţi mari, zilnic.

Totuşi, există persoane sensibile, cărora le poate provoca arsuri la stomac. În cazul femeilor însărcinate, se recomandă prudenţă; se poate administra ghimbir, împotriva greturilor şi ameţelilor, dar nu pe termen lung.

Persoanele cu pietre la fiere trebuie să se sfătuiască cu medicul înainte de a recurge la un tratamament cu ghimbir. Evitaţi să luaţi ghimbir, cu două săptămâni înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală.

Reacţii cu alte medicamente ale ghimbirului

Ghimbirul poate prelungi starea de somn, dacă este luat împreună cu barbituricele. Consumul zilnic de ghimbir poate să intervină în absorbţia fierului şi a vitaminelor liposolubile.

Ghimbirul sporeşte puterea unor medicamente ca aspirina, clopidogrel (Plavix), ticlopidine (Ticlid), warfarin (Coumadin), fapt ce poate duce la apariţia unor hemoragii (stimulează circulaţia).

Precizare:

Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.

Proteine: 8.98 g

Mangan: 33.3 mg (1586%)

Grasimi: 4.24 g

Potasiu: 1320 mg (28%)

Carbohidrati: 71.62 g

Zinc: 3.64 mg (38%)

Fibre: 14.1 g

Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.046 mg (4%)

Zaharuri: 3.39 g

Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.17 mg (14%)

Minerale

Vitamina B3: Niacin (B3) 9.62 mg (64%)

Calciu: 114 mg (11%)

Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 0.477 mg (10%)

Sodium: 27 mg (2%)

Vitamina B6: 0.626 mg (48%)

Fier: 19.8 mg (152%)

Vitamina B9: Folate (B9) 13 μg (3%)

Fosfor: 168 mg (24%)

Vitamina C: 0.7 mg (1%)

Magneziu: 214 mg (60%)


Stocuri pentru Ginger Powder

Gramaj Cod Produs Pret   Stoc  
180 g000000011 12.00 in stoc

De asemenea, va recomandam

Baobab Milk - Produs nou

Baobab-ul (Adansonia Digitata) este un copac african, venerat de mii de ani de localnici care îl numesc "Copacul vieții". Pudra de baobab se formează în interiorul fructului cu coajă tare, de mărimea unei nuci de cocos. Pudra se deshidratează natural, astfel că produsul de față nu a fost procesat prin extracție la cald sau prin înghețare. Pudra are o culoare gălbuie și are un gust unic, puțin acrișor, pe care majoritatea îl descriu ca o combinație între caramel, pară, vanilie și grapefruit. BENEFICII ASUPRA SĂNĂTĂȚII Pudra de baobab este recunoscută pentru conținutul său foarte ridicat de vitamina C, aproape 300 mg de vitamina C la 100 g de fruct, adică de 6 ori mai mult decât într-o portocală. Pe lângă vitamina C, pudra de baobab conține și vitamina B2 (riboflavina) și vitamina B3 (niacina sau vitamina PP). Pudra de baobab este foarte bogată în antioxidanți, având un coeficient de anihilare a radicalilor liberi egal cu cel al fructelor goji berries și de 3 ori mai mare decat cel al afinelor. Dincolo de continutul nerivalizat de vitamina C și puterea sa antioxidantă, pudra de baobab conține mai mult calciu decât laptele, mai mult fier decât carnea roșie, mai mult potasiu decât 1 banana și mai mult magneziu și calciu decât spanacul. Pudra de baobab conține mai multe