Izvorul_Tineretii
0
x produse
0.00RON

Guarana Powder

42
Pret: 42.00 RON
Adauga cantitate dorita:
Distribuie:

Guarana este o plantă lemnoasă, tropicală, care crește în pădurile amazoniene din Brazilia. Semințele sunt cunoscute ca „fructele tinereții”. Ingredientul principal al Guaranei este guaranina, un compus chimic identic cu cafeina din cafea sau teina din ceai.

Guarana se utilizează, în general, ca stimulent. Este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii precum și ca afrodiziac. Stimulează sistemul nervos central și glandele suprarenale, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și metabolismul glucidic. Este de mare ajutor persoanelor care desfășoară o muncă intelectuală, elevilor și studenților, în perioada examenelor, contribuie la funcționarea optimă a creierului, la îmbunătățirea capacității de concentrare și a memoriei.

În cazul sportivilor, aceste substanțe bioactive îmbunătățesc performanțele, forța fizică și rezistența. Testele clinice au demonstrat că datorită particularităților sale chimice, se absoarbe mai lent în organism, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient și mai îndelungat pe care-l generează.

Guaranina, conținută de guarana, acționează precum cafeina, însă nu are efectele adverse ale acesteia. Mai conține teobromină și teofilină, substanțe care se regăsesc în ceai sau ciocolată și care au proprietăți termogenice și de îmbunătățire a stării psihice. În combinație cu ginseng devine o sursă rapidă de energie.

Guarana mai este indicată și în timpul curelor de slăbire, pentru persoanele care suferă de obezitate și celulită, deoarece este un supliment nutritiv care scade pofta de mancare.

Guarana – elixirul tinereții fără bătrânete și al sănătății de fier

Denumită de indienii amazonieni „elixirul tinereții”, Guarana este una dintre plantele cu rol esențial în consolidarea unui organism puternic și sanatos.

Beneficiile guaranei pentru sanatate

Deși se regasește în compoziția numeroaselor băuturi răcoritoare sau produse alimentare ori a ceaiurilor, administrarea substanțelor active din plantă prin pulbere directă fără adaosuri chimice, este cea mai sigură și eficientă metodă prin care poți beneficia de proprietățile ei miraculoase.

Pulberea de Guarana produsă de Laboratoarele Merlin și distribuită de Merlin Coffee reprezintă una dintre cele mai rapide si simple metode prin care poti beneficia de acest elixir al tineretii vesnice.

Combate durerea de cap și migrenele;

Îmbunătățește reflexele;

Oferă anduranță și rezistență la stres;

Este tonică și stimulantă pentru creier dar și mușchi;

Conferă o stare de bine, îmbunătățește starea de spirit;

Energizează organismul și combate oboseala

Realizarea unei cure ocazionale cu extract de guarana reprezintă o infuzie de energie și vitalitate în organism, propice pentru îndepărtarea simptomelor cauzate de stres și oboseală. Guarana te ajută să te simți mai puternic, mai energic și mai plin de viață în fiecare zi.

Extractul de guarana este un tonic excelent, în special după perioade susținute de efort fizic și psihic prelungit.

Stimulează gândirea și îmbunătățește performanțele intelectuale

Substanțele active din guarana ajută la îmbunătățirea memoriei, atenției și concentrării, stimulând gândirea în toate procesele ei. În plus, stimulează performanțele cognitive și intelectuale, ajutându-te să fii mai inteligent și agil în gândire, în fiecare zi.

Taie pofta de mâncare și ajută la slăbit

Guarana este un remediu indicat și în curele de slăbit, întrucât are un rol esențial în suprimarea poftei de mâncare și reducerea aportului caloric introdus zilnic în organism. În plus, stimulează metabolismul să ardă mai repede și mai multe calorii, ajutând la scăderea în greutate și la remodelarea corporală.

Intărește sistemul imunitar, protejând organismul de boli

Pe lângă efectul energizant pe care-l ofera organismului, Guarana este și un puternic imunostimulator. Crește rezistența corpului la infecții și alergii, în special în perioadele de vârf ale anului: primăvara, iarna, toamna etc.

Guarana conține o cantitate mare de guaranina (are aceleași proprietăți ca și cofeina, însă fără a produce aciditate gastrică și alte reacții neplăcute date de consumul cronic de cafea). Ca sa-ți faci o părere cu privire la cantități, o ceașca de apă în care s-a amestecat o linguriță de pudră de guarana :

● conține de două ori mai multă cofeină decât o ceașcă de cafea

● conține teofilină și guaranină (guaranina este muuuult mai potentă decât cofeina)

În mod garantat consumul de guarana:

● te va ajuta în lupta cu kilogramele în plus, accelerandu-ți metabolismul și favorizând arderile depozitelor adipoase subcutanate, de-asemeni, scade apetitul și scade nivelurile de grasimi RELE din sânge.

● detoxifică și purifică organismul

● iți oferă un plus de energie și vitalitate (să nu uiți faptul că guarana conține două ingrediente fortifiante, teobromina si teofilina, ingrediente întâlnite și în ciocolată)

● imbunătățește memoria și concentrarea, crește randamentul intelectual și te scapă de durerile de cap

● elimină acidul lactic acumulat în mușchi, după antrenamentele lungi și solicitante

● este un vasodilatator eficient și susține capacitatea de efort a inimii.

● echilibrează funcționarea sistemul nervos autonom și crește rezistența la durere

● crește rezistența la alergii

● scade riscul de tromboză și îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular

● iți oferă o cantitate apreciabilă de antioxidanți (așadar previne îmbătrânirea precoce)

● înlătură inapetența (lipsa poftei de mâncare), apărută în anumite boli,ș echilibrează dorința de aport energetic (hrană) a organismului

Mod de administrare

Pulberea de guarana se administrează înaintea meselor și în special dimineața, pentru a oferi energia necesară organismului. Se recomandă administrarea a 2-4 grame pe zi, în funcție de recomandările medicului.

Contraindicații și precauții

Guarana nu are efecte secundare, singurii care trebuie să evite guarana și cofeina fiind persoanele cu tensiune arterială mare sau cu probleme cardio-vasculare, ca și gravidele sau femeile care alăptează.

Specialiștii recomandș precauție și consultarea medicului în ceea ce privește administrarea guaranei la persoanele care suferă de:

– ulcer sau gastrită;
– hipertensiune arterială;
– afecțiuni cardiovasculare;
– insomnii sau alte tulburări ale somnului etc.

Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs.

Proteine: 50g

Fier: 18g

Grăsimi: 12g

Fosfor: 1420mg

Saturate: 1,2g

Magneziu: 865.5mg

Polinesaturate: Omega 6: 6,6g Omega 3: 2,4g

Vitamine


Stocuri pentru Guarana Powder

Gramaj Cod Produs Pret   Stoc  
180 g0000000016 42.00 in stoc

De asemenea, va recomandam

Moringa Powder - In curand

Este o plantă rapid crescătoare, rezistentă la secetă. Aceasta este utilizată în scop medical pentru prevenirea sau tratarea unui număr impresionant de afecţiuni precum anemie, artrită, dureri articulare, astm, cancer, diabet, epilepsie, afecţiuni gastrice, dureri de cap, presiune arterială ridicată, pietre la rinichi, afecţiuni ale tiroidei, infecţii etc. Moringa oleifera este utilizată şi ca afrodiziac, anticoncepţional, dezinfectant, sau pentru stimularea sistemului imunitar, tratarea gingivitei etc. Uleiul de moringa este utilizat în diverse alimente, parfumuri, produse pentru îngrijirea părului, creme etc. De asemenea, această plantă reprezintă un aliment important în anumite ţări pentru că are un conţinut mare de vitamine şi minerale (în India şi Africa este utilizată pentru combaterea malnutriţiei). Seminţele de moringa cât şi tecile verzi sunt utilizate în bucătărie precum mazărea sau fasolea verde. Frunzele sunt gătite precum spanacul, acestea fiind uneori uscate şi utilizate ca şi condiment. Resturile rămase în urma obţinerii uleiului din seminţe sunt utilizate ca îngrăşământ natural şi pentru a purifica apa din fântâni. Chiar dacă majoritatea părţilor plantei sunt considerate a avea proprietăţi preventive sau curative, frunzele reprezintă partea cu cele mai puternice efecte. Efectele benefice ale moringa oleifera Această plantă este utilizată pentru tratarea sau prevenirea afecţiunilor menţionate anterior. Este bogată în antioxidanţi precum beta caroten, quercetină, zeatină, beta sitosterol, kaempferol şi implicit poate avea efectele benefice produse de aceştia. Principalul rol al antioxidanţilor din moringa este protejarea celulelor de acţiunea radicalilor liberi. Exista studii care arată că utilizarea acestei plante poate creşte producţia de lapte matern, însă nu există informaţii suficiente pentru a determina ce efecte are aceasta asupra sugarului. Moringa conţine fitosteroli ce împiedică absorbţia intestinală a colesterolului şi astfel diminuează cantitatea colesterolului prezentă în sânge. Frunzele, seminţele şi fructele au efecte antiinflamatoare şi astfel ajuta la prevenirea obezitatii, hipertensiunii, aterosclerozei, diabetului etc. De asemenea, moringa oleifera conţine şi acid clorogenic, o substanţă ce încetineşte eliberarea glucozei în sânge, scade presiunea arterială, protejează retina de radicalii liberi etc. Această plantă mai conţine câţiva compuşi care contribuie semnificativ la scăderea tensiunii arteriale precum niaziminina, niazinina şi niazimicina. Totusi, dacă sunt consumate în exces aceste substanţe pot produce efecte adverse grave. Câteva studii au arătat că extractul de moringa protejează celulele hepatice de acţiunea substanţelor chimice toxice. Moringa , beneficii pentru sanatate Daca suferi de presiune arterială, atunci Moringa e soluția. Această plantă conține patru compuși esențiali, necesari corpului pentru menținerea unei presiuni arteriale echilibrate: Niacina A1 și A5, și vitaminele B3 și B10. Mai există încă o piesă în acest puzzle și anume nutrienții necesari corpului pentru producția de oxid nitric. Aceștia includ magneziu, zinc, potasiu, calciu și vitamina E. Când nivelul de oxid nitric este adecvat, fluxul sangvinic curge în ritmul potrivit prin vasele de sânge, reducând presiunea arterială. Moringa ajută la reducerea stresului și îmbunătățirea dispoziției, ceea ce contribuie la o stare generală mai bună. Secretul constă in triptofanul conținut, un aminoacid necesar corpului pentru producerea de serotonină și niacină; adică acei hormoni ce produc starea de bine. Combinația de triptofan, calciu și proteine din moringa oleifera face din aceasta o adevărată uzină a fericirii. Datorită utilității sale în prevenirea malnutriției, a proprietăților sale antibiotice naturale, a abilității de a dezinfecta apa, îmbunătățirea pielii și alte beneficii, moringa a câștigat porecla de “Arborele Miracol” iar Science Daily (site American de știri în domenii diverse, printre care medicale și de nutriție) o numește “Arborele cel mai folositor din lume”. Fiecare gram din Moringa conține: •15 x Calciu conținut de lapte •4 x Vitamina A conținuta de morcovi •3 x Potasiu conținut de banane •4 x Clorofilă