fibre decât alte fructe (mere, piersici, caise, banane). Un aport adecvat de fibre alimentare ajută la menținerea sănătății tractului digestiv și scade nivelul colesterolului total și LDL. Responsabilă pentru acest lucru este pectina - una din sursele de fibre din baobab. Tot aceasta s-a dovedit a spori bacteriile probiotice de la nivelul intestinului gros. - revitalizează și îmbunătățește capacitatea organismului de a transforma mâncarea în energie (vitamina C și acidul malic); îmbunătățește sistemul imunitar (vitamina C); promoveaza sănătatea sistemului digestiv (fibre); promovează sănătatea sistemului nervos (potasiu); optimizează absorbția fierului (fier vitamina C). Baobab-ul este numit şi "Copacul vieţii"! Trunchiul său poate ajunge la 9 metri în diametru, este fibros şi umed. Fructele au o coajă tare şi ating mărimea unei nuci de cocos. Pudra de baobab se formează în interiorul lor, printr-un proces natural de deshidratare, astfel încât, la recoltare, se păstrează nealterate. Baobabul este şi o sursă de fibre, de ulei vegetal, de coloranţi şi combustibil. Pudra de baobab are o culoare gălbuie şi un gust puţin acrişor, descris de mulţi drept o combinaţie între caramel, grapefruit şi pepene galben. Uniunea Europeană a autorizat acest produs în anul 2008. Specialiştii în nutriţie îl recomandă copiilor, persoanelor active şi celor aflate în convalescenţă. Pudra de baobab se poate amesteca în limonadă, apă, în ceai, sucuri de fructe, în cereale sau în iaurt. Aceasta conţine 14 vitamine şi minerale esenţiale, şi are una dintre cele mai ridicate puteri antioxidante comparativ cu alte fructe, după cum susţin specialiştii. Acest praf ar avea în componenţă de 6 ori mai multă vitamina C decât o portocală şi mai mult calciu decât laptele. Bate şi fierul dintr-o roşie şi înmagazinează mai mult potasiu decât banana sau mai mult magneziu decât spanacul. Intrece alte fructe şi la cantitatea de fibre conţinută şi are efect anti-îmbătrânire. Specialiştii mai spun despre pudra de baobab că are un coeficient de anihilare a radicalilor liberi de 2 ori mai mare decât rodiile şi de 3 ori peste afine. Dacă nu aţi mai consumat până acum, recomandat ar fi să începeţi cu doze mici şi chiar să întrebaţi medicul dacă aveţi probleme de sănătate. Așadar, pudra de baobab este foarte bună pentru imunitate și împotriva răcelilor, datorită conținutului ridicat de vitamina C. Până acum am folosit pudra de baobab doar în suc, dar se mai poate adăuga atât la limonadă, cât și la sosurile picante, accentuand gustul. Sau îl puteți utiliza pentru a îngroșa unele compoziții, pentru că are un procent ridicat de pectină (25%). Mod de preparare și consum: Amestecați 5 grame de produs cu băuturile sau iaurturile preferate. Contraindicații: nu există. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Vlaori Nutritionale Grăsimi: 0.3 g Proteine: 3.6 g Carbohidrați : 26.1 g Fibre: 50 g Calciu: 320 mg Zaharuri: 18 mg Sodiu: 1.85 mg Potasiu: 2150 mg Magneziu: 148 mg Vitamina C: 120 mg