conținută de iarba de grâu •7 x Proteină conținută de iaurt •3 x Fier conținut de spanac Moringa Oleifera are următoarele proproietăți benefice omului: -ani-inflamator; -antioxidant; -menține sănătatea pielii; -crește energia corpului; -îmbunătățește vederea; -normalizează tensiunea arterială; -anti-depresiv; - îmbunătățește sistemul imunitar; - îmbunătățește digestia; -anti-ulcer; Bogat în antioxidanți. Analizele au arătat că pudra uscată a frunzelor de moringa conține nu mai puțin de 46 de antioxidanți, inclusiv carotenoide, zinc, seleniu, crom și alte vitamine (inclusiv vitamina B și vitamina K). Frunzele de moringa contin 36 de compuși anti-inflamatorii, inclusiv calciu, cupru, clorofila, omega-3, omega-6, omega-9 și sulf. Bogat in nutrienti. Moringa contine o multime de nutrienti, la fel ca alte alimente. Dar, frunzele de moringa sunt deosebite prin concentratiile acestor nutrienti. Frunzele uscate de moringa contin de trei ori mai mult potasiu decat bananele, de 2.500 de ori mai multi aminocizi decat ceaiul verde, de trei ori mai mult fier decat spanacul sau de trei ori mai mult calciu decat laptele. O proteina completa. Frunzele de moringa au 30-40% proteine și contin 18 aminoacizi. Dintre acesti aminoacizi, 9 sunt aminoacizi esentiali. Acest lucru face din moringa o sursa completa de proteine, un lucru rar in lumea plantelor. Un ulei minunat. In afara de frunze, din semintele arborelui de moringa se poate extrage un ulei dulce, clar, foarte bogat in antioxidanti, ce dureaza foarte mult; de secole, acest ulei este folosit fie la gatit, fie ca baza in industria parfumurilor. Tinand cont de proprietatile extraordinare ale arborelui de moringa, acesta este folosit in diete, pentru reducerea presiunii arteriale, pentru imbunatirea digestiei, pentru o piele mai sanatoase și pentru multe alte lucruri. Beneficiile Moringa oleifera: • Moringa stimulează sistemul imunitar • Sprijină metabolismul organismului, structura celulară a corpului • Îmbunătăţeşte sistemul circulator sanatos și detoxifica organismul de toxine • Promovează buna digestie • Promovează funcţionarea normală a ficatului şi a rinichilor • Ajuta in cazul diabetului zaharat, mentinand nivelul de zahăr din organism in limite normale • Ajuta la un somn reconfortant • Oferă o senzaţie de bine general • Oferă hrană pentru ochi și creier • Îmbunătăţeşte functionarea inimii • Sprijină mecanismul anti-inflamator al organismului • Efectele pozitive asupra pierderii in greutate sanatoasa, combaterea imbatranirii premature şi creşterea nivelului de energie și vitalitate Sportivii sunt consideraţi a fi oameni de elită, care se străduiesc mereu să rămână în formă şi să învingă concurenţa. Antrenamentele constante reprezintă singurul secret cunoscut al succesului lor. Dar secretul necunoscut din spatele succesului lor, este alimentaţia corectă. Moringa, cunoscută drept planta cea mai nutritivă descoperită vreodată de omenire, furnizezeaza organismului toate vitaminele esenţiale, minerale şi proteine ​​şi îi ajută în diferite moduri: Creşte forţa musculară:Organismul uman are capacitatea de a diferenţia între suplimente nutritive naturale şi cele sintetice. Moringa oferă organismului vitamina A, vitamina C, vitamina E, calciu, fier şi multe alte substanţe nutritive, 100% naturale. Aceste substanţe nutritive sunt uşor asimilabile şi ajută la stimularea de energie instantaneu. În cazul suplimentelor sintetice, conţinutul nu este absorbit în întregime de către organism şi, prin urmare, acestea sunt cunoscute ca având multe efecte secundare. Îmbunătăţeşte rezistenţa:Moringa, cu conţinutul ei ridicat de vitamina A şi Vitamina C, combinate cu un conţinut extraordinar de fier, ajută la îmbunătăţirea conţinutul de hemoglobină din sânge. Acest lucru ajută la rândul său sângele să livreze mai mult oxigen către muşchi în timpul exerciţiilor. Conţinutul crescut de oxigen transportat de sânge, de asemenea, contribuie la creşterea ratei metabolice şi ajută la arderea grăsimilor nedorite depozitate în organism. Antioxidanţii:Radicalii liberi sunt atomi care există în organismul uman şi care atacă în mod constant alte celule sănătoase din organism pentru a obţine electroni liberi. Acest proces duce la îmbătrânirea şi slăbirea organismului. Anti-oxidanţii produc atomii liber de care are nevoie organismul uman şi atenuează efectul radicalilor liberi. Moringa are aproximativ 46 antioxidanţi şi este una dintre cele mai puternice surse naturale de anti-oxidanţi.În plus, Vitamina C şi E funcţionează ca anti-oxidanti, importanţi în prevenirea daunelor oxidative aduse la structura şi funcţiile celulare şi subcelulare în timpul antrenamentului, optimizând teoretic performanţa pentru competiţii. Depresia:Cercetătorii insistă în mod constant că una dintre cauzele majore de depresie este lipsa de nutrienţi corespunzători în dietă. Dezechilibrul nutrienţilor se crede că declanşează dezechilibre hormonale care ar duce la depresie. Un studiu a arătat că depresia a devenit comună în rândul femeilor americane, iar femeile cu vârsta între 30 şi 40 de ani sunt foarte predispuse la depresie şi tulburări de somn. Depresia poate fi vindecată de cele mai multe ori prin aprovizionarea corespunzătoare cu substanţe nutritive. Întâmplător, Moringa este plin cu vitamina A, B, C, E, calciu, potasiu, flavonoide şi numeroase minerale, atunci când, luate în mod regulat, nu doar ajută oamenii să depăşească depresia, dar de asemenea, îi pune pe drumul lor spre un stil de viaţă sănătos. Mama care alăptează:Mamele care alăptează necesită, în general, mai mulţi nutrienţi decât o persoană normală şi frunzele de Moringa furnizezeaza cea mai mare parte de vitamine, minerale, proteine, carotenoizi şi hidraţi de carbon, toate laolaltă. Moringa Oleifera cu de 4 ori mai mult calciu decât laptele şi conţinut ridicat de vitamina A, nu numai că ajută la creşterea cantităţii de lapte secretat de mama care alăptează, ci îmbunătăţeşte şi calitatea laptelui generat. Mamele care consumă regulat produse naturale ce conţin Moringa Oleifera vor avea un profil nutriţional mai bun şi laptele secretat de acestea va fi plin de elemente nutritive. Moringa este o Galactagoga, care stimulează şi stabilizează fluxul de lapte al mamei. Efectele frunzei de Moringa asupra sporirii lactaţiei, este evidenţiată printr-o creştere a nivelului prolactinei serice materne. Prolactina este hormonul cel mai important în iniţierea lactaţiei. Conţinutul de fier extraordinar de mare din Moringa, combinat cu conţinutul său ridicat de Beta-caroten, ajută la îmbunătăţirea conţinutului de hemoglobină din sânge. Creşterea hemoglobinei, de asemenea, serveşte pentru a îmbunătăţi capacitatea de absorbţie de oxigen din sânge şi în îmbunătăţirea generală a activităţilor metabolice ale organismului. Creşterea conţinutului de hemoglobină, de asemenea, serveşte pentru a îmbunătăţi sistemul imunitar al organismului, care este vital alăptării în acelaşi timp. Menopauza:Menopauza este o etapă crucială în viaţa fiecărei femei. Deşi este o etapă dureroasă, ele pot depăşi simptomele menopauzei cu ajutorul de substanţe nutritive corespunzătoare. Un supliment nutritiv bine echilibrat este esenţial în timpul menopauzei, deoarece permite corpului să se adapteze automat la schimbările hormonale, menţinerea naturală de estrogen din glandele suprarenale şi depozitele de grăsime. În timpul menopauzei organismul are nevoie de fier şi calciu suplimentar pentru a compensa pierderea de sânge. Moringa, cu de 4 ori mai mult calciu decât laptele şi de 4 ori mai multă vitamina A decât cea din morcovi, ajută la atenuarea simptomelor menopauzei. Conţinutul ridicat de vitamina C din Moringa este cunoscut pentru efectul său asupra sistemului imunitar şi întăreşte vasele sanguine. Bio-flavonoidele, cum ar fi Quercetin, sunt prezente în pudra de frunze de Moringa, şi acestea au un rol important în reducerea bufeurilor. Conţinutul ridicat de vitamina E, prezentă în Moringa, este, de asemenea, util pentru uscăciunea mucoasei vaginale şi un studiu a arătat că doar 400 unităţi de vitamina E luate pe zi, pentru între 1 şi 4 luni au ajutat femeile. Întărirea oaselor:Menopauza lasă femeile cu oasele slăbite şi le face extrem de sensibile şi vulnerabile pentru osteoporoză. În cazul în care organismul nu dispune de aportul zilnic de calciu sugerat, organismul absoarbe calciul din oase şi dinţi făcându-le mai slabe. Moringa cu conţinutul său ridicat de calciu vine ca o soluţie pentru această problemă. Având în vedere că în prezent calciul din Moringa este obţinut dintr-o sursă naturală 100%, acesta este uşor absorbit de organism. Prezenţa unui conţinut ridicat de magneziu în Moringa este importantă pentru oase, în etapa de post-menopauza. Magneziu, de asemenea, cunoscut sub numele de "tranchilizant", va ajuta cu simptome cum ar fi anxietate, iritabilitate şi alte schimbări de dispoziţie. Osteoporoza:Organismul uman are nevoie de calciu pentru funcţionarea sa normală. În general, pentru persoanele de peste cincizeci de ani, dacă nu este suficient calciu disponibil în dieta lor, corpul absoarbe calciul din oase şi, astfel, oasele devin slabe şi acest lucru duce la osteoporoză. Prezenţa unui conţinut ridicat de calciu în Moringa, oferă cantităţile de calciu de care are nevoie organismul şi ajută la menţinerea oaselor sănătoase. Contraindicaţii: Extractul de moringa consumat în cantitate mai mare decât valorile de mai jos poate produce mutaţii şi implicit cancer şi astfel vă recomandăm să consumaţi o cantitate mai mică pentru a nu risca. - 1.6-2.2 g / zi pentru o persoană de 68 kilograme; - 2.1-2.9 g / zi pentru o persoană de 91 kilograme; - 2.7-3.6 g / zi pentru o persoană de 113 kilograme; Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale Proteine: 9.4 g Vitamina B9: 40 μg Grasimi: 1.4 g Vitamina C: 51.7 mg Carbohidrati: 8.28 g Zinc: 0.6 mg Fibre: 2 g Fosfor: 112 mg Vitamina A: 378 μg Sodiu: 9 mg Vitamina B6: 5% Potasiu: 337 mg Vitamina B1: 0.257 mg Fier: 4.00 mg Vitamina B2: 0.660 mg Calciu: 185 mg Vitamina B3: 2.220 mg Magneziu: 147 mg Vitamina B5: 0.125 mg Mangan: 0.36 mg Vitamina B6: 1.200 mg Apa: 78.66g