pret: 26.00 RON
26
Maca Powder - Produs nou

Informații generale despre maca Maca este o plantă răspândită în Peru, Bolivia, Paraguay, Argentina. Numele științific este Lepidium meyenii; uneori denumită și ginseng peruvian, deși nu face parte din aceeași familie cu ginsengul, fiind un reprezentant din familia muștarului. Maca este un cocteil de vitamine A, B1, B2, B5, B12, C, D și E, oligoelemente: calciu, mangneziu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, cositor, aluminiu, zinc, bismut, fosfor, iod și fier, deasemenea maca conține aminoacizi, acizi grași, saponină, tanin, estreri, macamidă (tip special de amidă), flavonoizi, ce imbunătățesc funcțiile corpului și un concentrat de ingrediente active (glucosinolați): izocianați, care conferă proprietăți de tonifiere, anti-stres și afrodisiace. Maca este, de asemenea, o sursă bogată de steroli vegetali, incluzând sitosterol, campestrol, ergosterol, brasicasterol, și ergostadienol - 19 aminoacizi, acizi grași precum acidul linoleic (omega 3) și acidul oleic (omega 9). Din punct de vedere al conținutului de minerale, maca depașește în valoare cartofii și morcovii. Utilizări terapeutice și beneficii Maca are proprietăți fungistatice, bacteriostatice, anticarcinogene, antioxidante, îmbunătățind per total nivelul energetic, rezistența la stress, memoria și învățarea, permite menținerea dinților sănătoși și asigură rezistența oaselor. - Proprietăți adaptatogene –planta maca are proprietăți adaptogene. Plantele adaptogene ajută la creșterea rezistenței organismelor la stress, indiferent dacă stresul este de natura fizică sau emoțională. Integratorii naturali din plante ajută la normalizarea funcțiilor corpului, în special, funcția endocrină a glandei suprarenale. - Hormonal natural – Sistemul nostru endocrin (glandular) controlează și reglează activitățile organismului prin eliberarea de hormoni care influențează și toate funcțiile organismului. Rădăcina de maca este un puternic hormon natural. Concentrația mare de nutrienți alimentează direct sistemul endocrin și creaza condiții de funcționare a acestuia. Rădăcina de maca are reputația de aliment energizant, este eficace în restabilirea funcției suprarenalei, normalizarea funcțiilor tiroidei și pancreasului, tratează hipoglicemia, crește imunitatea mediată de timus și optimizează activitatea hormonilor reproducători. - Creșterea libidoului - Utilizarea de maca pentru a stimula apetitul sexual este în creștere, atât bărbații cât și femeile descoperind beneficiile sale. - Ușurează simptomele menopauzei - Cercetătorii au constatat că, la femeile care au luat suplimente de maca, simptomele asociate cu menopauza, cât și cu sindromul premenstrual s-au ameliorat. La femeile care folosesc această plantă medicinală sunt mai rare bufeurile, schimbările de dispoziție și transpirațiile nocturne. - Energie crescută - La fel ca alte plante adaptogene, maca determină în mod natural stimularea glandei suprarenale și crește totodata energia. Plantele adataptogene susțin glandele suprarenale și nu provoacă epuizare ca alte stimulente ale SNC, cum ar fi cofeina. Totodată s-a demonstrat că maca crește vitalitatea și rezistența organismului. - Simptomele disfuncției sexuale - Diversele simptome ale disfuncției sexuale, la bărbați și femei, pot fi ameliorate cu maca. Studiile clinice arată că maca îmbunătățește producția de spermă, motilitatea și volumul lichidului seminal la barbați, crește libidoul la ambele sexe. Crește sensibilitatea țesutului erectil și, de asemenea, îmbunătățește starea de spirit, reduce anxietatea, ambii factori având un efect pozitiv asupra dorinței sexuale. Acesta este motivul pentru care rădăcina de maca este uneori menționata ca "viagra naturală". - Creșterea masei musculare - Cercetătorii au descoperit că sportivii folosesc rădăcina de maca ca o alternativă naturală a steroizilor anabolizanți utilizați pentru creșterea masei musculare. Medicii au constatat că maca nu conține substanțe chimice sau alte toxine care interferează cu producția de hormoni din organism, ceea ce o face un produs eficient pentru dezvoltarea masei musculare. Maca este folosită și ca o alternativă sănătoasă la steroizii uțilizati pentru creșterea performanțelor atletice. - Hipertensiune arterială - Reduce tensiunea arterială diastolică, fiind benefică pentru cei care suferă de hipertensiune arterială. Maca este folosită în boala Alzheimer (AD) ca un stimulant cerebral. - Menopauza - Pentru femeile care nu sunt la menopauză, dar suferă de dereglări ale ciclului mestrual maca s-a dovedit benefică. - Beneficii diverse - Extractul de maca protejează împotriva iradierii cu raze UV. De asemenea, la cei care suferă de stări depressive, maca îmbunătățește rezistența la stress și scade anxietatea. Maca are un rol important în îmbunătățirea calității spermei, întărirea oaselor și a sistemului imunitar. Doza zilnică de maca (Mod de preparare și consum) Rădăcina de maca este utilizată ca aliment. Poate fi inclusă în dieta regulată, fiind un reglator natural al poftei de mâncare. Ca supliment alimentar pentru preparare, se utilizează o formulă certificată. Nu depășiți consumul a 4 grame zilnic. Doza ce se dorește a fi utilizată este cea recomandată de medic. Contraindicații: Ca adaptogen, rădăcina de maca nu produce efecte negative asupra organismului atunci când este consumată în dozele recomandate.Nu se recomandă utilizarea rădăcinii de maca în timpul sarcinii și alăptării. Efecte adverse la copiii mici, la femeile însărcinate, care alăptează sau la persoanele cu boli hepatice sau renale nu au fost stabilite. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale: Protein 1–1.4 g Amino Acids Minerals Carbohydrates: 6–7.5 g Alanine: 63.1 mg Calcium: 25 mg Fats (lipids): 220 mg Arginine: 99.4 mg Copper: 0.6 mg Fiber: 850 mg Aspartic acid: 91.7 mg Iron: 1.5 mg Ash: 490 mg Glutamic acid: 156.5 mg Iodine: 52 mcg Sterols: 5–10 mg Glycine: 68.3 mg Manganese: 80 mcg Calories: 32.5 Histidine: 41.9 mg Potassium: 205 mg HO-Proline: 26.0 mg Sodium: 1.9 mg B2: 39 mcg Isoleucine: 47.4 mg Zinc: 380 mcg B6: 114 mcg Leucine: 91.0 mg Linoleic: 72 mcg C: 28.6 mg Lysine: 54.5 mg

pret: 50.00 RON
50