pret: 10.00 RON
10
Hemp Powder - In curand

Unul dintre cele mai complete nutrițional alimente din lume este pulberea de cânepă. Aceasta conține toți cei 9 aminoacizi esențiali în rație favorabilă, plus omega 3 și 6 și sunt puternic mineralizate. Pudra din semințe de cânepă aflate încă în coajă conține 36.6% protein, fiind alimentul cu cea mai mare concentrație de protein, în afară de alge. Pudra de cânepă conține aminoacizi sulfuroși : metionina, cisteina, cistina, care sunt folosiți imediat de către corp pentru a construi păr, unghii, piele, mușchi și țesut conjuctiv. Pudra de cânepă nu are inhibitori de tripsina și nu produce alergii. Pe lângă acestea, polenul, algele, alte semințe și nuci dăruiesc un conținut susținut de aminoacizi pentru a putea să prosperam pe o dietă crudă. Pudra de cânepă este singurul aliment cunoscut care conține rația perfectă de acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6. Deși semințele de in și altele conțin Omega 3 în cantități terapeutice, pudra de cânepă conține o sursă de Omega 3 și Omega 6 stabilă pe termen lung (inlcuzând GLA) și Omega 9 un mononesaturat benefic frumuseții. Acizii grași esențiali ajută sistemul imunitar, sunt antioxidanți puternici, ne apără de soare și construiesc o piele frumoasă. Acizii grași esențiali ne ajută de asemenea să ardem grăsimile in exces. Pudra de cânepă este cea mai bună sursă de acid gama linolenic, care este un acid esential Omega 6 care are proprietăți antiinflamatorii și de echilibrare hormonală. Pudra din semințele de cânepă negerminate conține clorofilă și o cantitate importantă de lecitină. Acest nutrient este excelent pentru construcția organelor interne (ficat, creier). Deoarece cânepa este o plantă atât de puternică, chiar și recoltele neorganice nu sunt de obicei stropite cu pesticide. Pudra de cânepă este o oază de minerale importante, este una dintre cele mai bogate surse de hrană din lume. In ordinea prezenței : Fosfor – un mineral de depozitare a energiei; Potasiu – un mineral de activare a energiei; Magneziu - construiește oase și deschide mai mult de 300 diferite căi de detoxifiere a organismului; Sulf – un mineral al frumuseții; Calciu - relaxează tractul digestiv și mușchii; Fier – constructor de sânge și oxygenator; Mangan — la fel ca fierul; Zinc- un mineral pentru imunitate, reproductivitate, frumusețe, și funcția suprarenală; Sodiu – echilibrează potasiu, hrănește suprarenalele; Siliciu - construiește oase, mineral de frumusețe; Cupru – inversează părul gri; Platina – un mineral maestru enzymatic; Boron – asistă la asimilarea calciului, normalizează hormonii în timpul menopauzei; Torium; Stronțiu; Barium; Nickel – joacă un rol cheie în metabolismul enzimelor; Germaniu – stă la capătul ADN-ului; Tin – ajută la lupta împotriva calviției; Tungsten; Titan; Zirconiu; Iod – un minaral care inversează hipotiroidia și ajută sistemul imunitar; Crom – mineral pancreatic; Argint – mineral enzymatic; Litiu – mineral alcalin. Mod de utilizare: Pudra de cânepă este bună a se consuma singură, ca o gustare. Merge însă bine și presărată în salate. Chiar și blenduită în smoothie sau dressing-uri dă o savoare aparte. Odată ce ai gustat din ea, este greu să reziști gustului puternic și texturii unturoase deosebit de placute. Daca nu ați mai consumat până acum, mâncați cu grija și creșteti cantitatea în timp. Corpul trebuie să se obișnuiască cu orice aport de alimente noi. O cantitate sigură este de 3-5 linguri/zi pentru un adult și intre 3-5 lingurițe/zi pentru un copil. Pudra de cânepă conţine: 36% ulei, 28% proteine, 14-27% extractive neazotate, 17,8-26,3% celuloză şi 2,5-6,8% cenuşă. Datorită acestei compoziţii, pudra de cânepă poate fi utilizată pentru extragerea de ulei folosit direct în alimentaţie şi la fabricarea margarinei. Uleiul nerafinat se utilizează pentru obţinerea lacurilor, vopselelor, linoleumului, săpunului şi a pânzelor ceruite. Daca iți place să mănânci sănătos, pudra de cânepă nu trebuie să lipsească din alimentația ta. Pudra de cânepă nu are nicio legatură cu canabisul. Ea este făcută din fructele mici și rotunde de cânepă, asemănătoare cu cele de floarea soarelui, cu o aromă delicioasă de nuci și o consistență asemănătoare cu cea a semințelor de susan. Uleiul, făina și semințele de cânepă sunt consumate încă din cele mai vechi timpuri, de civilizațiile asiatice. Pudra de cânepă conține necesarul zilnic de acizi grași esențiali, adica omega 6 și omega 3, care mențin vasele de sânge curate, prevenind apariția bolilor cardiovasculare. De asemenea, pudra de cânepă contine 40% grăsimi, 30% proteine și 15% carbohidrați. Iată ce beneficii iți aduce pudra de cânepă: 1.Este indicată în alimentația viitoarelor mămici, acizii grași esențiali fiind necesari dezvoltării armonioase a copilului. 2.Este o binecuvântare pentru adepții unui regim vegetarian, întrucât se numără printre puținele alimente care furnizează cantitatea optimă de proteine (6 grame pentru fiecare lingură), conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali, printre care și "faimoasele" grăsimi omega-3 și omega-6, pe care corpul le poate prelua doar din alimente. 3.Inlocuirea alimentelor pline de grăsimi saturate cu pudra de cânepă (bogată în grăsimi sănătoase), reduce riscul de infarct, nivelul de colesterol rău (LDL) și predispoziția de a suferi ateroscleroză. 4.Este ideală în alimentația diabeticilor deoarece are un indice glicemic scăzut. 5.Combate artrita reumatoidă. Omega 3 ajută la producerea substanțelor antiiflamatoare care acționeaza asemeni hormonilor. 6.Dacă ești la dietă și vrei să-ți îmbunătățești tranzitul intestinal atunci fibrele pe care le conșine pudra de cânepă vor optimiza confortul și sănătatea ta. 7.Pudra de cânepă îmbunătățește randamentul cerebral, în special funcționarea memoriei. Cercetările de specialitate au arătat că acizii omega-6 și omega-3 din cânepă (semințe sau ulei) pot intârzia sau atenua efectele neurologice ale bolilor precum Alzheimer sau Parkinson. 8.Pudra de cânepă face minuni pentru pielea ta, constituenții săi hrănind celulele și ajutându-le să se regenereze. Extractul de cânepă este folosit și în tratarea unor afecțiuni precum eczema sau psoriazisul. 9.Poate fi consumată de persoanele cu intoleranța la gluten, zahăr, nuci și lapte. 10.Imbunătățește sănătatea celor care, din cauza predispoziției la constipație, nu pot consuma carbohidrați. Conţinutul pudrei de cânepă: • acizi graşi esenţiali (omega 6 şi omega 3), importanţi pentru curăţarea vaselor de sânge. În plus, aceşti acizi previn apariţia bolilor cardiovasculare. • proteine - Seminţele de cânepă – elimină stresul şi ne menţin în formă • vitamine; • minerale (calciu, magneziu, fier şi potasiu); • enzime; • fibre; • antioxidanţi (vitamina E) • fitonutrienti Beneficii pentru minte şi corp • combate stresul • are un indice glicemic scăzut şi tocmai de aceea este indicata persoanelor care suferă de diabet • este indicata gravidelor întrucât acizii graşi esenţiali sunt necesari dezvoltării armonioase a copilului • dacă vreţi să deveniţi vegetarieni, atunci pudra de canepa vine în ajutorul vostru. Ea suplineste aportul de proteine pe care îl aduce consumul de carne. • îmbunătăţeste tranzitul intestinal • reduce nivelul de colesterol • întăreste sistemul imunitar Pudra de cânepă – elimină stresul şi ne menţine în formă. Se consumă cu regularitate (o dată la două zile, în jur de 20 de grame, la micul dejun, amestecate cu fulgi şi lapte) pentru sănătatea pielii. Datorită aportului mare de acizi graşi, pudra de cânepă flexibilizează textura epidermei, regenerează celulele moarte, dar are şi proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriene. Şi încă ceva foarte important: cânepa are singura sămânţă comestibilă care conţine acid gamma-linolenic, benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei. Pudra de cânepă este, de asemenea, plină de nutrienți care moderează nivelul de zahăr din sange. Contraindicaţii: Pudra de cânepă nu are contraindicaţii, o putem consuma zinic fără să ne temem de reacţii adverse. Doza medie pentru un adult este de 2 linguri zilnic. Pentru a-i păstra toate proprietăţile, important este să nu o preparăm termic, ci să o punem direct în farfurie, în momentul servirii. Excesul de pudră de cânepă, în general, poate fi greu de digerat şi poate să creeze neplăceri dacă mâncăm mult dintr-o dată. Deoarece are valori energetice mari, persoanele care suferă de obezitate nu vor depăşi doza medie indicată. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 37 g 73% Magneziu: 640 mg 160% Grăsimi: 45 g Zinc: 11.5 mg 77% Carbohidrați: 7 g Acizi grași saturați: 3 g Fibre: 3 g 13% Fier: 9.6 mg 53%

pret: 10.00 RON
10
Curcuma Powder - Produs nou

Curcuma longa - Turmericul este o plantă erbacee de origine asiatică, înrudită cu ghimbirul şi cultivată în India, sudul Chinei, Taiwan, Japonia, Indonezia, Africa. Este folosit în bucătăria indiană drept condiment. În scop terapeutic se foloseşte rădăcina. Acţiunea curcumei (turmericului) Turrmericul are acţiune colagogă, coleretică, stimulează eliberarea bilei, creşte capacitatea ficatului de a elimina toxinele, acţiune antimutagenică,anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor (cancer de sân, de stomac, de colon, de plămâni, de piele), acţiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, are proprietăţi antibiotice, antibacteriene, antivirale, îmbunătăţeşte circulaţia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer şi efectele ei prin dizolvarea microplăcilor care se formează între neuronii din creier, creşte mobilitsatea articulaţiilor, tendoanelor, reduce tumefacţia, febrifug, calmează tusea, durerea în gât, înmoaie secreţiile bronşice, acţiune hemostatică, cicatrizantă. Se folosește ca: •antioxidant; anti-inflamator; antiviral; antibacterial; antifungic; protector hepatic; încetinește dezvoltarea diverselor forme de cancer; antiparazitar; antidiabetic; antialergic; împotriva artritei; adjuvant în Alzheimer; în medicina tradițională indiană, curcuma este utilizată pentru stimularea digestiei (mărește secreția biliară), ca antibiotic natural,depurativ al sângelui,în astm, diabet,conjunctivită,dureri dentare ,dar și pentru proprietățile sale anti -inflamatorii. Contra tulburărilor digestive - Dacă suferiți de colon iritabil, de" stomac deranjat", greață, pierderea poftei de mâncare, curcuma este condimentul de aur care tratează multe din aceste tulburări digestive. Prin stimularea ficatului și a vezicii biliare,curcuma îmbunătățește digestia. De asemenea previne apariția ulcerului,având un rol protector asupra mucoasei gastrice. Adjuvant în cancer - În Asia,unde se consumă curcuma,cancerul de colon este rar întâlnit,în comparație cu alte părți ale lumii. Studii în vitro au demonstrat că, substanța activă din curcuma, curcumina, posedă o reală acțiune anticancerigenă și asupra altor forme de cancer: de stomac, sân, prostată, leucemie.Curativ se foloște o linguriță pe zi ,în amestec cu piper negru pentru o mai bună absorbție intestinală. Calmant al durerii - Curcuma este un anti-inflamator natural, a cărui acțiune este comparabilă cu cea a cortizonului. Condimentul poate să fie folosit ca analgezic pentru a calma durerea asociată cu reumatismul, durerile musculare, menstruale, artrita, tendinita. Stimulează imunitatea - Curcumina este un antioxidant mai puternic decât vitamina E, de aceea este util în lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi au tendința de a slăbi organismul nostru atunci cand este expus la o stare de stres, schimbări climaterice, făcându-l mai vulnerabil la viruși, etc. Împotriva creșterii în greutate - Consumată zilnic, curcuma are un efect real de "ardere a grăsimii", datorită acțiunii benefice asupra metabolismului grăsimilor. Răni, zgârieturi, paraziți - În India, curcuma este des utilizată ca antiseptic extern (sub forma de pudra) pentru tăieturi, zgârieturi, răni, vânătăi, arsuri, dar și ca agent antibacterian. Luată intern, luptă împotriva problemelor pielii (eczemă, psoriazis, acnee), dar și a paraziților intestinali. Bolile degenerative ale creierului - Curcumina previne pierderea funcției cognitive și prin urmare, este de un real ajutor în boala Alzheimer. Previne afecțiunile cardio–vasculare - Curcuma combină două proprietăți de protecție ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajută la reducerea nivelului de colesterol, și în al doilea rând, acesta îmbunătățește fluxul de sânge scăzând agregarea plachetara. Cu toate acestea, trebuie acordată atenție la cantitatea de turmeric consumată dacă, în paralel, luați anticoagulante, deoarece acest lucru poate crește riscul de sângerare. Calmant al durerilor menstruale - Ca și în cazul artritei și reumatismului,datorită calităților anti-inflamatorii și analgezice pe care le are , curcuma reduce durerile menstruale.În afară de curcuma, este bine să luăm în această perioadă suplimente de omega 3 și să reducem consumul de zahăr și cafea. Remediu pentru poliartrita reumatoidă - Studiile clinice au scos în evidenţă faptul că turmericul are efecte antioxidante foarte puternice. Fiind antioxidant, turmericul poate neutraliza radicalii liberi (chimicalele care pot circula prin corp și care afectează serios celulele sănătoase și membranele celulare). Protecție cardio-vasculară - Turmericul poate preveni oxidarea colesterolului în organism. Colesterolul oxidat este cel care deteriorează vasele de sange și se acumulează în artere, provocând de multe ori atac de cord sau accidente vasculare cerebrale. Prevenirea oxidării colesterolului poate ajuta la încetinirea aterosclerozei și a bolilor de inimă cauzate de diabetul zaharat. Protejează pe cei predispuşi la boala Alzheimer - Există dovezi tot mai numeroase care sugerează că turmericul asigură protecție împotriva bolilor neurodegenerative. Studiile epidemiologice arata că în rândul persoanelor indiene în vârstă, care folosesc frecvent turmericul precum condiment, incidenţa bolilor neurologice cum este Alzheimer este foarte mică. Indicaţii terapeutice Preparatele fitoterapeutice pe bază de turmeric sau consumul condimentului propriu-zis sunt indicate în caz de tulburări circulatorii, hematoame, luxaţii, contuzii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulenţă, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecţii respiratorii, cancer, afecţiuni reumatismale. Mod de preparare: Pudra se poate administra câte o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi în amestec cu suc de fructe sau legume. Infuzie din rădăcină - se prepara din o linguriţă de pudra la o cană cu apă, se pot consuma 2 căni pe zi. Contraindicaţii: Folosită în cantităţi mari, rădăcina de turmeric poate produce iritaţie gastrică iar în zonele în care se foloseşte în mod tradiţional la condimentarea alimentelor incidenţa ulcerului gatric este mult mai frecventă. Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Valori Nutritionale Proteine: 7.83 g 15.7% Potasiu: 2525.00 mg Grasimi: 9.88 g 14.1% Zinc: 4.35 mg Carbohidrati: 64.93 g 24% Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.15 mg Fibre: 21.10 g 84.4% Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.23 mg Zaharuri: 3.21 g 3.6% Vitamina B3: Niacin (B3) 5.14 mg Minerale Vitamina B6: 1.80 mg Calciu: 183.00 mg Vitamina C: 25.90 mg Sodium: 38.00 mg Vitamina E: 3.10 mg Fier: 41.42 mg Vitamina K: 13.40 mg Fosfor: 268.00 mg Vitamina J: 49.20 mg Magneziu: 193.00 mg Betaina: 9.70 mg Seleniu: 4.50 mcg Apa: 11.36 g Mangan: 7.83 mg Fitosteroli: 82.00 mg

pret: 10.00 RON
10
Ginger Powder - Produs nou

Ghimbirul face parte din familia Zingiberacea și este considerat un aliat remarcabil pentru sănătate, putând trata multe afecţiuni şi oferi rapid beneficii pentru sistemul digestiv. A fost utilizat ca plantă medicinală încă din antichitate pentru a ameliora problemele reumatice şi pentru a trata semnele de răceală şi gripă. Cercetările asupra ghimbirului au scos la iveală proprietăţi şi o eficienţă surprinzator de bună a ceaiului de ghimbir în tratarea cancerului de colon şi a celui ovarian. Ghimbir – beneficii şi proprietăţi curative Ghimbirul conţine calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidraţi, fibre alimentare, seleniu, sodiu, vitaminele C, E şi B6.Uleiurile volatile din ghimbir au efecte analgezice, sedative şi antitermice. Ghimbirul ajută la digestie fiind foarte eficient pentru o digestie sănătoasă, el acţionând prin descompunerea proteinelor pentru a elibera stomacul şi intestinele de gaze iar consumat sub forma de ceai sau cafea vegetala după mesele îmbelşugate este excelent pentru recăpătarea controlului asupra digestiei. Ghimbirul are efecte anti-ulcer Calmează greţurile matinale - Ghimbirul este cel mai bun remediu natural pentru greaţă, calmează greţurile matinale care apar la unele femei însărcinate. ATENTIE! În sarcină se consumă o cană de ceai de ghimbir la două zile. Este un remediu eficient, care poate să fie folosit în siguranţă de femeile însărcinate care se confruntă cu acest simptom neplăcut. Diminuează durerile menstruale Ghimbirul este un remediu natural şi foarte util în diminuarea durerile menstruale. Ghimbirul scade tensiunea relaxând vasele de sânge ce înconjoară muşchii, facilitând circulaţia sanguină în tot corpul. Ajută la prevenirea şi tratarea greţurilor cauzate de mişcare şi calmează ameţelile, previne formarea cheagurilor şi ajută la transportul oxigenului, reduce riscul de boli cardiovasculare (AVC). Cel mai bun remediu impotriva vertijului asociat cu ginkgo biloba sau gotu kola. Ghimbirul ameliorează simptomele supărătoare ale afecţiunile respiratorii Ghimbirul este foarte eficient împotriva cancerului Ghimbirul este unul dintre cei mai redutabili duşmani ai cancerului, considerat chiar a avea un efect antitumoral în leucemii.Extrasele de ghimbir stimulează imunitatea prin creşterea activităţii timusului şi splinei, precum şi producţia de fagocite. Şi în cancerul de sân este indicat consumul de ghimbir, care se pare că ar inhiba invazia, motilitatea şi aglutinarea celulelor canceroase. Tulburări sexuale Cercetatarile ştiinţifice efectuate asupra ghimbirului atestă faptul că această plantă aromatică este utilă persoanelor care suferă de tulburări sexuale. Potrivit specialiştilor, efectul „viagra” al ghimbirului poate îmbunătăţi viată sexuală, acesta acţionând asupra organelor genitale, îmbunătăţind circulaţia sangvină. Reduce inflamaţiile articulare şi durerile reumatice Ghimbirul reduce inflamaţiile articulaţiilor, fiind recomandat adesea în artrită reumatoidă. De asemenea, dacă beţi o cană de ceai de ghimbir după ce aţi depus efort fizic, puteţi evita apariţia febrei musculare şi a durerilor de încheieturi, în general. În cazul inflamatiilor locale, de tipul luxatiilor sau entorselor, compresele cu ghimbir fac minuni. Scade nivelul colesterolului rău Studiile recente arată că ghimbirul scade nivelul colesterolului rău din organism, reducând riscul bolilor de inimă. Contribuie la o bună circulaţie a sângelui, printr-un complex optim de minerale şi aminoacizi, eficient în lupta cu bolile cardiovasculare. În plus, această plantă întăreşte imunitatea organismului, printr-o combinaţie de antioxidanţi care, în paralel, se dovedeşte eficientă şi în lupta cu colesterolul şi chiar în prevenirea cancerului. Ghimbirul are efecte analgezice puternice Este un bun remediu împotriva stresului și are efecte puternic analgezice. Precauţii şi contraindicaţii: Ghimbirul nu ar trebui folosit de către persoanele cu inflamaţii ale stomacului sau plămânilor. Efectele secundare sunt rare şi apar atunci când se foloseşte fără discernământ sau se consumă în cantităţi mari, zilnic. Totuşi, există persoane sensibile, cărora le poate provoca arsuri la stomac. În cazul femeilor însărcinate, se recomandă prudenţă; se poate administra ghimbir, împotriva greturilor şi ameţelilor, dar nu pe termen lung. Persoanele cu pietre la fiere trebuie să se sfătuiască cu medicul înainte de a recurge la un tratamament cu ghimbir. Evitaţi să luaţi ghimbir, cu două săptămâni înainte de a suferi o intervenţie chirurgicală. Reacţii cu alte medicamente ale ghimbirului Ghimbirul poate prelungi starea de somn, dacă este luat împreună cu barbituricele. Consumul zilnic de ghimbir poate să intervină în absorbţia fierului şi a vitaminelor liposolubile. Ghimbirul sporeşte puterea unor medicamente ca aspirina, clopidogrel (Plavix), ticlopidine (Ticlid), warfarin (Coumadin), fapt ce poate duce la apariţia unor hemoragii (stimulează circulaţia). Precizare: Produsele Laboratoarelor Merlin și distribuite de Merlin Coffee nu sunt un panaceu, dar orice persoană care le folosește adecvat poate evalua diferența dintre acestea și orice altă formă de medicație, terapie și/sau tratamente medicale complementare, alternative – utilizate separat sau concomitent cu prezentul produs. Proteine: 8.98 g Mangan: 33.3 mg (1586%) Grasimi: 4.24 g Potasiu: 1320 mg (28%) Carbohidrati: 71.62 g Zinc: 3.64 mg (38%) Fibre: 14.1 g Vitamina B1: Thiamine (B1) 0.046 mg (4%) Zaharuri: 3.39 g Vitamina B2: Riboflavin (B2) 0.17 mg (14%) Minerale Vitamina B3: Niacin (B3) 9.62 mg (64%) Calciu: 114 mg (11%) Vitamina B5: Pantothenic acid (B5) 0.477 mg (10%) Sodium: 27 mg (2%) Vitamina B6: 0.626 mg (48%) Fier: 19.8 mg (152%) Vitamina B9: Folate (B9) 13 μg (3%) Fosfor: 168 mg (24%) Vitamina C: 0.7 mg (1%) Magneziu: 214 mg (60%)

pret: 12.00 RON
12